28 Mart 2014

Acnecinamide Peeling Scrub ve Makyaj Temizleme Sütü...

Acnecinamide markasını daha önce  eczanede keşfetmiş ve o zamanlar azıtmış olan sivilce problemim ve gece yüzümün yağlanmasını dengelemek için jel kremini ve peeling scrubını alıp denemiştim. Özellikle jel kremden çok memnun kalmıştım ve son Sevgililer Günü indiriminden hem onu hem de daha önce kullanmadığım ama denemeyi istediğim makyaj temizleme sütünü Migros'dan %50 indirimle aldım.

Peeling Scrub ise #seraptanlaromanticvintageparty ve #sendeinceldavet sırasında Acnecinamide tarafından hediye edildi. Ayrıca Mikro-Gen İlaç'da Kadınlar Günümü kutlama için içinde Acnecinamide peeling de olan güzel bir paket yollamıştı. Mikro-Gen'den gelen diğer ürünlerden ve Acnecinamide  krem ve yüz temizleme jelinden daha sonra bahsedeceğim, önce peeling ve ilk defa kullandığım temizleme sütünü anlatacağım.

Scrub daha önce de kullanıp sevdiğim bir ürün olduğu için hemen banyodaki yerini aldı. Scrubın içinde ince granüller var ama o kadar inceler ki cildi hiç çizmeden çok nazikçe temizliyorlar . Zaten üzerinde de yazdığı gibi günlük kullanıma da uygun. 150 ml.'lik ürün uzun süre gidiyor çünkü çok azı bütün yüzü temizlemeye yetiyor. Gerçi ben bunu oğlumla ortaklaşa kullanıyorum, o nedenle çabuk bitiyor sayılır.

Peeling Scrub'ın dağıtılmış hali de bu şekilde, kesinlikle hassas ciltler için de uygun bir ürün bence.

Şimdi gelelim ilk defa aldığım ve kullandığım makyaj temizleme sütüne; öncelikle üründe bir gariplik olmadığını belirtmek için hemen son kullanma tarihine bakalım. Biraz yakın gibi ama yine de nereden baksan daha 7 ay gibi bir süresi var ve o süre içinde rahat rahat bitecek bir ürün zaten, nitekim de bitti zaten.

Nasıl kullanıldığı da detaylı tarif edilmiş zaten, sitesinde de aynı tarifi yapmış, pamuk aracılığı ile temizledikten sonra cildi tekrar yıkamaya gerek olmadığı belirtiliyor. Ama tabi benim böyle bir şey yapmama imkan olamıyor, çünkü yüzümü yıkamadan rahat edemiyorum. 

Şimdi işin şaşırtıcı kısmına geldik, evet bu gördüğünüz şey BB krem kıvamında bir adet makyaj temizleme sütü, niye bu şekilde yani bu renk hiç bilemiyordum ki Mikro-Gen Firma'sından bana bu sütün içinde yeşil çay extresi olduğu ve o nedenle renginin normal sütler gibi beyaz değil de koyu olduğu bilgisi verildi.  Zaten  bir bozukluk olduğunu pek de düşünmemiştim çünkü kokusu, dokusu, temizlemesi falan gayet iyi durumdaydı, ama içinde yeşil çay olduğu kutuda yazdığı halde, yeşil çayın kremin rengini bu kıvama getireceği hiç aklıma gelmemişti. Bu arada içinde Evening Primrose Oil, yani akşam sefası yağı da var ki bu da cildi besleyen özlerden biridir. Evet bu üründen pamuğa bir parça dökerek bütün yüzü güzelce silip makyajdan temizlemek mümkün oluyor. İçinde nemlendirici özelliği de var çünkü bunu kullandığım zaman cildim pamuk gibi olmuştu makyajımı temizledikten sonra. Ürünün kullanım tavsiyesi üzerine 1-2 defa da cildimde bir süre tuttuğumda sanki nemlendirici krem sürmüşüm gibi geldi bana. Göz için de kullanılabileceği belirtilmiş ama gözlerimi zaten çift fazlı bir temizleyici ile temizlediğim için hiç göz için kullanmadım.

Her şeyiyle kesinlikle BB krem gibi görünüyor, inanılmaz ama temizlemesi yerinde. 

Evet yıkamazsan nemlendirme ve cilt görünümünü düzeltme vaatlerini de yerine getiriyor.

Değişik görünümüne rağmen sevdiğim, memnun kaldığım bir Acnecinamide ürünü oldu bu da. Anneler Günü indiriminden yaralanarak, Migros'dan yine serinin 4 ürününü de almayı düşünüyorum. Sizin de fikrinizi almak isterim, Acnecinamide ürünlerini kullanan var mı, memnunmusunuz?
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Canım bende temizleme jelini kullanıyorum çok memnun kaldım peeling elimdekiler bitince hızla denenecek :) Temizleme sütü rengiyle ilgimi çekti benimde ilk fırsatta almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  2. @sendeincel.. evet jel de iyidir.. bu kremi de sevdim yani anneler günü indirimini kaçırmayalım o zaman :-))

    YanıtlaSil
  3. Ben de temizleme jelini ve peeling kremini kullanmıştım. Gayet memnun kalmıştım. Özellikle yağlı ciltler için tavsiye edebilirim.

    YanıtlaSil
  4. @morrimel.. evet yağlı ciltler için süperdir.. :-)) kremini hala her gece kullanıyorum ..

    YanıtlaSil
  5. Henüz hiç denemedim ama denemeyi düşünüyorum :) Anneler gününde alacağım ben de sanırım birkaç ürününü :))

    YanıtlaSil
  6. @yaseminergenç.. özellikle yağlı cildin varsa denemeni tavsiye ederim :-))

    YanıtlaSil
  7. Ben temizleme jelini çok severek kullanıyorum hatta ilki bitmeden stokladım bile :) Temizleme sütünü çok merak ediyordum ama sanırım sırf rengi yüzünden almayacağım. Bir şey olmayacağını biliyorum ama ön yargı oluştu sanırım :( Bir de jel kremi denemek istiyorum tabi ki..
    Güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil
  8. scrubı ben tek başıma kullanıyorum ona rağmen çabuk bitiyor =)

    YanıtlaSil
  9. @buseyavuz.. temizleme jeli ve kremi evin demirbaşı oldu artık.. makyaj temizleme sütünü de bir dene derim seveceğini düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  10. @svieridoroga.. :-)) evet evin en çabuk biten ürünü bunlar nedense..

    YanıtlaSil
  11. Bendede makyaj temizleme sütü var ama rengi beyaz bu renk degil acaba benim ürünümde mi bir sıkıntı var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @özlwmyılmaz bilmiyorum bu baya eskiden yazdığım bir yazı belki de formül değişmiştir ürünün kokusu falan normalse sıkıntı olacağını sanmam ama isterseniz firmaya instagramdan sorun..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...