31 Mart 2014

Pure Beauty Cleansing Foam..

Watsons'ın yılbaşı için yolladığı paketin içinden çıkmıştı Pure Beauty temizleme köpüğü, kullanmakta olduğum M.D. Perricone jel yeni bittiği için ben de hemen bunu kullanıma açtım. Zaten bu aralar Pure Beauty ürünlerini çok severek kullanıyorum. Narlı göz maskesi ile başladım, CC kremi de çok seviyorum. Onun yazısı da gelecek yakında.

Herşeyden önce gramajı çok fazla, nasıl bitecek bilemediğim ürünlerden biri ama sabah akşam kullanıp 4-5 ayda biter diye umuyorum. Sevmediğimden değil, direk kullanayım bitsin ve yeni ürün deneyeyim derdinde olduğum için. Bu ürünün EcoCert sertifikası olduğunu da hemen belirteyim.

İçinde paraben ve sülfat bulunmuyor.

Ağzı jelatinle kapalı geldi böylece beklerken bozulma gibi bir olasılık da yok.

Temizleme köpüğü demesi biraz hatalı bence, tam foam diye tabir edilecek kıvamda değil daha çok kremsi yapıda bir temizleyici bana göre. Daha önce Shiseido'nun bu tarz bir temizleme ürününü kullandım, yüzümü gıcır gıcır yapıp bırakıyordu ama bu üründe öyle bir şey olmadı, herhangi bir gerginlik hissetmedim. Ama ben makyaj temizleme işleminden sonra yüzümü mutlaka bir nem maskesi veya nemlendirici ürünle yatana kadar mutlaka nemlendiriyorum.

Tonikleme işleminden sonra Konjac süngerimin üzerine bir parça ürünü alıp, yüzümü nazikçe dairesel hareketlerle masaj yaparak temizliyorum, üzerine termal suyumu ve nemlendiricimi sürdüm mü işlem tamamlanıyor.

Pure Beauty ürünleri Kore yapımı ve ülkemizde Watsons Mağazalarında satılıyor. 
Sevgiler..

16 yorum:

  1. BB kremi var bende çok seviyorum bu arada süngeri çok merak ediyorum bir ara her blog yazmıştı alamadım gitti :)

    YanıtlaSil
  2. @hazelçelik.. bb yi denemedim ama cc den memnunum.. süngeri de güzellik fuarindan stokladım çok memnunum lavaboda ayrı banyoda ayrı kullanıyorum :-)) match kozmetikden bakabilirsin..

    YanıtlaSil
  3. Ben henüz kullanmaya başlamadım, ama güzel bir ürüne benziyor ;)

    YanıtlaSil
  4. @pinkyfashion.. evet güzel bir ürünmüş pure beautynin ürünleri iyi genelde zaten :-))

    YanıtlaSil
  5. Benimkide sırasının gelmesini bekliyor.Kullanmaya başlamayınca üzerinde yazanlara dikkat etmemişim.Yapısı beni biraz şaşırttı açıkçası.Daha jelimsi bir ürün bekliyordum.Umarım senin gibi memnun kalırım bende :))

    YanıtlaSil
  6. bende kullanıyorum 2 aydır cok super değil orta halli bir ürün mutlaka desteklenmeli bir ürünle makyajı çok iyi arındırmıyor :) güle güle kullan kuzum :D

    YanıtlaSil
  7. @filizşahin.. Umarım seversin canım :))

    YanıtlaSil
  8. @gülşahkaya.. Ben makyajımı direk bununla veya herhangi bir jel/köpük temizleyici ile yıkayıp çıkarmıyorum bu bende son arındırma aşaması cildim tam temizleniyor bunları en son kullandığımda .. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  9. Aydınlatma etkisi de oldu mu?

    YanıtlaSil
  10. Süngerin da ne tatli! =)

    www.missysworld.com
    facebook.com/Missysworld.blogspot
    Instagram: Missys_World

    YanıtlaSil
  11. @bebe.. Böyle ürünlerin aydınlatıcı etkisi en az 1.5-2 üründn sonra görülür dr. murad köpük kullanmıştım 3 tane falan o zaman olmuştu etkisi..

    YanıtlaSil
  12. @missy.. Evet dimi bu kalp konjaclara bayılıyorum çok da kullanışlı :))

    YanıtlaSil
  13. tatlım benım cok urun kullanıyorsun pekı phscıyan bb kremı denedın mı..ben yuzume bır sey surmuyorum sadece allık bılıyorsun :) ama merak ettım :) sevgıler

    YanıtlaSil
  14. @kokoşkelebek.. Yok canım denemedim onu ama pure beauty nin bb veya cc sini deneyebilirsin ya da Nazlı'nın blogunda olması lazım PF nın bb sinin..

    YanıtlaSil
  15. Benim de kullanıp memnun kaldığım bir ürün fakat kremsi yapıda olması cildi durularken ufak bir problem yaratıyor gibi :

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşe evet olabilir diğerlerinden daha yoğun yapıda olmasındandır..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...