28 Ekim 2014

Bloggerlar Lucina Cafede...

Günaydın. Geçtiğimiz salı Miya PR'dan Burçak Hanımın daveti ile Ataşehir'de hemen Brandium AVM'nin arkasındaki sokakta yer alan Lucina Cafe'ye bruncha gittik.  Cafe Ataşehir'in normalde çok yoğun trafiğinden uzak, sessiz sakin bir sokak üzerinde Selection Premium Hotel'in altında yer alıyor. Eğer o civarda oturuyor veya çalışıyorsanız etrafın karmaşasından kaçmak için çok güzel bir mekan. Mekanda bizi Burçak Hanım ve Cafenin işletmecisi Gamze Hanım karşıladı, her birimizle ve her bir detayla tek tek ilgilendiler ve bizi çok güzel ağırladılar.


Lucina'nın anlamı ışık saçan demekmiş, ayrıca da Roma mitolojisinde de doğum tanrıçasına verilen isimmiş. 

Arka tarafta çok güzel bir bahçesi var, güzel havalarda, çocuğunuzla da gelirseniz oturup sohbet edilebilecek çok hoş bir mekan. Yalnız kış ayları için sanırım ısıtıcıya ihtiyaç olacak burada.

Bu güzel konsola bayıldım. Eskitilmiş görüntüsü ile hem şık hem zarif, zaten cafenin bütün detayları öyleydi. 

Sohbet mekanlarının güzelliğine bakar mısınız?

Burası da kapalı veranda gibi bir yer ve bizim masamız da arka tarafta görülen yerde hazırlanmıştı. Masadan görüntüler koymadım ama kuş sütü eksikti sadece öyle diyebilirim. Normalde hafta içi bu kadar yemem ama bu sefer görüntünün de güzelliği ile ölçüyü kaçırdım.

Kahvaltıdan sonra kızlar Türk kahvesi içtiler, ben çok düşkün olmadığım için nescafeyi tercih ettim. Kahve çeşitlerine bakmadım ama daha başka çeşitleri de olduğuna eminim. 

Yine kahvaltı sonrası mekanın meşhur tatlısı milföy hamuru içinde tarçınlı elma dilimleri  hazırlanarak ikram edildi, tadı lezizdi tek şikayetim porsiyonun devasa oluşu olabilir. 

Lucina Cafe'ye ve Burçak Hanım'a nazik davetlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Mekanın menüsünü de buradan inceleyebilirsiniz. İlk fırsatta gidip pizza ve makarnalarının ayrıca da Lucina Burger'ın tadına bakmayı istiyorum.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. milföy hamurlu tatlı beni benden aldı!! iştah kabartıcı görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pinkyfashion.. çok da lezzetliydi ama bitiremedim maalesef :-((

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler.. çok teşekkürler tatlım :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...