14 Temmuz 2013

Nars Corfu Göz Farı..

Corfu Nars'ın krem farları içinde en yumuşak renkli bulduğum  ve renginden dolayı da ister baz ister baz üstüne bütün göz kapağında rahatça kullanılabilen bir renktir.  Bir nevi Mac PaintPot'lar veya Maybelline color tattoo gibidir ancak onlardan daha kremsi ve yağlı-yumuşak bir yapısı var. Altına kesinlikle iyi bir baz ister ve üzerine de başka bir krem far kullanırsanız dağılma yapar.  Normalde krem farlardan çok hoşlanmamakla birlikte Corfu sevdiğim bir renk olduğu için bitirmeye az kalmış.

Kutusunu da baya bir kirletmişim aslında.

Önceleri parmakla uyguluyordum ama daha sonra genişçe bir kapatıcı fırçası ile denedim ve gayet güzel uygulama yapabildim. Shiseido veya Bobbi Brown kapatıcı fırçaları bu konuda gayet iyi iş görüyorlar. Son olarak Eco Tools'un Airbrush Concealer fırçası ile denedim, gayet güzel oluyor, o fırçayı da bahsetmiştim.

Rengi hafif ışıltılı ama kesinlikle simli falan değil, günlük makyajda bütün göz kapağıma uygulayıp, sadece bir liner çekerek çıktığım da çok oluyor.  Ya da bunun üzerine mat toz bir farla, özellikle mat pembe veya kahve tonuyla geçiş de yapabiliyorum. Günlük makyaj için çok kullanışlı oluyor.

Nars krem farların başka renklerini sırf bu krem far olayını çok sevmediğim için almamıştım, hala da aynı düşünüyorum. Fiyatlarını sormayı unuttum geçen gittiğimde, herhalde tekli farlar ile aynı 60 TL. civarındadır.
Sevgiler..

5 yorum:

  1. hoş bir rengi varmış bir gittiğimde bakmalıyım :)

    modabenvekozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. @modabenvekozmetik.. Çok kullanışlı bir renktir bir de..

    YanıtlaSil
  3. Renk çok hoş. Ama o parayı vermeye kıyamam :(

    YanıtlaSil
  4. @shimizuzen.. :)) color tattoo da uygun fiyatlı benzeri bunun

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...