15 Nisan 2014

Mac Club vs.. Wet&Wild ...

Günaydın. Hazır elimde ikisi de varken birbirine dupe yani benzer olarak gösterilen iki farın yani,  burada bahsettiğim WnW paletin içindeki far ile burada anlattığım Mac Club farın karşılaştırmasını yapmak istiyorum.

Uzaktan bakınca tamamen farklı renkler, özellikle Mac neredeyse yeşil renkte, diğeri ise kahve geçişli bir yeşil renk olarak görülüyor.

Yakından bakınca Mac Club'ın içinde kahve tonlar da görülüyor.

WW'ın içinde ise yakından sanki kızıllık varmış gibi.

Ve evet swatchlarda içlerindeki alt tonlar açıkça görülüyor, ışıltı ve renk olarak çok yakın olmakla birlikte birinin alt tonunda kahvelik diğerinin ise kızıl-kahvelik var.

Hele güneş ışığında renk çok bariz olarak ortada. Dupe olarak kabul edilebilir mi bilmiyorum ama Temptelia bile alt tonlarının farklı olduğunu vurgulamış. Güneş doğru açıdan vurduğunda renklerin neredeyse bire bir aynı göründüğü de oluyor. Resimde WnW'ın kenarından köşesinden mac'e çok benzer bir renk tonu/geçişi de gözüküyor.  Ama şu anda bana sorarsanız biri diğeri ile aynıdır ya da bunu almayın, öbürünü alın diyemem. İkisi de hani yakın tonlar gibi, birbirinin yerini tutabilir ama bana kalsa ikisini de alırım ki öyle oldu. Gerçi Club'ı çok önceden almıştım o da ayrı konu.

Tonları çok yansıtamıyorum buraya, özellikle farların içlerindeki yeşil geçişi fotoğrafta bir türlü yakalayamadım, ama o da var, Google'da daha ne swatchlar görürsünüz mutlaka, ben sadece 2 rengi de çok beğenerek, severek kullandığımı söylemek istiyorum.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Wet&Wild falarını denemedim ama club
    benim favorilerimden :)

    YanıtlaSil
  2. @hayatbaşaran.. club benim de favorilerimden ama ww paletin de mac farlardan aşağı kalır yanı yok gayet başarılı o fiyata göre..

    YanıtlaSil
  3. Wet'n Wild farları inşallah bir gün bende deneyeceğim ama önce elimdekileri bitirmem lazım :)

    YanıtlaSil
  4. Bende de ikisi de var.Bu şekilde yanyana sürüp denemedim ama gözde çok farklı durmayacaktır bence.Club ı alamayanlar için güzel bir seçenek olduğunu düşünüyorum.Hem de çok uygun fiyata 8 far.

    YanıtlaSil
  5. illede birini tercih edeceksem ben oyumu mac tan yana kullanırdım

    YanıtlaSil
  6. @gizemgider.. elimdekiler bitsin diye beklersem artık far almamak lazım .-))

    YanıtlaSil
  7. @beggummy.. evet gözde benzer duruyorlar.. fiyatı ile bakarsak da gerçekten güzel farlar imkan olsa hepsini alırdım..

    YanıtlaSil
  8. @yeldaersözlübakırtaş.. ikisinin havası da ayrı bence tercih yapamadım gerçekten :-))

    YanıtlaSil
  9. Ben de bu karşılaştırmayı yazacaktım, fotoğraflarını falan hazırladım hatta :D Kesinlikle aynı olduklarını düşünmüyorum ben de, gün ışığında baya farklı görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
  10. @francesca... aa evet mutlaka yaz senin de fikrini okumak isterim :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...