11 Haziran 2014

Catherine Arley Gold serisi allıklar..

Catherine Arley geçen günlerde yeni çıkan Gold serisi ürünlerden oluşan bir paket yollamıştı ve terracota allıklardan da burada bahsetmiştim. Serinin ikinci yazısı allıklar olacak. CA gold serisi 4 adet allık yollamış. 

Ambalajları yine eski seriye göre değişik, ilk yazıda yazmıştım ben eski klasik ambalajı daha çok seviyorum diye ama bu da fena değil. 

Allıkların numaraları da burada görülüyor. 300 numarayı resmini çekemeden hemen kullanmaya başladım, o nedenle o biraz hırpalanmış duruyor.

Gelen allıklar içinde 300 ve 301 numarayı tanıtacağım çünkü onları kendim kullanacağım. Diğer 2 allığın biri size biri de anneme hediye olacak.

302 ve 303, bunlara hiç dokunmadım.

Biraz yapılarından bahsedersek, 300 numara daha pigmentsiz gibi görünen ama üst üste uygulama yaptıkça rengini daha iyi veren ve oldukça kalıcı bir allık. Yapısı sert sürerken veya fırçaya alırken tozlanma yapmıyor. Tam yaza uygun bir renk, içinde hafif bronzluk içeren bir turuncu. Açık renklilerde daha iyi duracaktır. Esmer tenlerde çok yoğun uygulanmazsa kaybolacak bir renk tonu. Uygulamayı Real techniques multi purpose fırça ile yapıyorum. 301 numara içinde hafif simler içeren pembe-coral tonlarda bir allık. Bana Nars Orgasm allığın mat halini anımsattı. Yapısı 300 numaraya göre daha yumuşak ve özellikle duofiber bir fırça ile almaya/sürmeye çalışırsanız çok tozlandığını göreceksiniz. O nedenle Nars kabuki gibi tapered bir fırça ile uygulama yapılması gerekiyor. Yine 300 numaraya göre çok daha pigmentli bir allık, tek sürümde rengini veriyor ve geriye dağıtması kalıyor. Bu allık da yaz için çok uygun ve yine açık ve buğday tenlilere uyacak bir allık. Kalıcılığını da beğendim.

Diğer iki rengi elleyemediğim için yapıları nasıl bir fikrim yok, ama onların da pigment konusunda bir sıkıntıları olduğunu sanmıyorum. CA allıkları oldukça başarılı bulduğumu belirteyim, bu ara elim sürekli onlara gidiyor hatta. Bir sonraki CA yazımda pudralarını da tanıtarak güzel hediyeler vereceğim.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. http://birdelininpembedefteri.blogspot.com.tr/2014/06/nadide-mimler-vol2-meali-2-gun-arka.html

    Mimlendiniz canımın içi; sevgilerimle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birdelininpembedefteri.. teşekkürler yapmaya çalışacağım..

      Sil
  2. CA ürünlerini kullanmalı çok oldu, denk gelirsem deneyeceğim ;)

    Bu arada, bloğumda çekiliş düzenliyorum, takipçilerinden katılmak isteyen olursa beklerim :)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr/2014/06/dresslily-cekilis.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pinkyfashion.. eskiden beri kullanırım ben ürünlerini gördüğüm yerde alıp :-))

      Sil
  3. Eskiden pudraları vazgeçilmezimizdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sansafashion.. evet hele de kokusuna bayılırdım :-))

      Sil
  4. 301 en sevdiğim allık renk tonu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelEzade.. yaz aylarında ben de çok severim o tonları..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...