8 Nisan 2014

Caudalie Polyphenol C15 serisi ile tanışalım..

Geçtiğimiz salı günü bir Fransız markası olan Caudalie'nin Karaköy Ferah Feza'da düzenlediği Polyphenol-C15 serisinin basın ve bloggerlar için düzenlenen lansmanına katıldım. Burada hemen belirteyim; Polyphenol,  anti-aging konusunda C vitamininden 10.000 kat daha etkili bir molekülmüş ve üzüm çekirdeğinden elde ediliyormuş. Ama 1 ton üzüm çekirdeğinden ancak 1 kilo Polyphenol elde edilebiliyor. Ayrıca Polyphenol'un C vitamini ile etkileşerek kullanımı da beklenen anti-aging etkiyi %60-70 oranında arttırırmış. Seriyi 25 yaş üzeri her kadına önerebiliyorlar.
Lansmanın yapıldığı Ferah Feza'nın manzarası böyle bir şeydi. Zaten Caudalie'nin mottosu da 1/3 bilim, 1/3 üzüm ve 1/3 'de keyif şeklinde, bunu doğrular şekilde lansman da çok keyifliydi. 

Polyphenol'un elde edildiği üzümler ve çekirdekleri. 

Polyphenol C15 serisi serum, koruyucu-nemlendirici gündüz kremi ve anti-aging göz ve dudak kreminden oluşuyor. 

Seriyi denememiz için hediye ettiklerinden dolayı da Caudalie ailesine çok teşekkür ediyorum. Elimdeki açık serum biter bitmez bu seriyi kullanmaya başlayacağım ve açıkça lansmanda etkilerini de gördüğüm için özellikle göz/dudak kremini çok merak ediyorum. 

Lansmanda ayrıca daha önce tanıdığım 4 blogger arkadaşım daha vardı ve hep beraber çok zevkli vakit geçirdik. Onların da bu seriye ait yorumlarını merakla bekliyorum tabi.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Belki şuan için diğer ürünler cildime ağır gelebilir. Ama göz kremini çok merak ettim. Göz altımda yeni yeni oluşan ince çizgilerim var. Belki onlar için iyi gelebilir. Caudalie ürünlerine şu sıralar fena sardım. Güzel günlerde kullan yorumlarını bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. @zuhalgündoğdu.. canım serum muhtemelen ağır gelecektir ama diğerleri iyi gelebilir.. ben de özellikle beauty elixire bayıldım.. teşekkür ederim en kısa zamanda kullanıp yorumlayacağım :-))

    YanıtlaSil
  3. @mommyslifetime.. teşekkürler ben de zaten blogunu izliyorum bu arada :-))

    YanıtlaSil
  4. Nedense Caudalie urunlerine karsi bir sempatim var. Umarim memnun kalirsin canim. Guzel gunlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  5. @balböceğiilekozmetik.. evet ilk el kremi ile tanışalı beri ben de seviyorum :-)) çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan canım yorumlarını merakla bekliyorum zira bende takmış durumdayım caudalie ya :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...