18 Nisan 2014

Essence All About Nude Palet incelemesi..

Bu ara hem Watsons hem de Gratis ataktalar ve sürekli yeni ürünlerle bizi memnun etmeye devam ediyorlar. Onlardan biri de Essence standlarında yerini alan All about serisinin  far paletleri, bu paletlerin 4 seçeneği var ama ben en sevdiğim nude tonları olduğu için, yine kahve-pembe-mürdüm tonlu olanını tercih ettim. 
Aslında bu palet hakkında pek çok yazı da okudum ve ortada kaldım. Bir kısım çok iyi değil ama idare eder beğendim demiş, bir kısım da hiç memnun kalmamış. Böyle durumlarda ürünü hele de renklerini sevmişsem kendim deneyip karar vermek istiyorum. Ayrıca biliyorum her yanım far paleti oldu ama uygun fiyatlı ve bu kadar da şirin görünümlü bir palete hayır diyemedim.

01 nude isimli palet,  ismiyle tam da uymuş diyemeyeceğim çünkü paletteki bütün renkler simli değil ama ışıltılı ve sedefli yapıdalar. Tamamen mat farlar istiyorsanız size uygun olmayacak bir palet.

Paletteki farların pigmentasyonları da farklılık gösteriyor. Üst sırada, ortadaki pembe paletin en zayıf rengi diyebilirim. Göz kapağına uygulamak için fırçaya bol bol almak gerekiyor. Her iki sırada en baştaki farlar orta karar diyebileceğim şekildeler.  Üstteki son renk ortanın üstü ama altta son iki renk ise baya iyi pigmentasyona sahip renkler olarak sıralanıyor palette.

Orta parmağımda en az pigmentasyona sahip renk görülüyor. Bir çok blogda pigmentasyonu zayıf olarak belirtilen ilk renk beyaz ise işaret parmağımda ve fena da değil görüldüğü gibi.

Bu renkler baz olarak veya kaş altı/göz pınarı uygulamaları için bence uygunlar.

Yine işaret parmağımda orta karar pigmentasyonlu, alt sıradaki ilk renk var. Diğer iki parmağımdakiler ise pigmentasyondan bayılmış durumdaki son iki rengimiz. 

Swatchları da bu şekilde.

13 TL.'lik uygun fiyatına göre çok da bir şey beklemediğim paletten tuhaf bir şekilde memnun kaldım diyebilirim. En kötü ihtimalle çok övülen son iki rengi kullanırım sadece derken, diğer renklerin de gayet güzel kullanılabildiğini gördüm. Bazla kullanıldığında kalıcılıkları da fena değil, ama özellikle yağlı göz kapağı mutlaka baz istiyor. Ayrıca topaklanma da yapmadı bende gün içinde. Bu serinin diğer renklerinden alla bout candies ve paradise çok zevkime uygun değiller. Ama şimdiye kadar standlarda hiç görmediğim all about  sunrise hiç de fena değil, görürsem alabilirim onu da.


Paletimizle bir de makyaj uygulaması görelim. Göz kapağımda en pigmentsiz dediğim pembe var. Tabi en altta Maybelline Color Tattoo pink gold da sürdüğüm için renk daha yoğun duruyor. 

Sevgiler..

20 yorum:

  1. Elinin üzerine sürünce hepsi birbirine benzemiş renklerin sanki. Böyle palette başka duran farlar çok kötü oluyor :/

    YanıtlaSil
  2. @ezgierdoğan.. :-)) o biraz pigmentsizlikten biraz güneşten öyle oluyor.. göz makyajında eh idare eder cinsinden..

    YanıtlaSil
  3. Bu hafta bu paleti kullandım bende.
    Dediğiniz gibi en üst ortadaki pembe en zayıf halka.
    :)
    En sondaki mürdümümsü-kahvemsi renk ise dün tek başına kullandığım ve baya övgü aldığım bi renk oldu açıkçası ben de şaşırdım.
    Bugünde en üst baştaki rengi göz kapağıma sürdüm ve eyeliner çektim ve -sabah 7buçukta uyku sersemi anca bu kadar makyaj yapabiliyorum :D - hala göz kapaklarımdalar. Bazsız. Ben sevdim. :)
    Güle güle kullanın sizde!
    :)

    YanıtlaSil
  4. Sende gayet güzel durmuş canım.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Ben sevdim bu paleti.Bu fiyata gayet başarılı bence.

    YanıtlaSil
  6. Son iki paletteki en güzel renkler gibi zaten bence sırf onlar için bile değermiş almaya:) güzel günlerde kullanasın canım! <3

    YanıtlaSil
  7. tam benim tonlerım bnde almalıyım artık :D

    YanıtlaSil
  8. Renkler ambalajda çok güzel duruyor güle güle kullan ama ben pigmentasyonu az olan farlara tahammül edemiyorum =S

    YanıtlaSil
  9. Bu paletin renkleri sahane . Ayy cok hos ya elimde kullanmadıgım bir suru palet olmasına ragmen buna da goz diktim :)) Guzel gunlrde kullan tatlınm :))

    YanıtlaSil
  10. Renkleri çok beğendim, çok da yakışmış. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  11. @weba.. teşekkürler evet o ortadaki rengi saymazsak fena değil ferformans bazlı olarak kalıcı buluyorum bazsız denemedim gerçi..

    YanıtlaSil
  12. @filizşahin.. teşekkürler Filizcim ))

    YanıtlaSil
  13. @beggummy.. evet dimi bu fiyata iyi bence de..

    YanıtlaSil
  14. @7-24makyaj.. evet o iki renk favorim benim de .. çok teşekkürler canım :-))

    YanıtlaSil
  15. @gilşahkaya.. bulursan standlarda hemen al ben artık göremiyorum çünkü..

    YanıtlaSil
  16. @ceydabyjade.. göze özellikle baz olarak pigmentasyonu az birkaç renk lazım hafif makyaj yapacağım zaman kullanıyorum onları da..

    YanıtlaSil
  17. @balböceğiilekozmetik.. ahh ahhh sorma benim de hala bir sürü palette gözüm var.. teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  18. @şeymakaptan.. çok teşekkürler canım :-))

    YanıtlaSil
  19. Ben de haftaya yazacağım bu paleti, tamamen katılıyorum yorumlarına. Ben de şaşırtıcı derecede sevdim kendisini. İÇinde bir-iki mat renk de olsa tadından yenmezmiş :) Güle güle kullan!!!!

    YanıtlaSil
  20. @bveç.. evet kesinlikle 1-2 mat renk harika olurmuş.. bekliyorum yorumunu :-)) teşekkürler ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...