26 Mart 2014

Raen Güllü Tonik..

Burada anlattığım #biricitlekadınlargunu etkinliğimizde, doğal ürünleri ile dikkat çeken firmalardan Raen de yeni çıkardığı gül özlü toniğini denememiz için yollamıştı. Minik bir boy olmakla birlikte, baya bir bereketeli çıktı çünkü çok az miktarı bütün yüzümü toniklemem için yeterli oldu. Ama neredeyse yarısını bitirdiğim için yorumunu da fazla gecikmeden yapmak istiyorum.


Raen her şeyden önce doğal bir marka ve içinde kimyasal koruyucu barındırmıyor tabi hayvanlar üzerinde test edilmediğini de söylememe gerek yok sanırım. ürünlerin ambalajları da geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılıyor ki ben buna da çok dikkat ediyorum  bir süredir. 
Toniğin kendisine gelirsek; buradan da detaylıca inceleyebilirsiniz ama her cilt tipine uyduğunu ve çok amaçlı kullanıldığını söyleyebilirim. Ben makyajımı temizledikten sonra son aşama tonikleme yapmak için kullanıyorum. Zaten bunu kullandıktan sonra yıkanmaması ve bir süre ciltte bırakılması da öneriliyor. Kullandığım süre içinde cildime ferahlık ve aydınlık veriyor ve son tonikleme aşamasında cildimi çok güzel arındırıyor. Ayrıca hem makyaj temizleyici, hem de göz makyajı temizliğinde de kullanılabiliyor, çünkü içinde alkol olmadığı için gözü yakmıyor. İçinde az bir miktarda esansiyel yağ bulunuyor ama ciltte kesinlikle yağlı bir his bırakmıyor. Bütün bunlar için çok sevdiğim bir ürün oldu ama maalesef kokusu bana biraz ağır geldi, artık içindeki esansiyel yağdanmıdır, yoksa direk gül özünün kendi kokusundan mı bilemiyorum koku bana fazla geliyor. Halbuki her markanın  gül suyunu çok rahatça kullanırım tonik olarak mesela ve hiç ağır gelmez, bilemedim, tabi kokunun hiç ağır gelmediği arkadaşlarım da olmuş.

Neyse ki o koku kalıcı değil, ben tonikleme yaptığım pamuğu atana kadar gelip geçiyor. Yine de koku konusunda hassas olan kişilerin denemek için öncelikle küçük boylarından ya da deneme boylarından almalarında fayda var.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Stoklarımda ki Lancome tonikleri bitirdikten sonra bende deney yapmayan tonik yapmayan markaları arıyordum Lush düşünüyorum bu markayı ilk kez duydum, tanıttığın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. @hazelçelik.. beğenmene çok sevindim canım markanın güllüden başka da toniği var sanırım onlara da bakabilirsin..

    YanıtlaSil
  3. bende cok beğendim canım el yapımı olması doğal olması en guzel ozelliklerinden bencede :)

    YanıtlaSil
  4. henüz denemedim ama temiz içerik olmasına sevindim iyileşince denemeliyim :))

    YanıtlaSil
  5. @biricitconus.. Evet doğal ürünler olması harika diğer ürünleri de denenecekler listemde :))

    YanıtlaSil
  6. @morhastası.. Temizlemesini çok seveceksin :)

    YanıtlaSil
  7. Hem yüzde hem gözlerde kullanılması çok iyi bir özellik olmuş ;)

    YanıtlaSil
  8. @j.d.. evet öyle ürünler kullanmaya gayret ediyorum artık ben zaten..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...