22 Nisan 2014

GÖNLÜNÜZÜN SULTANINA: “SULTANLAR AŞKINA"


İLK KEZ VE SADECE KOZALAC.COM’DA SATIŞA SUNULAN, “SULTANLAR AŞKINA” İSİMLİ OSMANLI HANEDANLIĞI’NIN MÜCEVHERLERİNDEN BİRİNİ ANNENİZE ARMAĞAN EDİN.




Bernar Havlici’nin eşsiz tasarımları ile oluşturulan, Hürrem küpesi ve Kanuni yüzüğü ile ünlenen “Sultanlar Aşkına” koleksiyonundaki mücevherler, anneniz için çok özel bir hediye olacak.

Takı ve aksesuar sitesi Kozalac.com’da ilk kez satışa sunulan, 320 parçadan oluşan “Sultanlar Aşkına” koleksiyonundaki mücevherler, Anneler Günü’nde annenize özel olduğunu hissettirecek.


Türkiye’nin en değerli internet sitesi Kozalac.com tarafından satışa sunulan “Sultanlar Aşkına” koleksiyonunda bir çok seçenek yer alıyor. Elmas, yakut, zümrüt, safir gibi değerli taşlarla hazırlanan yüzük, küpe ya da kolye, annenizin sultan gibi hissetmesini sağlayacak.


Ulaşılamaz zannedilen mücevherleri ulaşılabilir kılmasıyla dikkat çeken Kozalac.com, Türk tasarımcıların da imzasını taşıyan toplam 5 bin ürünü ile mücevheratta yeni bir değer oluşturuyor.





Kozalac.com Hakkında;
2013 yılında kurulan takı ve aksesuar sitesi Kozalac.com, adını kozalakın pırlantaya benzer formundan almıştır. Kozalac.com, mücevher kategorisinde 7 farklı marka, aksesuar kategorisinde ise 20 farklı markayı takı ve aksesuar tutkunlarıyla buluşturmaktadır.
Kozalac.com’un öne çıkan özellikleri arasında, seçilen ürüne özel kombin önerileri sunulması, 5 bin TL üzeri ürünleri “Özel Sunum” ayrıcalığıyla yakından inceleme hizmeti ve satın alınan ürünlerin VIP teslimat imkanıyla güvenli alışveriş imkanı yer alıyor.

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...