5 Ağustos 2022

Temmuz Bitenler..

Temmuz ayı çabuk geçti bence, araya tatil falan da girince yoğun bir ay oldu benim için, aynı oranda ürün bitirdim tabi ki. Bakalım hemen neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Ön gösterim yapalım ve detaylara geçelim hemen. 


Kişisel bakım, şampuan ve duş jelleri. Bunlardan Head&Shoulders arındırıcı şampuan çok iyi bence ama sanırım artık yokmuş. Biolage gereksiz pahalı olanlardan, duş jelleri ise sıradan diyebilirim. Ama kokuları güzel tabi. 


Bitmesine üzüldüğüm iki ürün de Justin beauty/Mizon'un köpük toniği ve yüz yıkama jeli oldu. İkisi de cildimi yormayan ürünlerdi. Toniği belki tekrar alabilirim hatta. 


Makyaj ürünlerinden bir primer bir sabitleyici ve iki pudra bitti. Sünger de çöpe gitti. 
Pudraların ikisi de çok güzel. Maybelline uygun fiyatlıydı da ama onun da her güzel şey gibi üretimi bitmiş. Fenty güzel ama pahalı. Wetnwild baz güzeldir alınabilir. Flormar'ın sabitleyici spreyi ise pek başarılı değildi. Yenileri denerim ama.


Mara'nın favori ürünlerinden biri olan manikür&pedikür peelingi ve vücut peelingi bitti. Manikür&pedikür için olan sürekli aldığım zaten, diğeri A101'e galiba çok uygun fiyatla gelmişti oradan aldım denemek için. Çok bereketli bir ürün değil, normal fiyata almayı açıkçası hiç düşünmem bile. Diğer peeling de en uygun A101'de oradan alın derim. 


Ortadaki jel krem BİM'den ve ilginç bir şekilde çok güzeldi. 
Avon sıvı sabun uygun fiyatlı olduğu sürece alabilirim. Kolonya da Gratis'den fena değildi kokusu. 


Avon 50 SPF güneş spreyi, iyi koruyor ve pratik bir ürün ama şehir içinde tavsiye etmiyorum, çünkü akarsa gözü fena yakıyor. Garnier çift fazlı koruyucu su da fena değildi, bunun da üretimi bitmiş sanıyorum, kozmetik mağazalarının hiç birinde yok  ama muadil buldum ve onu aldım. 


Küba'dan getirttiğim Alice krem, 5 dolar falandı ve güzel de bir krem. Alma imkanım yok tabi artık. 
Celenes vücut losyonu da gayet iyiydi. Fiyatı eskisi gibi uygun olsa alabilirdim. 
Dynavit hyaluronik asit ve kolajen takviyesi, fena değil ama toz formda olanlar daima daha iyi. 
Avon oda kokusu da güzeldi.


Bütün lip balmlarımı yemiş olabilirim. Aynı anda 3-5 tane birden kullanıyorum ondan dolayı 3 tanesi bitti. Frudia açıkçası daha önce de yazmıştım hiç sevmedim. Vazelin gibi. Ama diğer ikisi güzel. Essence'i tekrar alacağım hatta ki. 


Bozulmuş ve çöpe giden ojeler. 


Bee Beauty saç maskesi çok kötü, para harcadığınıza asla değmez. 
Nedox kil maskesi fena değil, pamuk ve ıslak mendil tabi ki demirbaş. 
Farmasi CC tester denediğim kadarı ile çok sevemedim. 

Evet bu ayı da böyle kapattık. Ağustos ayında güneş kremi, duş jeli ve vücut kremi rekoru kırarım sanıyorum. Merak ettiğiniz ürünleri yorumlarda bekliyorum. 
Sevgiler..



 

8 yorum:

  1. heey maşallah verimli ay imiş :) lip balm lar biricik yaa :) duş jeli bence de koku demek, güzel kokmak demek :) favorim lavanta :) mizon pikii :) mara orange oluy :) celene body lotion, not aldıım, tenk yuuu :)

    YanıtlaSil
  2. Anew sprey gerçekten göz yakıyor toniği de merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam avon spreyi o yüzden alamadım :-((

      Sil
  3. Bu ara kullandığım iki şey güneş koruyucu, nemlendirici. Hatta o kadar sıcak ki buralar koruyucu bile rahatsız ediyor bazen beni

    YanıtlaSil
  4. Biraz önce yorum yaptım farkettim ki yine anonim dedi. Şu sıkıntının nedenini çözemedim.

    YanıtlaSil
  5. Yves Rocher i kullanmıştım güzel çeşitleri var.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...