15 Nisan 2015

#bademlebudukçaypartisi'nde Avon'da bizimleydi..

Sevgili Elif'in burada bahsettiğim Grand Hyatt Hotel'de gerçekleşen çay partisi davetinde Avon'un da sponsorlar arasında olduğundan bahsetmiştim. Hakikaten kocaman ve güzel bir kutu dolusu ürün yollamış ki bazılarını hemen kullanmaya başladım bile.
avon


Kutunun içerisinden royal jelly el kremi, planet spa serisinden banyo&vücut yağı, peel-off maske ve naturals serisinden de  incir aromalı duş jeli, vücut losyonu ve vücut spreyi çıktı.
avon

Duş jeli ve vücut losyonunu hemen stoklarıma kaldırdım, spreyi ise kışın daha çok parfüm kullandığım için yaz aylarına saklıyorum.


avon

Peel-off maske gözüme değişik geldiği için hemen denedim. Normalde bu maskeler soyarken canımı acıttığı için kullanmıyorum. Ama bu normal jel kıvamındaki maskelere benzemiyor. Yoğun yapılı ve  plastik görünüşlü bir yapısı var ama kokusu da fena değil, sevdim. 

avon

Böyle yoğun bir kat halinde sadece burnuma ve yanak bölgeme uyguluyorum. Yoğun uyguladığım için de kuruması biraz zaman alıyor, en aşağı 20 dk. bekletiyorum. Daha sonra bir ucundan tuttuğum maskeyi tek hareketle yüzümden alıyorum. Yüzümde herhangi bir aksi duruma sebep olmadı, maske soyulduktan sonra cildim o kısımda parlak ve gergin duruyor ama peşinden hemen bir nemlendirici sürmek ihtiyacı duyuyorum.

avon

Royal jelly el kremi ise tam kışa uygun, zaten içinde royal jelly bal özü olan kremleri çok severim. Emilimi kolay bir krem, Avon bu el kremi işini iyi yapıyor, daha önce kullandığım bütün el kremlerinden memnun kalmıştım. Bunu da şu anda akşamları ojemi çıkartıp, tırnaklarımı nemlendirdikten sonra da kullanıyorum. 


avon

Banyo ve vücut yağını ise henüz açmadım, elimde bir Johnsons, bir de Dalan var onların bitmesini bekliyorum. Muhtemelen yazın banyodan sonra vücudumu nemlendirmek için kullanırım bunu da.

Sevgili Elif'e ve Avon'a güzel hediyelerden ötürü teşekkür ederim.
Sevgiler..

5 yorum:

  1. Keyıfle kullan canım...sevgıler

    YanıtlaSil
  2. benide ekleyin lütfen yeni blog yaptım http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Ben esas çay partisini kaçırdığıma üzüldüm :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...