8 Haziran 2023

M.A.C SQUIRT DOLGUNLAŞTIRICI PARLATICI DUDAK BALMI İLE DAHA PARLAK, DAHA CANLI, DAHA DOLGUN DUDAKLAR..

 Parlak, Canlı, Dolgun!

M·A·C, her rujda vazgeçilmez bir heyecan yaratan, ikonik bir dudak ürünüyle bu Haziran’da büyük bir etki yaratmaya hazırlanıyor. Göz alıcı ambalajıyla, tüm duyulara hitap eden şıklığıyla ve kendine güvenen bir tarzıyla beklenmedik bir yenilik oluşturmaya geliyor. Tüm bu özelliklere sahip, herkes için uygun, kendinizi mükemmel hissettiren bir son dokunuşuyla Squirt Dolgulu Parlatıcı Dudak Balm’ı tüm ihtişamıyla sizinle!





Dudaklarınızı Canlı, Parlak Renklerle Dolgunlaştırın

Sevdiğiniz göz alıcı ışıltıyla dolgun ve parlak renklerle mükemmel görünen dudaklara sahip olun. M.A.C Kıdemli Makyaj Sanatçısı Dominic Skinner bu inovatif ürün için: "Squirt Dolgunlaştırıcı Parlatıcı Dudak Balm, aradığınız bir sonraki seviye dudak yeniliğidir," diyor.

OG Squirt Sahnede!

Yepyeni bir parça gibi görünüyor oysa OG Squirt, 2000 yılında M·A·C tarafından farklı olmayı cesaret edenler için canlı, bal rengi yeşil bir dudak parlatıcısı olarak tanıtıldı. Y2K ikonu, Nisan 2021'de son derece sınırlı miktarda bir #MACUnderground koleksiyoner ürünü olarak yeniden hayata döndürüldü. Bu özel ürün, öyle büyük bir etki yarattı ki, Şubat 2022'de ikinci sınırlı süreli bir satış için sadece ABD'de tekrar satışa sunuldu. Bugünkü koleksiyon, OG Squirt sevgisini bir üst seviyeye taşıyan ve her gün daha da renkli olma fikrini destekleyen dokuz yeni tonla ve bambaşka bir vizyonla karşınıza çıkıyor.




Yeni Görünüm, Yeni Renkler

Limon yeşili, bebek mavisi, menekşe, koyu siyah, klasik kırmızı, elektrik pembe, saf beyaz, floresan turuncu, espresso kahve tonları,... Squirt'ün her görünüme uyumlu renkli ambalajında yer alan bu on renk, yenilenen trendlerimizi ve ürünlerimizin yaratıcı mirasını en üst düzeyde yansıtıyor. Sevdiğin parlaklıkla o muhteşem ışıltıyı yakala! : Bu parlak renkli balmı dudaklarınıza uygulayarak ve sadece hafif bir dolgunluk etkisi vererek renkli bir iz bırakabilirsiniz. Üç etki bir arada; bir parlatıcı gibi parıldar, bir balm gibi besler ve bir dolgunlaştırıcı gibi hacim kazandırır.

Canlı Renklerin En Doğal Hali

Doğal renkleri kullanmanın yeni bir yolu olan Squirt Dolgunlaştırıcı Parlatıcı Dudak Balmı, dudaklara bir balm’dan beklediğiniz dolgunluk hissini ve bakımı, bir parlatıcıdan beklediğiniz yüksek ışıltıyla birlikte şaşırtıcı bir renkli görünüm sağlar. Mavi, sarı ve tüm canlı renkler…Hepsi mevcut! Her gün sürmek isteyeceğinizi hiç tahmin etmediğiniz tonlar, Squirt'ün hareketli görünüşlerinin merkezinde ve sanatında yer alıyor. Ayrıca, hem tek başına kullanabileceğiniz hem de kendi tarzınızla uyumlu olabilecek şekilde tasarlandı. Skinner ürünle ilgili heyecanını şu sözlerle dile getiriyor: "Pembe tonlarından mavi tonlarına kadar, bu parlak balmlar ilk uygulayışımda heyecanla çığlık atmama neden oldu."




Yeni Vazgeçilmeziniz! 

İpuçları: Anında dolgun görünümlü dudaklar için kremsi bir dudak kalemi ile eşleştirerek kullanabilirsiniz. "Bu eğlenceli, festival havasındaki neon ışıklı, dudak parlatıcılı görünüme bayılıyorum!" diyor Skinner ve ekliyor: "Dudakları Chromagraphic Kalem ile Hi-Def Cyan renginde çizerek başlayın. Ardından, 228S Fırça ile dudakların ortasına doğru karıştırın. Sonra, Squirt Dolgunlaştırıcı Parlatıcı Dudak Balm’ın'un Nova rengini tam bir kat olarak sürün ve işte hazırsınız! Yaz için çok havalı bir dokunuş mu istiyorsunuz? Squirt Dolgunlaştırıcı Parlatıcı Dudak Balm’ın Hazard rengi ve Chicory Dudak Kalemi bir arada sizin için tasarlandı. Dudakları Chicory Dudak Kalemi ile çizin ve ardından, Hazard renginde Squirt Dolgunlaştırıcı Dudak Balm’ı üzerine uygulayın. Güneş gözlüklerinizi takın, sahilde uzanin ve birkaç kokteyl yudumlayın. #VacationGoals!"

Dolgunlaştıran Formül

Dudaklarınızı hem renklendirme hem de dolgunlaştırma özelliğine sahip bu balm, içeriğinde yer alan zencefil kökü yağı ve kırmızı biber özü ısı verirken mentol kristalleri serinletir - dudaklarda anında dolgunluk ve hacim hissi verir. Hindistan cevizi yağı, shea yağı ve avokado yağı ile besler, yumuşatır ve camsı bir parlaklık verir.

Yapışkan His Bırakmayan Mükemmel Parıltı

Squirt Dolgunlaştırıcı Parlatıcı Dudak Balm’larının transparan görünüme sahip tüm renkleri, hafif yapılı ve yapışkan his bırakmayan formülü ile dudakları dolgunlaştırır, besler, ve yoğun parlaklık sağlayan bir şekil verir. Yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı bir görüntü ile tüm dikkatleri üzerinize çekin.



Telefon, Anahtar, Cüzdan, Squirt!

Dışarıda, aynaya ihtiyaç duymadan hızlıca sürün ve ışıldayın! Squirt Dolgunlaştırıcı Parlatıcı Dudak Balmı her gün ve her yerde uygulanmak üzere her yaşa, her ırka, her cinsiyete uygun olarak tasarlandı. Evden çıkmadan önce uygulanması kesinlikle olmazsa olmaz olan bu ürün, şık görünümüyle size standart bir etkiden çok daha fazlasını hissettiriyor. Aynı anda birden fazla rengine sahip olmak isteyeceksiniz!

 

Squirt Dolgunlaştırıcı Parlatıcı Dudak Balmı 

Clear: Clear

Hazard: Sarı- Turuncu

Heat Sensor: Turuncu

Amped: Pembe

Jet: Siyah

Like Squirt: Limon Yeşili

Lower Cut: Kahverengi

Violet Beta: Mor

Nova: Mavi

Simulation: Nötr

 

Fiyat Bilgisi:

Squirt Dolgunlaştırıcı Parlatıcı Dudak Balmı- 449 TL

 


*Tanıtım

2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...