18 Kasım 2013

Benefit They Are Real Mascara..

Cumartesi günü burada bahsettiğim Benefit Primping with teh Stars adlı setin içinden ilk anlatacağım ürün meşhur They are Real isimli mascara. Bu mascara biliyorsunuz öve öve göklere çıkartılan ve çok sevilen bir mascara. Ben de sevmesine seviyorum ama şikayetçi olduğum, sevmediğim yanları da oldu.

Setin içinden çıkan deluxe boy ürün uzun süre kullanılmak için çok uygun, böyle ürünleri deneyip çabucak bitirmeyi pek seviyorum. Böylece ürünü sevmemişsem çok fazla kullanmak zorunda kalmıyorum.

Sevmediğim yanlarından biri fırçası plastik ve diken gibi sert, her kullanımda özellikle alt kirpiklere uygularken mutlaka gözüme batıyor bir şekilde, ne kadar dikkat edersem edeyim o batmaya engel olamadım. 

Mascaranın yapısı oldukça kuru, kullanırken biraz zorluk çekiyorum, önce renk verip vermediğini anlayamıyorum, üst üste geçince de hızlı kuruduğu için bu sefer topaklanma yapmaya başlıyor. Zaten en büyük şikayetim de bu topaklanma konusunda,  bir kaç kat uygulamada mutlaka topaklanma olmaya başlıyor kirpik kenarlarında.


Onun dışında vaat ettiğini yani uzun, kıvrımlı ve dolgun kirpikleri sağlıyor mu?? Evet sağlıyor ama üstte sağ taraftaki hafif topaklanmayı görebiliyorsunuz bu resimde.  O topaklanma olmasa, duruşu muhteşem mutlaka tam boyunu da alırdım ama bu nedenden dolayı mascara arama ve deneme çalışmalarım devam edecek.

Sette yarı memnun kaldığım tek ürün buydu, diğer ürünlerden oldukça memnunum. Instagram hesabımda da yazmıştım, hafta içinde diğer ürünlerle ilgili yazılar da gelecek. 
Sevgiler..

6 yorum:

  1. O kadar da övüyorlar bu da boş övgüymüş demek ki.. Benim favorim kesinlikle Loreal 4D rimeli tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  2. @ceydabyjade... tabi herkesin beklentisi ve memnun olma şekli ayrı ben böyle düşündüm :-))) 4D rimeli deneyeceğim mutlaka teşekkürler tavsiye için..

    YanıtlaSil
  3. Ceyda haklı, ben de bu maskara hakkında "dünyanın en iyisi"ne çıkacak kadar muazzam övgüler duydum ama sen memnun kalmadıysan doğrudur:)

    YanıtlaSil
  4. @tutumlupudriyer... dünyanın en iyisi olacak kadar olduğunu hiç okumamıştım ama o kadar da değil gerçekten tamam iyi ama daha iyileri de var yani. gerçekten böyle şeyler kişiden kişiye de değişeceği için normaldir. ama bana güvendiğin için çok teşekkürler :-)))

    YanıtlaSil
  5. diğer yazıları bekliyorum sabırsızlıkla =)

    YanıtlaSil
  6. @svieridoroga.. Yazdım sıraya koydum bile sırayla geliyor hepsi :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...