15 Ekim 2020

Foreo Luna mini 3 incelemesi..

Son zamanlarda beni çok memnun eden bir ürün paylaşacağım bugün. FOREO LUNA mini 3 yüz temizleme cihazı. Cihaz yüzeydeki temizleme uçlarının ekstra yumuşak yapısı, T - Sonic titreşimlerinin patentli olması ve bakteri barındırmayan hijyenik yüzeyi ile diğer yüz temizleme cihazları içinde  ön plana çıkıyor.  Hemen detayları ile inceleyelim.





Öncelikle yüz temizleme cihazlarını kullanmaya yeni başladım biliyorsunuz. Daha önce de belirtmiştim kendim de kullanacağım 3 markadan biri de kesinlikle Foreo idi tabi ki. Önce biraz teknik özelliklerine bakalım cihazın. 


Öncelikle FOREO bir İsveç markası ve patentli T- Sonic titreşimlerine sahip. LUNA mini 3’ü daha önce de bahsettiğim “FOREO for You” uygulaması ile eşleştirerek kilidini açmalısınız. App store ve Google playden indirebileceğiniz uygulama ile telefonunuzu FOREO cihazlarınızın  ayarlarını düzenleyip kontrol edebileceğiniz bir uzaktan kumanda olarak kullanabilirsiniz. 


Cihazı “FOREO for You” uygulama ile eşleştirdiniz peki şimdi ne yapacaksınız? FOREO LUNA mini 3'ün iki modu var; temizleme ve parlatma. Örneğin temizleme modunda yüzünüzün her bir bölgesine uygulayacağınız süreyi ve titreşim gücünü uygula üzerinden ayarlayabilirsiniz.  Ben hepsini ortaya ayarladım. Titreşimlerin gücünü test ederek, siz de kendiniz için en uygun ayarı bulabilirsiniz. Ben 5'i seçtim ama LUNA mini 3, 12 adet T- Sonic  titreşim hızı seviyesine sahip. Uygulama üzerinden ayarları bir kere yaptıktan sonra cihazınızı dilerseniz uygulama ile eşleştirmeden de kullanabilirsiniz. 



Mesela temizleme modunda yüzünüzün her bir bölgesine uygulayacağınız süreyi ve titreşim gücünü  uygulamadan siz ayarlayabilirsiniz.  


 Cihaz istediğiniz temizlik jeli veya köpüğü ile kullanılabiliyor tabi ki. Sadece partiküllü ürünlerle kullanılmaması gerekiyor.  Ben akşamları makyaj temizleyici bir jel ile, sabahları da cildi aydınlatma özelliği de olan bir köpük temizleyici ile kullanmayı tercih ediyorum. Ben cildimi sabah ve akşam temizlemeyi tercih ediyorum ancak siz ihtiyaç duyduğunuz zaman derinlemesine temizleme yapabilirsiniz. 

FOREO LUNA mini 3’ün temizlik modu cildinizi derinlemesine temizlemek ve cildi günün kiri ve pasından arındırmak için ideal, cihazın ön tarafındaki ince silikon uçlar göz altı yanak gibi daha hassas yerlerde kullanmaya uygun. Cildiniz daha yağlıya dönük, sebum üreten, siyah noktaları belirgin ise daha kalın silikon uçlara sahip arka yüzeyini kullanabilir veya ön yüzeyini yüzünüzün her yerine kullanmaya devam edebilirsiniz. 



Temizleme modundan sonra bir de ışıltı modu (glow boost) var ki en sevdiğim kısım da burası. Çok daha kısa sürede, daha yoğun bir temizlik sunuyor. Işıltı modunu, manuel olarak kullanmak içinse cihazı açtıktan sonra açma/kapama tuşuna çift basmanız yeterli.  Eğer çok vaktiniz  yoksa ki benim sabahları genelde olmuyor, LUNA mini 3’ün ışıltı modu tam size göre. Cihaz bu moddayken cildinizi çabucak temizleyebilir  ve makyaj öncesi veya gün için parlaklık ve canlılık verebilirsiniz. 



FOREO LUNA mini 3 her akşam makyajımı çıkarttıktan sonra duş yaparken kullanmayı tercih ediyorum ben. Cihazın tamamen su geçirmez olması süper bu bakımdan .


FOREO LUNA mini 3’ün bir diğer özelliği de minik ve pratik olması, sizinle çantanızda her yere gelebilmesi, bu sayede tatilde hatta tek gecelik seyahatlerde bile sizi cilt temizleme ve bakım rutininizden eksik bırakmaması. 


FOREO LUNA mini 3’ün hijyenik silikon yüzeyi daha önce kullandığım naylon kıllı temizleme fırçaları veya temizleme süngerleri ile yapılabilecek temizliğin çok daha ötesinde, çok daha hijyenik. Başlık değiştirmeye gerek yok, aldığınız zaman ömürlük kullanabileceğiniz bir ürün. Cildiniz kurumadan veya tahriş olmadan arınacak ve doğal canlılığına kavuşacak. FOREO LUNA  mini 3’ün farklı renkleri var. Bunlar cilt tipine göre değil, tamamen  istediğinizi seçebilirsiniz. Benim tercihim siyahtan yana oldu.

Cihazı incelemeniz için: https://foreo.se/dthip

Cihazı satın almanız için: https://foreo.se/gf06r

Cildinize uzun vadeli iyi bakmak, genç yaşlardan itibaren temizliğine ve bakımına özen göstermek yapabileceğiniz en iyi yatırımlardan biri olacaktır. FOREO temizleme cihazları kullananlardan kendi deneyim ve cilt bakım tüyolarını ve cihaz hakkında merak ettiklerinizi  de yorum olarak bekliyorum.

Sevgiler..







 





14 yorum:

  1. Bir çok muadili var fakat bunun beni en cezbeden yönü yönlendirmeli bir aplikasyonunun olması :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun aplikasyonu uzaktan kumanda gibi kullanmak gerçekten çok pratik :-))

      Sil
  2. Foreo kullandiktan sonra cokt gerçekten farklı ışıldıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bir süredir kullanıyorum. Farklı markaların cihazlarını denemiştim ama foreo bambaşka bir deneyim sunuyormuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet kullandığım diğer marka da iyi ama fark kesinlikle var...

      Sil
  4. Çok teknolojik bir aletmiş....

    YanıtlaSil
  5. foreo pikiiii hoşuma gitti olabileer :)

    YanıtlaSil
  6. Luna mini 2 var bende de bunu da merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam ben de luna 2 yi merak ediyorum :-))

      Sil
  7. gerçekten de diğerlerinden çok farklı

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...