18 Mart 2014

Watsons Kadınlar Günü Hediyeleri ve mini alışveriş..

Günaydın, geçen hafta hem üzücü hem de yoğun geçince Watsons'dan gelen Kadınlar Günü paketi ve alışverişim bugüne kaldı, hemen daha fazla geç kalmadan bahsedeyim istiyorum. Watsons Kadınlar Günü için de bizi unutmadı ve bizi güzel hediyeleri ile şımarttı. Gelen pakette yine yok yok ve denemek isteyeceğim yeni  ve  güzel şeyler gelmiş.
I Love Rasberry duş jelini hemen kullanıma açtım ve kokusu harika, duş buram buram meyve koktu.  Bu seriden hiç duş jeli denememiştim nasıl olduysa. Yaza doğru Hindistan cevizli olanı da denemek istiyorum. NYC Fine Red Vine oje daha önce sevgili Serap'ın romantic vintage party etkinliğinde hediye edilmişti ve yazısı da burada zaten, bayıldığım bir renk. Rimmel London Rocking Curves mascaradan da yine burada bahsetmiştim, zaten zevkle kullandığım bir mascara. Islak mediller bu sefer cherry blossom aromalı olanlardan, çok kokmuyor gibi geldi bana ama tabi çantamda sürekli taşıdığım ürünlerden bu ıslak mendiller. Ayrıca bir minik manikür seti ve çamaşır torbası da konulmuş kutuya, bunlar seyahatlerde çok işe yarayacak. Watson Magic Lip Balm'ı daha önce de kullanmıştım, çok severim ama blogda yazısı yokmuş. Onun ve Pure Bauty CC kremi yazıları en kısa zamanda burada olacak, zaten kullanmaya başladım bile.

Bir de Kadınlar Gününde yaptığım çok minik alışverişim var, Watsons pamukları oje çıkarmak için kullanıyorum, o nedenle bir paket aldım. Bir de bu siyah kulak çubuklarından aldım, neden derseniz merak işte..

Son olarak da yine gezinirken bu bir ucu süngerli fırçayı bulup aldım. Markası True Spirit, herhalde yeni gelmişti çünkü her Watsons'da yoktu. Ben Bahariye şubesinden aldım, fiyatı 12-13 TL. gibi olması lazım. O sünger kısmı göz altı kapatıcısı için kullanmaya başladım bile. Biraz sert diğer süngerlere göre ama ürünü yemiyor ve dağıtması da çok zor değil. Ama kesinlikle sürerek değil de pıt pıt hareketleri ile yedirerek dağıtmak lazım. Yoksa sert olduğundan işlem biraz uzayabiliyor.

Güzel hediyeleri için Watsons'a tekrar teşekkür ediyorum, Kadınlar Gününde çok güzel bir sürpriz oldu bu bana.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Bende Benri kare pamuk stoğu yaptım :) bulmuşken sanırım 10 paket aldım

    YanıtlaSil
  2. @hazelçelik.. :-)) benim de evde herhalde 10-15 tane falan yedekte vardır. o kadar çabuk bitiyor ki..

    YanıtlaSil
  3. @thebircan.. teşekkür ederim..:-))

    YanıtlaSil
  4. Guzel gunlerde kullan I Love serisine bayiliyorum kokulari cok seker:)

    YanıtlaSil
  5. @dilekturan.. çok teşekkürler ben de çok severim o seriyi..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...