11 Ağustos 2015

Liferun Denizlere Açılıyor..!!

Profesyonel fitness eğitmenleri eşliğinde İstanbul’un sevilen parkurlarında spor aşkına bir araya getiren LifeRUN; 23 Ağustos Pazar günü (Boğaz üzerinden) Poyrazköy’e açılarak deniz üzerinde gerçekleştirecek özel bir fitness etkinliğine imza atacak.
23 Ağustos Pazar günü Saat: 10.00’da Beşiktaş ve 10.50’de Kadıköy iskelelerinden katılımcıları alarak açılacak teknede eğitmenler eşliğinde Zumba, TRX, Tae-Bo ve Yoga antrenmanları yapılacak ve dileyen denize girecek. Tamamı deniz üzerinde gerçekleşecek bu özel LifeRUN etkinliğinde öğle yemeği ve içecek servisi de katılımcılara sunulacak. Etkinlik saat: 17.00’de katılımcıları yine Kadıköy ve Beşiktaş iskelelerine bırakarak son bulacak.
Detaylı bilgi ve kayıt için: liferun2014@gmail.com adresine "isim, soy isim ve telefon Numaranızı" göndererek ve/veya 0555 699 70 73 no'lu telefondan aktivite hakkında bilgi edinebilirsiniz. www.liferunturkiye.com


PROGRAM:
Tarih: 23 Ağustos 2015 Pazar
Buluşma Yeri: Beşiktaş ve Kadıköy
Buluşma Saati: 10:00 Beşiktaş, 10.50: Kadıköy
Gidilecek Yer: Beşiktaş’tan tekneye binilerek ilk önce Kadıköy ve arkasından Poyrazköy’a gidilecek. Yüzme için durulacak ( tahmini 2 saat) ardından geriye dönüş  başlayacak.
Aktivite Planı:   TRX, Zumba, Tae-Bo, Yoga ve yüzme
Yemek: Seçenekli: Köfte ya da Balık,+ 1 Meşrubat
İkram: Su
Dönüş saati: 17.00



Basın Bültenidir.

4 yorum:

  1. süpermiş buuuu:)ay ayarlayabilsekte gitsek,çok eğlenceli olur :)

    YanıtlaSil
  2. Ne hoş deniz üzerinde spor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu kesinlikle çok değişik ve eğlenceli olacaktır..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...