17 Mart 2014

#biricitlekadınlargünü etkinliği..

Bu sene Kadınlar Günü için çok severek takip ettiğim ve daha önce de çeşitli etkinliklerde tanışmış olduğum sevgili Yasemin'in daveti ile 9 Mart'da 9 blogger Bakırköy İstasyon Cafe'de buluştuk. Bazıları ile daha önceden tanışmıştım, onlarla yeniden görüşmek harika oldu, yeni tanıdıklarımla ise çok çabuk kaynaşarak, birlikte harika bir gün geçirdik.



Cafe Bakırköy Capacity AVM'nin karşı sokağından girince hemen soldaki ilk sokakta karşınıza çıkıyor. Öncelikle dekorasyonu harikaydı, her şeyi detaylı çekemedim ama diğer arkadaşların bloglarında çok değişik ve detaylı resimler görebilirsiniz, linklerini ekleyeceğim. Hemen her blogger buluşmamızda yanımızda olan Mymiscake yine şahane kurabiyeler yapıp yollamış, çok lezzetliydi her zamanki gibi.  Adımıza özel hazırlanan cameo'lar ise Funbou tarafından hazırlanmış, harika görünüyorlar.

İstasyondan Cafe'den unutmadan çekebildiğim bir kaç detay ve yemek ve tatlımızın özenli sunumları; gerçekten İstasyon Cafe bizi oldukça şımarttı o gün, kendilerine yeniden çok teşekkür ediyorum.

Tabi blogger event olunca, bir de Kadınlar Günü de olunca, Yaseminciğim bizi hediyesiz yollamadı, sağolsun pek çok firma da bize pek çok güzel hediye yollamış. Detaylı tanıtımlardan önce hepsinden burada bahsetmek ve teşekkür etmek isterim. Blogger dostumuz Cyrene yeni çıkardıkları Yüz ve Makyaj temizleme sularından denememiz için yollamış, bununla ilgili yorumlarım çok yakında blogda olacak tabi. Yine ismini çok duyduğum ve bazı ürünlerini deneme listeme aldığım Purnem 3 adet üründen oluşan bir paket yollamış, içlerinden en merak ettiğim tabi ki göz kremi. Ürünlerini sevdiğim firmalardan Fresh&Soft ise yine bayıldığım makyaj temizleme mendilleri, sürekli kullandığım pamuklardan oluşan bir paket yollamış. Eczacıbaşı'na ait olan Selin ise yeni çıkan ışıltılı duş jeli-vücut spreyi-vücut kremi serisini yollamış ki yaz aylarında bu tür ürünlere bayılıyorum. Günün sürprizi ise, Finsera'dan gelen, organik ürünlerle dolu koli idi. İçinde dalından toplanmış portakalı, limonu, domatesi ve ev yapımı nar ekşisi bile bulunuyordu. Nar ekşisine bayıldım.

Sevgili Essence TR'ye yeni getirdiği parfümlerden yollamış her birimize, ben bu parfümlerin başka bir tanesini daha önce kullanmıştım sanırım geçen ay bitenler yazımda olacak. Bu parfümü ise yaz aylarına saklayacağım. TR'ye yeni giren firmalardan biri Bulgarian Rose duş jelleri ve şampuanlar yollamış, bu ürünlerin satışı ise sadece yetkili eczanelerde yapılacakmış. Raen ise hem yeni çıkardığı Güllü Toniğini hem de güzel bir sabununu yollayarak Kadınlar Günümüzü kutlamış. Toniği hemen kullanmaya başladım, yakında blogda olacak. Orkide Hareketi'de Jane Ashley markasına ait bir pigment göz farı ve bir de ruj yollamış, bunları da hemen kullanıma açtım tabi. Pouf Dead Sea Cosmetics  güzel bir sabun yollamış, özellikle yağlı ciltler içinmiş bakalım deneyeceğim. En sevdiğim hediyelerden biri de Trend Yayınevi'nden gelen bu güzel kitap oldu. Farina Bella ise değişik kek ve muffin karışımlarından oluşan 4 adet ürününü yollamış. Tuzlu muffin karışımını hemen denedim, instagram  hesabımda görmüşsünüzdür belki. Ben tatlıdan çok tuzluları severim, tarifteki yağ oranı bana biraz fazla geldi, bir de tavsiye üzerine keşke karışımın içine biraz da peynir katsaymışım   ama onun dışında çok lezzetli ve başarılı bir muffin oldu ki ben hiç yapamam böyle şeyleri normalde.

Alttaki kapalı halde görülen güzel çiçekli kutu ve o kutunun en üstteki açılmış hali, Oriflame bizlere More by Demi makyaj paleti, bir ruj ve bir de mascara yollamış ki hepsini kullanmaya, denemeye başladım. Paletin ve diğerlerinin detaylı  yorumları gelecek. Bu buluşmada kuruyemişimiz, lokumumuz bile eksik değildi, Tuğba Kuruyemiş bize içinde kahveden, narlı lokuma kadar olan bir paket yollamış, o narlı lokumlar şu anda çoktan bittiler. Yine ürünleri tamamen doğal olan Purneva bize bakım yağları, doğal sabunlar, şampuanlar vs.'den oluşan bir sepet yollamış. Adını ilk defa duyduğum ama bir Türk firması olduğu için çok merak ettiğim Dr. Metin bir selülit bakım kremi ve bir de anti-aging serum yollamış.  Kullandığım serum  bitti, buna başladım, etkilerini bir süre kullanıp gördükten sonra paylaşacağım.

Minik Fabrika isme özel mini küp sabunlar ve alttaki resimde en sağ altta yer alan lavanta ve kolonya yollamış. Mini sabunlara bayıldım. Burçlarımıza özel çikolatalar ise gönlümüzü fetheden ChocChic Çikolata'ya da teşekkür ediyorum, burç yorumlarımız da çok tatlıydı. Gelelim bu aralar bayıldığım ürünlerinden bir paketle aramıza katılan Moshos Garden'a, güzel kil maskesi ve el kremi, ayrıca da güzel bir parfüm özü yollamış, daha önce blogda bahsetmiştim, bu güzelleri de denedikçe yeniden anlatacağım. Tabi Alparslan Bey yine kutuların üzerine hepimize ayrı ayrı not yazarak güzel bir jest yapmış. 

Üstteki güzel bileklik Axesayra'dan geliyor ama ne yazık ki çanta indirme kaldırma hareketlerim sonucunda bileğime takmış olduğum güzel bilekliğim yolda düşmüş, çok üzüldüm. Güzelim mor keçe çanta ve içindeki uyku gözlüğü ise tatlı Dikiş Butiğim'den geliyor. Benim gibi Revlon delisi bir bloggera verilebilecek en güzel hediye ise Beauty By Fashionista'dan geldi. Bir jel allık ve bir de krem allık. Sağ alt resimdeki minik kalp ve uğur böceği de Purnem'in hoş sürprizlerinden biri. Bunların dışında resmini bile çekemeden annemin el koyduğu bir de Ekerler Roses tarafından yollanana gül fidanlarımız da var, artık o fidanlar ekilip, büyüdükçe buradan ya da instagramdan resimlerini paylaşırım.

Sevgili blogger arkadaşlarımla toplu resimler de çektirdik, hediyeleri alırken güldük, eğlendik ve şaşırdık.  Kendi aramızda konuştuk, dedikodu ettik, yedik içtik, Kadınlar Gününü kutladık. Hepsini de çok seviyorum ve bu güzel günde onlarla beraber olmak benim için bir zevkti.

Onların bu günle ilgili yazılarını okumak için; 
Sevgili Yasemin, sevgili hayat reçeli, sevgili kırmızı lale ve sevgili kırık şemsiye, Yıldızlı Makyaj, Mor Hastası, Makyajlı Kareler ve Sen de İncel yazılarını yazdılar bile, sanırım en sona ben kaldım. 
Sevgili Yasemin'e ve yanımızda olan bütün firmalara tekrardan teşekkür ediyorum, sayelerinde harika bir gün geçirdik.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Oh oh hem siz, hem hediyeler çok hoş olmuş ^^

    YanıtlaSil
  2. @j.d... çok teşekkürler canım...-))

    YanıtlaSil
  3. her şey çok güzel gözüküyor,
    Özellikle de bu 9 kadın,
    sevgiler, elif

    YanıtlaSil
  4. benim icinde cok guzel bir gundu canım seni yine gorduğume cok sevindim umarım en kısa zamanda gorusuruz yine:)
    bilekliğine uzuldum tatlım sansa bak.
    opuyorum sevgilerime gonderiyorum, iyi gunlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
  5. @bademlebuduk.. teşekkürler Elifcim :-))

    YanıtlaSil
  6. @biricitconus.. ayy sorma bilekliğe ben de çok üzüldüm ama olsun o da nazarlık oluversin artık.. görüşmek üzere sevgiler canım .-))

    YanıtlaSil
  7. ohhhhhhhhh mos gıbı :) en guzelı tatlım gez dolas kocaman selam soyle bendende..urunlerını de askla kullan..sevgıler

    YanıtlaSil
  8. @kokoşkelebek.. evet canım böyle buluşmalar süper oluyor :-)) herkesin de sana çok sevgileri var :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...