14 Ekim 2014

Cellublue.. Minik Selülit Savaşçınız..

Bugün kadınların büyük derdi, en büyük düşmanlarından biri olan selülitlerden ve onun çözümlerinden bahsedeceğiz. Öncelikle selülit nedir hemen bir hatırlayalım;

Cildin bağ dokusunda ağrılı modüllerle seyreden, epidermis'te portakal kabuğu görünümü yaratan, kıvrımlı görünümlü bir problemdir. Kadınların % 80 - 95' inde görülür.
Selülitin ortaya çıkmasında pek çok faktör etkili olur, bunların başlıcaları hareketsizlik, genetik, kan dolaşımı bozukluğu, bağ dokusu zayıflığı ve beslenme alışkanlıklarıdır. Bütün bunlara rağmen selülit ile savaşacağımız, gerek oluşumunu engelleyebileceğimiz, gerekse de oluştuktan sonra bir dereceye kadar yok edebileceğimiz yöntemler mevcut ve bunlara her gün yenileri ekleniyor.

Önceleri sadece selülit kremleri vardı, Bunlar masaj ve spor ile birlikte uygulandığında bir dereceye kadar etkili olabiliyorlardı. Ama ben bu kremlerin genelde hiç bir faydasını görmedim bu güne kadar. Sonra Güzellik Salonlarında büyük masaj aletleri ile yapılan karboksiterapi gibi yöntemler çıktı. Bunlar oldukça faydalı yöntemler ancak hem zaman hem de yüklü bir para tuttukları için herkesin tercih edebileceği yöntemler değiller ne yazık ki.



İşte Cellublue bu masajların mantığı ile hareket ederek, kendi evinizde ve kolayca uygulayabileceğiniz minik bir masaj aleti. Evde oturduğunuz yerde, sadece bir masaj yağı takviyesi ile kolayca uygulama yapabiliyorsunuz.

Cellublue'yu tanımak için buraya bakabilir ve ayrıntılı bilgi de alabilirsiniz. Ama ana  mantık masaj veya bebe yağı ile iyice nemlendirdiğiniz cildinizde kullanım kılavuzunda tarif edilen hareketleri her gün aşağıdan yukarıya 3 dakika, soldan sağa da 1 dakika kullanmak ve daha sonrasında dairesel hareketlerle masaj yapmak. Seçili her alana en az 5 dakika masaj yapmak ve düzenli olarak yine en az 15-20 gün boyunca uygulamak burada önemli.

Ürün tıbbi silikondan yapılmış olduğu için bozulmuyor, deforme olmuyor ve kolayca temizleniyor. Yani bir kere alıp uzun bir süre kullanabiliyorsunuz. Ben bu minik masaj aletini öncelikle iç/dış bacak  bölgesinde denedim. Ölçüm yapmadım ama sürekli olarak 1 aylık kullanımın sonunda cildimde gördüğüm az miktarda selülitim iyice azalmıştı ve iç bacak kısmı bariz şekilde incelmişti. Ayrıca sol diz kapağımdaki bir ağrı yüzünden özellikle topuklu ayakkabı giydiğim zaman merdiven inerken keskin bir ağrım vardı. Nette yaptığım araştırmada aletin sarkmış ve pürüzlenmiş diz kapaklarına da uygulanabildiğini gördüğüm için ne zararı olur diye düşünüp, dizlerime de 5'er dakika dairesel hareketlerle masaj yapmaya başladım. 1 ay sonunda şimdi hem dizlerim daha düzgün ve yumuşak duruyor hem de merdivenden topuklu ayakkabı ile indiğimde dizim ağrımıyor. Ayrıca bunu aleti kullandığım sürece cildimin daha düzgün, daha yumuşak ve pürüzsüz göründüğünü de fark ettim. Bunda düzenli olarak bebe yağı sürmenin  rolü büyük olsa da vakumlu masajın da önemli ölçüde katkısı oldu bence.

Aleti parmaklarınız ile bastırarak kullanmak istediğiniz bölgeye yerleştiriyorsunuz. Bu arada ilk zamanlar alışık olmadığınız için canınız biraz acıyabilir. Bu durumda vakumun şiddetini biraz azaltın ve sakın masaj yağı olmadan kullanmayın. İşiniz bitince bir peçete ile Cellublue'nuzu silerek minik keseciğinize kaldırabilirsiniz. Seyahatte, tatilde her yerde yanınızda, çantanızda taşıyabileceğiniz, ihtiyacınız oldukça kullanabileceğiniz bir alet kendisi. 

Ben şu anda bacaklarıma uygulamaya ara verdim. Dizlerime hala kullanıyorum ve karın bölgemde de denemeye başladım. Uygulama yaptıktan sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Bakalım sonuçları nasıl olacak. 
Bu kadar anlatımdan sonra bir de sürprizim var. 15.12.2014 tarihine kadar geçerli 4 Euro'luk bir indirim siparişlerinizde sizleri bekliyor, indirim kodunuz AUDREYİNSEKERLERİ
Herkese selülitsiz günler..
Sevgiler..

2 yorum:

  1. bu ürünü gerçekten çok merak ediyorum. işe yaradığıyla ilgili yorumlar okumak merakımı daha da arttırıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birazmakyajçokcabakım evet ben de tereddütteydim önce sonra netteki yorumları okuyup deneyince işe yaradığını gördüm :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...