2 Aralık 2021

Foreo Bear Mini incelemesi..

Bugün en sevdiğim cilt bakım cihazlarını üreten FOREO'nun en son çıkarttığı FOREO BEAR mini'den bahsedeceğiz.  FOREO BEAR Mini odaklı microcurrent cihazı ile yaşlanma belirtileri ile savaşabilir ve yüzünüzde oluşan sarkma, gevşeme gibi sorunlarla daha başlangıç aşamasında iken başa çıkabilirsiniz. Şimdi bu kendi küçük marifeti oldukça büyük cihazı detaylı olarak inceleyelim bakalım. 

Foreo bear mini

Öncelikle daha önce kullanmaya başladığım ve blogda da detaylı yazdığım FOREO UFO mini ve FOREO IRIS ile birlikte kullanmaya başladım yeni cihazı. Tabi bütün bu cihazların odaklandıkları cilt bakımları ayrı ayrı, bir tanesini kullanmak işe yaramaz mı ya da birini diğerinin yerine kullanmak mümkün mü derseniz hayır hepsi ayrı cihaz ve odaklandıkları sorun da ayrı. Örneğin FOREO UFO mini cilt tonu eşitsizlikleri, kolajen üretiminin arttırılması ve maske uygulaması ile nemsizlik sorunları ile savaşırken, FOREO IRIS ise göz altı şişlikleri, koyulukları ile savaşıyor.
Ancak FOREO BEAR ve FOREO BEAR mini cilt bakım özelliklerini bir level üste taşıyarak ciltte yaşlanma veya dış etkenler sebebi ile oluşan, oluşmaya başlayan sarkmalar ve esneklik kayıpları ile savaşmayı ve 1-2 ay içerisinde gözle görülebilen sonuçlar elde etmeyi hedefliyor ve bu hedefi de gerçekleştiriyor. 

Foreo bear mini

Öncelikle FOREO BEAR mininin teknik özelliklerinden bahsedelim.  Diğer cihazlar gibi bunu da Foreo Beauty App'e tanımlayarak kilidini açıyoruz.  Daha sonrasında telefonunuza kaydettiğiniz ayarlar üzerinden ister manuel olarak ister cihazdan açarak kullanabilirsiniz. 


Foreo bear mini

Uygulama üzerinde cihazın nasıl kullanılacağı detaylı olarak açıklanmış. İlk kullanımda bu metni de detaylı olarak okuyup bilgi edinebilirsiniz. 



Foreo bear mini

Yine uygulama üzerinden T sonic titreşim ve microcurrent akımın gücünü istediğiniz ölçüde ayarlayabiliyorsunuz. FOREO BEAR minide akım en fazla 6 seviye olabiliyor. 
Şimdi benim cihazı nasıl kullandığıma geçmeden bazı uyarılardan da bahsetmek isterim. Cihaz cilde microcurrent akım verdiği için yani cilt altına mikro akım verdiği için kullandığınız bölgede bir metal bulunmaması lazım. Bunlar dişinizde bulunan amalgam yani siyah renkli dolgu, diş teli, burun hızması veya piercing gibi süsler olabilir. Bunlar varsa cihazı kullanamıyorsunuz. Ayrıca cildinizde botox, dolgu gibi estetik işlem varsa da kullanılması önerilmiyor. Çünkü verdiği akım ile cilde uygulanan bu estetik işlemleri bozabiliyor. 


Foreo bear mini

Cihazı kullanırken mutlaka iletken bir jel sürmek gerekiyor. Bu jel de su bazlı olmalı, kesinlikle yağ bazlı bir serum ile kullanılmaması gerekiyor. Jelin içeriği ilk sıra su ikinci sıra gliserin olacak mutlaka. Burada FOREO'nun tavsiyesi kendi ürünü Serum Serum Serum oluyor.  Mikro kapsül teknolojisini kullanan bu serum cilde derinlemesine bir anti oksidan bakımı sunuyor. Bu serumun özellikle FOREO LUNA 3'ün sıkılaştırıcı masaj modu ve tabi FOREO BEAR ve FOREO BEAR mini ile birlikte kullanılması tavsiye ediliyor.  FOREO Serum tabi ki muhteşem tek başına kullanımda bile cilde anında bariz aydınlık ve gerginlik veren güzel bir ürün. 
Ben ürünler elime gelmeden önce ve geldikten sonra baya bir kullanıcı videosu izledim ve cihaz  FOREO Serum'dan başka nelerle kullanılmış baya bir bilgi edindim. 
Öncelikle pek çok kişinin  en uygun fiyatlı ve en iletken olduğu için ultrason jeli kullandığını gördüm.  Olabilir ben önermiyorum bunu çünkü şöyle bir şey var, ultrason jeli haliyle yüzde kalıp halinde kalıyor ve işlem sonunda tamamen yıkayıp arındırmak gerekiyor. Halbuki ben kullandığım serumun yüzümde kalmasını ve etkisini sürdürmesini isterim.  FOREO BEAR'i serum serum serum ile kullanmak istemeyenler için su ve gliserin bazlı bir serumla kullanılmasını öneriyorum. 
Benim tavsiyem  evdeki serumlarınızın içeriklerini bir gözden geçirin bakalım. O kadar çok üründe bu içeriği bulacaksınız ki şaşarsınız. 


Foreo bear mini

Tabi en iyisi cilt bakımı etkili bir serum ile kullanmak, bu şekilde serumu ciltten temizlemeden etkisini devam ettirmiş oluyorsunuz.  O nedenle ben FOREO serum ve diğer su bazlı serumlarım ile yoluma devam ederim sanırım. 

Foreo bear mini

Bu arada yukarıda bahsettiğim mikro akımın etkisini, can acıtıp acıtmadığını soran da oldu.  Ben de cihazı kullanmadan önce en çok bunu merak ediyordum.  Jeli düzgün sürdüğünüz sürece hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Yalnız şöyle bir şey var önce hafif akımlarla başlamanız lazım. Bir de cildinizde açık bir yara varsa, ki bu minik bir sivilce olabilir ya da cildinize yeni ağda yaptırmış olabilirsiniz kıl kökleri açıkta kalmış olabilir, bu tarz yerlere jel sürseniz bile hafif hafif çarpıyor. Ama bu çarpma nedir nasıldır derseniz kapı kolundan çarpıldığınız kadar bile değildir. 
Yukarıda gördüğünüz toplar cildinize özellikle FOREO BEAR mininin odaklandığı bölgelere oturarak ve cilde verdiği akımla uyararak cildin kaybettiği esnekliği ve sıkılığı geri vermeyi hedefliyor.
FOREO BEAR  mini yüz ve boyundaki tam 69 kasa odaklanarak bunları çalıştırmayı ve kaybettiği sıkılığı geri kazandırmayı vaat ediyor. 
FOREO BEAR mini özellikle nazolabial çizgi problemlerine yani burun deliklerinin yan kısımlarından başlayıp ağıza doğru ilerleyen çizgiler üzerine, çene kemiği  çizgisine ve elmacık kemiğine   odaklanarak mikro akım  ve patentli T-Sonic titreşimleri ile dolaşımı artırıyor, toksinleri yok ediyor ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için gözeneklere derinlemesine işleyerek ve  daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cilde ulaşmaya olanak sağlıyor.  Ayrıca dudak üstü ve altındaki  çizgilerde de açılma sağlıyor. 

Foreo bear mini


Cildinizde gezdirerek masaj yaptığınız bu minik küreler cilde verdiği elektrik akımı sayesinde ciltteki kolajen üretimini de tetikleyerek cildin sıkılaşmasını sağlamakta ki bunun sonuçlarını ben yavaş yavaş gözle görmeye başladım bile.


Foreo bear mini

Ben FOREO BEAR Miniyi cilt bakım rutinime FOREO'nun diğer cihazları FOREO UFO  mini ve FOREO IRIS  ile beraber dahil ettim. Eve gelip makyajımı çıkartıp cildimi FOREO LUNA 3 mini ile derinlemesine  temizledikten sonra FOREO BEAR  mini ile 3 dakikalık bir masaj uyguluyorum. O masaj esnasında kullandığım serumu da cildimde bırakıyorum tabi. Daha sonra yatmaya yakın cildimi tonikleyerek gece bakımına hazırlıyorum. Gece bakımında özellikle kolajen üretimi tetiklensin diye FOREO UFO mininin kırmızı led ışığı ile cildime güzelce serumu yediriyorum. Arkasından göz altı serumumu uygulayıp FOREO IRIS ile göz altı masajımı gerçekleştiriyorum. 
Bütün bunlar size çok fazla  geliyor olabilir.  Ama hiç öyle değil. Özellikle 30'lu yaşlardan itibaren başlayan cilt gevşemesi tamamen kol sıkı görünmesini sağlayabilir ve bunu  evde FOREO profesyonel  bakım cihazları ile  sadece günde 10 dakikanızı ayırarak yapabilirsiniz. 

Foreo bear mini

Burada tekrarlamak istiyorum ki FOREO BEAR ve FOREO BEAR  mini cihazlarını su bazlı bir serum olmadan kesinlikle kullanmıyoruz. Ayrıca bu serumun FOREO'nun kendi serumu olması tabi daha etkili olacaktır.

FOREO BEAR mini son derece güvenli ve etkili bir cihaz, hatta ben bir tık daha ileri giderek miniyi değil direkt olarak FOREO BEAR'i almanızı önereceğim.  FOREO BEAR mini ile benim özellikle odaklandığım bölgeler nazolabial çizgiler, çene hattı, elmacık kemiği, kaş kemiği hattı ve boyun bölgesi oldu. Kaşlarım botoksumun etkisi geçtiği halde  oldukça kalkık durumda ve ağız kenarındaki gülme çizgileri de yavaş yavaş yukarı gelmeye başladı. Instagramdan uygulama videolarını da izleyebilirsiniz bu arada.  Ne dersiniz siz de evde minik ama etkili bir cilt bakımı cihazı istemez misiniz? Bütün FOREO cihazlarını Trendyol veya Sephora veya Boyner mağazalarından alabilirsiniz. Kampanyalar için takipte kalın.
Sevgiler..



 

16 yorum:

  1. Allah Allah bunu ilginç buldum, denemek lazım, oyuncak gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet görüntü hakikaten oyuncak gibi ama işe yarıyor..

      Sil
  2. Bak bu alet çok iyiymiş. Bakayım ben buna. Sarkma ve esneklik kaybı var malesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi hepimizde var maalesef önlem alıp geciktirmek lazım..

      Sil
  3. Tam bana göre, bakayım ben bu FOREO ya 😃

    YanıtlaSil
  4. bayağı detaylı anlatmışsın. Aklıma yattı ilk fırsatta alacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara bence çok gerekli bir alet ...

      Sil
  5. Ne kadar güzel ayrıntılı bilgi emeginize sağlık 👍👍👍

    YanıtlaSil
  6. Ayrıntılı ve güzel bir anlatım olmuş 👍

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler tanıtım için, ilgilileri için iyi bir cihaza benziyor:)

    www.kayipfisilti.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kayıpfısıltı evet oldukça da işe yarayan bir cihaz..

      Sil
  8. mini varken büyük alıp daha fazla para vermeye gerek var mı sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @emily daha çok kullanacağınız bölgeye bağlı ama bence hele de yaşınız daha gençse gayet yeterli olacaktır..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...