3 Temmuz 2013

TBS Deep Sleep Pillow and Body Mist..

Tatil tüm hızıyla sürüyor ve güncellemeler de devam ediyor..

Bu yastık parfümünü uzun bir süre önce TBS'den almıştım. Dergilerden birinde çok güzel koktuğu ve uykuya yardımcı olduğunu okumuştum sanırım. Ama umduğum gibi çok hoş kokulu çıkmadı.
İçinde uykuya geçişi kolaylaştıracak papatya yağı ve Jujuba bitkisinin özü var. Daha pek çok şey var da yazamıyorum artık. TBS bu ürün için dinlendirici bir uykuyu yardımcı ve kolay kuruyan bir ürün ifadelerini kullanmış. Ayrıca içindeki maddeler de "fair trade" yani temiz ticaret ürünüymüş.

Buna rağmen kokusuna çok bayılmadığım için neredeyse 1 senedir yatağımın baş ucunda sürünüyor kendisi. Bu yaz aylarında fıs fıs oraya buraya sıkıp bitireyim diyorum ama unutuyorum sürekli.

Siz de yatmadan önce yastığınızda hafif bir parfüm kokusundan hoşlanıyorsanız TBS mağazalarına uğrayıp, koklayabilirsiniz. Koklamadan almanız tavsiye edilmez.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. gece odamda bir şey koksa buna çiçek dahil uyuyamam :( alerjim var odamda ki perde ve nevresimlerimi yumuşatıcı olmadan yıkıyorum.

    YanıtlaSil
  2. @senadursun.. Çok fena :((

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz ürünleri hiç denemedim ve güzel koku benim içn çok önemli. Yatağımın yastığımın güzel kokması gerekir. Ayrıca sigara içilen bir yerde asla uyuyamam. Bu ürünleri bi denesem iyi olur :)

    YanıtlaSil
  4. İnanılmaz derecede nefret etmiştim bundan, bitsin diye çok uğraşmıştım. Kokusu uyumaya yardımcı değil olan uykuyu da kaçırıyor. :-|

    YanıtlaSil
  5. @zuhalgündoğdu.. Ben de asla uyuyamam kötü kokan yerde bu bitince bodymistleri kullanacağım pillowmist olarak :)

    YanıtlaSil
  6. @lileacat.. Nefret etmedim ama çok da sevmedim bunun yerine bbw'den bodymist alıp kullanacağım artık

    YanıtlaSil
  7. aaaa anlastık bakmam bıle:))

    YanıtlaSil
  8. @kokoşkelebek.. Bakma bakma body mistlere bak onlar güzel :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...