21 Nisan 2014

NYC Applelicious lip balm incelemesi..

Watsons'ın son zamanlarda getirdiği yeni ürünlerden biri de NYC markasına ait Applelicious lip balmlar, zaten içlerinde bulunan elma şeklini görür görmez herkes aşık oldu ve almak istedi sanıyorum. Fiyatları da 5.99-6.99 TL. gibi uygun bir şey olunca ben de ilk gördüğüm yerde 2 tane aldım. 
Renkleri elma gibi, kıpkırmızı ve kapakları şeffaf plastik ama oldukça sağlamlar, kapakları çok sıkı kapanıyor hatta çantaya atılabilir.

İçlerindeki elma deseni çok cici, bayıldım. Bu arada 358 nolu rengin adı garnet gata değil ben yanlış yazmışım garnet gala olacak..

Kullandıktan sonra elmanın rengi bozuluyor ama şekli aynen kalıyor. Bu ara biraz nude tonlara düştüm, yeterince koyu renk ojem olduğu için o tonlarda çok kararsız kalıyorum artık, o nedenle böyle renkleri tercih ediyorum biraz. Zaten bu balmların en koyu rengi bile çok fazla renk vermeyeceği için fark etmeyecekti aslında. Yalnız sürülürken yumuşaklıktan dolayı balmın kenarında bir toplanma oluyor, sürerken de dudak kenarında hafif bir toplanma yapabiliyor. Ama renkler çok uçuk ve açık renk olduğundan bu toplanma koyu renkler kadar kendisini belli etmiyor.

Güneş ışığında görüntüleri bu şekilde, biraz ışıltılı çıkmışlar ama bu güneşin vurmasından dolayı ama ışıltıyı atınca renk aynı kalıyor. Aslında dudakta tamamen mat da değiller, hafif ışıltı var içlerinde ama ancak güneş altında belli oluyor.

Bu renk dudağımda biraz daha yoğun, daha morumsu-altın ışıltılı duruyor. Burada çok yansımamış, yine güneş ışığından sanıyorum. 

Caramel Apple tam bu şekilde duruyor. Her iki resimde de o bahsettiğim ürün toplanması görülebiliyor. Arada sıyırmak lazım o kısmı. 

Çok fazla bir şey beklemeden aldığım için beni memnun etti sayılır. Daha önce aldığım NYC ruj ve kalem rujdan memnun kalmamıştım. O nedenle bunların da görüntüleri çok şirin olmakla beraber, pigmentasyon ve dokusununa çok güvenmemiştim. Pigmentasyonu fena değil ama çok da ilk sürüşte renk veren bir şey beklememek lazım. Kokusuları ilk anlarda daha kuvvetliydi, biraz kullanımdan sonra ancak burnuma götürürsem alıyorum. Herhangi bir tadı yok. Renk yoğunluğu için üst üste sürülürse dudakta kalınlık yapmıyor ancak topaklanmaya dikkat yine de. nemlendirmesi için de orta karar diyorum ama nem konusunda bu ara bana pek güven olmaz çünkü dudaklarım extradan kuru bu aralar, sebebini ise bir süre sonra anlatacağım bunun. Bence fiyatları ile orantılı, bu fiyata da gayet başarılı balmlar olmuş. Çok şirin diyorsanız, bir tane alın bulunsun.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Aaa caramel apple cok hos . Aslinda garnet gala da guzel . Ben de yazisini yazacagim bu hafta :))

    YanıtlaSil
  2. @balböceğiilekozmetik.. evet fiyatlara göre fena değiller :-))senin de yazını bekliyorum şekerim..

    YanıtlaSil
  3. Audrey'cim benim Balm'larım sanki seninkiler gibi yumuşak değiller.Toplanma sorunu yaşamadım ben hiç.Pigmentasyon ise renkten renge değişiyor.Bendeki Applelicious Pink iyi renk verirken diğeri öyle değil ne yazıkki.Memnun kalmana sevindim.Her ikisinide güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. @filizşahin.. aa çok ilginç benim NYC'den aldığım diğer rujlarda da bu yumuşaklık problemi olduğu için bu da aynı yapıda diye düşündüm.. neyse yine de fena değiller teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  5. sırf şekli için bile alınır çok ciciler almadığıma pişman oldum biraz =)

    YanıtlaSil
  6. Bu aralar en merak ettiğim ürünlerin başında geliyorlar.
    Watsons'a bi gitsem soluğu NYC standında alacağım ve sırf meraktan 1 tanecikte olsun alabilirim.:)
    Her iki renkte sana çok yakışmış güzel günlerde kullan.:)

    YanıtlaSil
  7. @ceydabyjade.. sen de benim gibisin sırf şeklinden dolayı alıyorum ben de bazı şeyleri..:-))

    YanıtlaSil
  8. @melal.. evet bence de bir tane al bulunsun dimi.. :-)) çok teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  9. Bende nerak ediyorum tatlim guzel gunlerde kulan 😘😘

    YanıtlaSil
  10. @gülşahkaya.. Teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  11. ıyı günlerde kullan cekılsıme beklerım

    YanıtlaSil
  12. Miss gibi elma kokusu geldi buralara, en şekerlisinden :)güle güle kullan iyiki almışsın,çok tatlılar. Biraz daha bloglarda görürsem dayanamaz alırım diye korkuyorum,hiç ihtiyacım yok halbukisi böyle birşeye .Bir indirim krizi anında neler yapabilirim bilmiyorum ,derin derin nefes almam lazım :)))

    YanıtlaSil
  13. canım nasıl guzel rujlar ama ben soft tonları sevdııgm cııdaha cok begendım sanırm ..tesekkurler

    YanıtlaSil
  14. ben de alacaktım ama o kadar lip balm var evde diye durdurmuştum kendimi :( keşke alsaymışım :))

    YanıtlaSil
  15. @kokoşkelebek.. sana da çok yakışır bu soft renkler şekerim :-))

    YanıtlaSil
  16. @nisa.. al bence hazır indirimdeyken bir tane :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...