11 Nisan 2014

Mac Viva Glam Rihanna..

Mac'ın Viva Glam serisinden Rihannacığımıza ithaf ettiği bu güzelim rujla uzun süre bakıştıktan sonra dayanamayıp almaya karar verdim. Bir kaç ayrı mağazada, bir kaç defa yaptırdığım uygulamaların hepsinden memnun kalınca 46845465.  kırmızı rujumu da bu şekilde almış oldum.
Kabının ve iç ambalajının da üzerinde Rihanna'nın imzası var, çok mu gerekli değil ama olsun şık olmuş. Bir de bu serinin geliri HIV hastalarına gidecek ki almam için sebeplerden biri de bu oldu.

Rujumuz frost serisinden, zaten gidip gelip frost serisie bakıyor ama bir türlü içime sinen, alabileceğim bir renk bulamıyordum. Nihayet kısmet buna oldu.

Ambalajı da siyah değil, buzlu mat bir kırmızı, bence bu renk harika olmuş.

Rengin şahaneliğine ayrıca öldüm ve bittim tabi.

Frostluğu çok bariz değil, dudağı kurutmuyor ve oldukça da kalıcı. Tabi bir dudak kalemi ile uygulamak gerekiyor ama sheer seridekiler gibi çok bulaşacak bir yapıda değil. 

Rengi böyle aydınlık, hafif turuncu alt tonlu, içinde altın tonlar da barındıran bir kırmızı. Gerçekten Mac'ın en başarılı rujlarından biri olmuş bu bence.

Dediğim gibi 846465. kırmızı rujum olmakla birlikte aldığıma kesinlikle pişman olmadım. Ruby Woo ve Riri Woo'ya çok kuruma yaptıkları için zaten elim fazla gitmiyor, bu ruj ilkbaharda tam bir kurtarıcı olacak benim için. hem günlük hem de gece makyajında korkmadan kullanılabilecek şahane bir ruj bence. Neyse ki sınırlı üretim değil, sanırım mağazalarda 1 sene gibi bir süre ile kalacakmış, rastlarsanız mutlaka deneyin derim.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Kırmızı dedin mi akan sular durur, rengi de çok güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. @ezgierdoğan.. :-)) aynen kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun..

    YanıtlaSil
  3. nefis görünüyor gerçekten :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. @hayatbaşaran.. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  5. Sırf ambalajın rengi bile bi sebep bunu almak için, o nasıl bir kırmızıdır öyle :)

    YanıtlaSil
  6. Bu rujun yapısını çok beğendim ama rengi bende pek kırmızı durmadı sanki.Biraz kızılımsı kaldığı için yakışıp yakışmadığına emin olamadım.Eminim sana yakışmıştır.Güzel günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
  7. @mineyy.. Bence de klasik siyah ambalaja göre daha şık olmuş :))

    YanıtlaSil
  8. @filizşahin.. Sanırım ftost yapısı nedeniyle dudak tonuna göre rengi değişiyor bende de turuncu-kırmızı duruyor sevdim o nedenle teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  9. Ben esas dudaktaki duruşunu merak ettiğimden onu da eklemiş olmanızı isterdim. El üzerindeki swatchlar beni çok tatmin etmiyor :)

    YanıtlaSil
  10. @kirazlıdondurma.. evet onu da ekliyorum genelde ama bunu unuttum gerçekten.. yapayım diye de düşündüm hatta en kısa zamanda ekler güncellerim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...