8 Ağustos 2012

Kılık Kıyafet ve Ivır Zıvır Alışverişi volume#3

Evet takı alışverişimi yazdıktan sonra sıra geldi geçen haftadan beri oradan buradan topladığım ıvır zıvırlara ve kıyafetlere.. Öncelikle belirteyim ki pazar gezmeyi ve alışveriş yapmayı çok seviyorum. Bu aldıklarımın çoğu da Erenköy Pazarından. Millet pazar diye beğenmez adi der ama bence hem ucuz hem de kaliteli ürünler var pazarda. Üstelik ucuza aldığım için de sıkılıp vermeye kalktığımda da vicdan yapmıyorum, ama çok para verdiğim bir ürünü ne kadar sıkılsam da kıyıp veremiyorum bir türlü.. Şimdi mallarımıza bakalım..






 Yukarıda resmi görülen bütün herşey Erenköy Pazarından ve fiyatları 2.5 TL. ile 15 TL. arasında değişmektedir. Şortlu pijama takımı o kadar sevdim ki bu hafta bir tane daha alacağım gidip.  Üstteki şortları da muhtelif sıcaklıktaki havalarda spor yaparken giymek için aldım.


 Bu iki T-Shirtüm Collezione'den, tanesi 10 TL. gibi olması lazım inidirim etiketleri de görülüyor zaten.

 Bu ara üzerinde İngiliz bayrağı olan herşeye takmış vaziyetteyim, belki renklerindendir bilemiyorum ama bu T-Shirtü de Bershka'dan aldım Fiyatı yine 15 -20 TL. birşey olması lazım.

Veee işte en sevdiğim bayılarak görür görmez aldığım yeni sezonun da gözdesi zımbalı ayakkabılarım. Tabiki indirimde falan değildi ama bekleyip de kaçırma riskini asla göze alamayacağım için hemen kaptım. 75 TL. gibiydi fiyatı, Zara'da da çok benzerleri var ve hemen hemen aynı fiyattı sanırım. 


Bunlar da ıvır zıvır konu dışı aldıklarım. Yelpaze pazardan 1 TL. alttaki IPhone kabı ise Kadıköy'den 10 TL.'ye alındı.

Bana izinli olmak ve izinde özellikle İstanbul'da kalmak hiç yaramıyor, sürekli geziyorum ve dünyaları alıyorum. Sonra da ay sonunu bekliyorum tabiki :-)) Ama bu sefer aldıklarımın hepsi uzun zaman kullanabileceğim ve uygun fiyatlı şeyler o nedenle içim rahat ohhhh..
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Aldıklarına bayıldım. Özellikle pembe şort ve Audrey bluz bir harika...Hepsini güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  2. @morrimel.. teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  3. hepsi çok hoşş giysi alışverişine bayıldım topluca güle güle kullan:) pazardan ben de çok alışveriş yaparım ve mağazada bulamayacağım güzel şeyleri orda hemen bulurum:)

    YanıtlaSil
  4. @esther hele de yerleri bilip pazarcilarla ahbap olmussan dimi??

    YanıtlaSil
  5. Eren köy pazarının dibine yerleşmeliyim.Çok kıskandım.Özellikle o şortlu pijamayı :/ güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. @Uzunkirpik.. teşekkürler.. kesinlikle gelmelisin :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...