23 Haziran 2014

Ankara alışverişleri...

Günaydın. Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da olunca tabi buradaki #sumakeupevent etkinliğinden sonra AVM gezmeyi de ihmal etmedik. Önce Armada AVM'de etkinliğe katılmayan diğer blogger arkadaşlar ile buluşup, kahve içtik ve sohbet ettik. Daha sonra da kendimizi AVM içindeki mağazalara vurduk. Armada AVM içinde İstanbul'da olmayan tek mağaza Fresh Line bulunuyor, ben de Fresh Line ürünlerini, özellikle de patatesli göz maskesini denemeyi çok istiyordum, o nedenle hemen onu aldım.

Maskeler ve ürünler tamamen doğal ve buzdolabında saklanması gerekiyor. Gram usulü veriliyor, benim aldığım herhalde 2 ay falan yetecek, zaten saklama süresi de o kadar. Yanında da 3 adet tester verildi. Patatesli göz maskesinin yorumu bir süre kullandıktan sonra gelecek.

Daha sonra İstanbul'da olan ama bana uzakça olduğu için her zaman yolumun düşmediği bir mağazaya yani Rossmann'a uğradık. Oradan da iki adet Rival de Loop göz farı aldım. Jane Iredale ruj ise Makyaj Kelebeği Filiz'ciğimin hediyesi. Hepsinin yorumu gelecek.

Sevgiler..

8 yorum:

  1. Yaa patatesli goz maskesini ben de cok merak ediyorum. Guzel gunlerde kullan canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. 2 ay deneyeceğim bakalım sonra yazacağım.. teşekkürler :-))

      Sil
  2. patatesli maskeyi ilk defa duyuyorum ama normalde de patates goz alti morluklari icin pek bi faydaliymis merakla bekliyor olacagim yorumlarini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dilekturan.. evet patatesin faydasını annemden duyarım bu da ilk 2-3 deneyim için iyi gibi, biraz daha kullanayım yazacağım..

      Sil
  3. Aldıklarının hepsini güle güle kullan İrem'cim.Şu RDL göz farında aklım kalmadı değil.İlk gittiğimde alacağım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin.. teşekkürler canım evet güzel bir far ve hala yazamadım bile :-((

      Sil
  4. Fresh Line maskeleri özellikle yazın çok güzel oluyor serin serin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan.. evet maskeyi dolapta tutuyorum harika oluyor soğuk soğuk sürmek..:-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...