17 Nisan 2014

Clinique alt kirpik mascarası

Tipik Terazi blogundan kazandığım ve burada bahsettiğim hediyeler içinde Apolena makyaj çantasından sonra en merak ettiğim Clinique alt kirpik maskarasını incelemeye geldi sıra. Daha çnce pek çok blog ve vlogda gördüğüm ve bir türlü farkını anlayamadığım Clinique alt kirpik maskarası ilk kullanımdan itibaren gerçekten diğer maskaralara göre arada fark olduğunu gösteriyor. Özellikle benim gibi maskara sürerken mutlaka gözüne batıranlar veya alt kirpik dibine bulaştıranlar için bu minicik şey bir nimet gibi.

Ufacık bir ürün zaten, sadece 2 ml. ama o kadar az kullanılıyor ki uzun bir süre gidecektir sanırım.

01 numarası, siyah renkli olanı, bundan başka bir de black-brown rengi var. Ürünün tüpü de çok hoş, gri-gümüş çiçek desenli ama herhangi bir koku yok.

İşte bu da kendisi, minicik tam alt kirpiklerin boyutuna uygun, gayet iyi kavrıyor ve istesem de gözümün içine batamıyor. Normal bir maskara ile sağladığım görüntüyü bununla çok güzel yakalıyorum. Öyleyse niye buna ayrıca para verelim diyebilirsiniz ki ben demiştim. O zaman da makyajımı hiç bir yere bulaşmadan tamamlamak ve gözümün içine batmadan kurtarmak diyebilirim. Ayrıca bana bir artısı daha oldu bu maskaranın. Ben genelde alt kirpiğime maskara sürmüyorum, ya da işe geldikten sonra gün ortasında falan sürüyorum. Çünkü sabah sürersem, kış aylarında rüzgar ve soğuk, yaz aylarında da sıcak gözümü yaşartıyor ve o maskara mutlaka akıyor. Bu maskara ile başıma böyle bir şey kesinlikle gelmedi, sabahtan sürüp çıkıyorum ve akşama kadar da gözlerim kesinlikle yaşarmıyor.  

Büyüklüğü de işte bu kadar.

Normal bir maskaraya kıyasla, tabi Rimmel'in maskaraları zaten normalden tombul ve büyükçeler, o da ayrı.

Çok sevdiğim ve sevgili Tipik Terazi blogunun sahibesi sayesinde denediğim bu maskarayı gerçekten de beğendim ve artık bittikçe alırım. Clinique Boyner, YKM, Sephora gibi mağazalar dışında kendi sitesinde de satışta ve maskaranın fiyatı da 39 TL.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Bende önce gereksiz bulanlardandım ama sonra çok mantıklı geldi çünkü bende çok kez alt kirpiklerim uygulama yaparken gözümü çıkartma tehlikesi yaşayanlardanım :) çok uçukta bir fiyatı yokmuş denemeye değer bence

    YanıtlaSil
  2. @elidaa. evet fiyatı uygun bence de normal maskara ile uğraşacağıma bunu tekrar alırım ben de :-))

    YanıtlaSil
  3. Bence çok başarılı bir ürün bu.Minik fırçayla alt kirpikler ve kenarlarda kalan kirpiklere ulaşınca çok hoş bir görünüm çıkıyor ortaya :)

    YanıtlaSil
  4. @filizşahin.. evet ben de çok beğendim gerçekten çok kolay uygulama yapıyorum bununla :-)

    YanıtlaSil
  5. merhaba :) öncelikle güle güle kullan ürünü, senin beğenmene sevindim ancaaak alt kirpiklere rimel uygulamayı hiç sevmeyen biri olarak kendi adıma hiiç bu kadar gereksiz bir kozmetik ürünü görmemiştim vallahi. adamlar düşünüp bunu da yapmış, helal olsun.

    YanıtlaSil
  6. @parfoj.. teşekkürler.. ben de önce senin gibi düşünüyordum amaan ne gerek var diye ama diğer rimellerle de alt kirpiğime uygulama yapamıyordum bunu deneyince gayet güzel yapıldığını gördüm o nedenle beğendim diyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...