8 Temmuz 2013

ID Bare Minerals Toz Fondöten..

Yaz gelmesi ile dolabımda uzun zamandır kullanmadığım bazı malzemelerimi yeniden ortaya çıkarıp, kullanıma açtım. Bu toz fondöteni ve fırçasını geçen yaz sonunda ve epey bir yanık olduğum bir dönemde almıştım. Tabi o yanık cilde göre aldığım için normal cilt rengime baya bir koyu kaçtığını ancak kış gelip de rengim normale dönünce fark ettim. Dolayısı ile bir sonraki yaz kullanmak üzere dolaba kaldırdım. Şimdi tatilden yeni geldiğim ve hafif de olsa bronzlaştığım için sevgili mineral pudramı ve onunla beraber aldığım fırçamı tekrar hizmete alabilirim.
Bu pudra bir aralar eczanelerde satılıyordu ama artık yerini Young Blood markasına bıraktı. Ben bunu GG'den almıştım ama ne kadara aldım hiç hatırlamıyorum.

Pudranın içindeki deliklerden hafifçe kapağına döküp, uygulamayı o şekilde yapıyorum. Mat olması da büyük avantaj, yüzümdeki bütün parlamayı ve yağlanmayı anında alıyor.  Tabi çantanın içinde taşındığı ve oradan oraya savrulduğu için biraz canı çıkmış ama hala iyi durumda..

Rengi şu şekilde, sarı alt tonlu ve tabi ki benim normal cildim için çok koyu.

Kollarımın içi hiç bir şekilde yanmadığı için açık duruyor ama yüzüm hafifçe yandığı için çok güzel durmaya başladı. ID'nin kapatıcılığı da oldukça yüksek olduğu için You Rebel gibi  hafif renkli nemlendiriciler üzerine de çok güzel ve doğal duruyor. Bu sabah hemen ilk iş BB kremin üzerine uygulama yaptım ve henüz bu saate kadar cildimde parlama olmadı. 
GG'de bulamazsanız bunun muadili Young Blood'a da eczanelerden bakabilirsiniz. Onun da kapatıcığı ve matlığı oldukça iyidir.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. ıd turkıyeye gelmıyor artık ve ben yurt dısından alamadıgım surece mac alıyorum ama ıd nın yeırnı tutmaz kıı :(

    YanıtlaSil
  2. Ben bu fondöteni yıllarca kullandım.Kaç tane bitrdim bilmiyorum.Bana dermotoloğum önermişti.Eczanelerde satılıyordu fiyatı baya tuzluydu.Aldığım ilk kaliteli ve pahalı fırça da markanın kabuki fırçasıdır.Kendisini hala kullanıyorum :D

    YanıtlaSil
  3. @kokoşkelebek.. evet tutmuyor maalesef ben de onun için gg den birsürü para bayılıp aldım..:-))

    YanıtlaSil
  4. @begummy.. fırçaları çok kaliteli bende bayılıyorum ve sadece bu pudra için kullanıyorum fırçayı..

    YanıtlaSil
  5. cok gec bir soru olacak ama umarım mesajımı fark edersınız,bu kullandığınız pudranın rengi nedir acaba ????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @seasea maalesef biteli çok uzun zaman oldu sanırım naturel ivory falan gibi bir renktir buğday tenli olduğum için böyle renkler seçerim genelde..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...