5 Aralık 2023

C Vitamininde Altın Standart..

 Cilt yenileme uzmanı Neostrata, Enlighten serisinin yeni üyesi 15% C Vitamini + PHA Serum

 ile leke ve renk eşitsizliği sorunlarına karşı yaşlanma karşıtı profesyonel bakım yaparak cildi aydınlatıyor. 






 


 

Dermatoloji alanındaki 40 yıllık güçlü bilim mirası ile öncü dermokozmetik markası NeostrataEnlighten serisi ile yaşlanma belirtilerine meydan okurken leke ve renk eşitsizliklerini eşitleyerek cildi pürüzsüzleştiriyor. C Vitamini, Retinol ve NeoGlukozamin’in bir araya geldiği etkili formülüyle daha parlak bir cilt vadediyor. 

 

Günlük Aydınlatıcı Konsantre

%15 C Vitamininden gücünü alan güçlü aydınlatıcı serum, daha etkili sonuçlar için optimum pH seviyesinde formüle edilmiştir ve koyu lekeleri, eşit olmayan cilt tonunu, ve pürüzlü cilt görünümünü hedeflediği klinik olarak kanıtlanmıştır. İçerisinde bulunan antioksidanların kullanımı zaman içinde çevresel faktörlere karşı daha iyi bir koruma sağlar, gözle görülebilir renk eşitsizliklerini azaltmaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. PHA ise cilt yüzeyinin nazikçe soyulmasını sağlar ve Saf C Vitamini cildin yenilenmiş, taze yüzey hücreleri tarafından emilebilir hale gelir. 

 

Yaşlanma etkilerine karşı koyarken cildinizi aydınlatacak Neostrata Enlighten serisine ulaşabileceğiniz seçkin eczaneler için www.jnjconsumer.com.tr/tr/markalarimiz/neostrata/yetkilieczaneler adresini ziyaret edebilirsiniz. 


*Tanıtım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...