25 Mart 2014

Clinique Black Honey göz kalemi..

Bu kalemin ününü ve renginin güzelliğini çok uzun zaman önce duymuştum ama kalem tek başına satıştan kaldırıldığı için de bir türlü alamadım. En sonunda kalemin  burada bahsettiğim Party favors isimli yılbaşı setinin içinde bulunduğunu duyunca 99 TL. olan seti Boyner'den almıştım.

Zaten tek başına satışı yoktur diye de yazmış üzerine bir de, halbuki çok başarılı bir renk niye yeniden satışı başlamaz anlamak mümkün değil. Bunun bir de ruju vardı, burada bahsetmiştim, o rujunda tek satışı yoktu ve ancak yaptığım alışverişe hediye olarak gönderildiği için alabilmiştim. 

Rengi koyu kahve-mürdüm karışımı bir renk, sürümü çok yumuşacık ve asansörlü kalem ama sanırım gramajı çok düşük. Zaten yumuşak da olduğu için çabucak biter gibi geliyor bana o nedenle her gün kullanmıyorum. 

Party Favors isimli set Boyner'de ve yine Boyner'in online alışveriş sitesinden 99 TL.'ye bulabilirsiniz.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. güle güle kullan *-*

    banada beklerım sevgıler

    YanıtlaSil
  2. Postumda belirttiyim gibi benim en buyuk sorunum kalemi sürdükten sonra gözümde dagilmasi. hangi marka olursa olsun ayni problem. bu üründe böyle bir sorun varmidir?

    YanıtlaSil
  3. Rengi bence gayet hos =) Ismi de degisik. Koyu bal daha önce hic duymamistim =D

    www.missysworld.com

    YanıtlaSil
  4. en sevdiğim clinique kalemlerimdendir kendisi..vaktiyle 2 tane almışım. koklaya koklaya kullanıyorum. bence de böyle ürünleri niye tekrar çıkarmazlar

    YanıtlaSil
  5. @thebircan.. teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  6. @pelinbeyazkaya..o neredeyse bütün kalemlerde oluyor bana da bir süre sonra hiç dağılmayan kalem çok nadir bu da hafif siliniyor ama tam gitmiyor.

    YanıtlaSil
  7. @missy.. evet bu serinin ruju, kalemi ve ojesi de vardı şimdi ojeyi de arıyorum :-))

    YanıtlaSil
  8. @nilgünm..evet ya üretimden kaldırmaları büyük hata bence de..:((

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...