30 Ağustos 2020

Miniso silikon yüz yıkama cihazı incelemesi..

Biliyorsunuz bir süredir şarjlı silikon yüzeyli yüz yıkama cihazları oldukça popüler. Bu konuda benim kullanabileceğim ve önerebileceğim 3 marka var onlardan biri de Miniso yüz yıkama cihazı.




Cihaz diğerlerinden hem şekli hem de titreşim özelliği ile ayrılıyor. Ayrıca fiyat olarak da diğer ikisine göre oldukça uygun bir yerde duruyor.



Cihaz kendi kutusunda ve ful şarjlı olarak geliyor. Ben önce bir şarja koyayım dedim ama baktım şarjı ful zaten. Cihaz şarj olurken ışık yanıyor, şarj olduğunu oradan anlıyorsunuz. Zaten şarjı fulse ışık sönüyor. 


Ortada açma-kapama düğmesi var biraz sert ve uzun basmak gerekiyor açılması için. Artı ve eksi tuşları ise titreşim modunu değiştirmek için. Cihazın 8 farklı titreşim frekansı bulunuyor. Cihaz açıkken ortadaki açma-kapama tuşuna bir kez daha basarsanız cihaz masaj moduna geçiyor. 


Şekli ile diğer cihazlardan ayrılıyor demiştim. Evet yüzgeç şekli burun kenarı, göz altı gibi bölgelere kolayca erişmeyi ve nazikçe temizlemeyi sağlıyor. Şöyle üstünkörü bir çıkardığınız makyajınızı peşinden jel veya köpük temizleyici ile ve bu cihazla yıkamayı deneyin, aradaki farkı göreceksiniz zaten hemen.


Cihazın yan yüzeyleri burun kenarlarını detaylı temizlemek için çok uygun.
Ayrıca cihazın arka tarafı ile kreminizi de hafif bir masaj eşliğinde uygulayabilirsiniz.  En iyi özelliği de duşta kullanılabilmesi ve su geçirmemesi. Bu sayede çok rahat ettim gerçekten. 


Ben makyajımı cihazla direkt çıkartacaksam glam glow tarzı yoğun bir temizleyici kullanıyorum. Sadece yüzümü temizleyeceksem köpük tarzı bir temizleyici tercih ediyorum. 


Kullandığınız ilk gün farkı anlıyorsunuz zaten.  Ben yüzümü Konjac tarzı süngerler ile temizliyordum, etkisinden de memnundum ama bununla temizleyince yok dedim konjak ile cildim ne yumuşuyor ne de gözeneklerim detaylı temizleniyormuş. 

Tabi cihazın 3 dakikadan ve günde bir kereden fazla temizleme amaçlı kullanılması da önerilmiyor. Ön tarafı daha sert ve arka tarafı daha yumuşak bu nedenle ön tarafı ile cilt temizliğimi yaptıktan sonra arka tarafı ile de kremimi rahatça uygulayabiliyorum. Miniso cilt bakımı ürünlerini zaten çok başarılı ve uygun fiyatlı buluyordum ve sürekli de alıyorum, instagramda takip edenler bilir. Miniso silikon cilt temizleme cihazını da gayet güzel kullanışlı ve uygun fiyatlı buldum. İncelemek ve almak isterseniz sizin için linkini de bıraktım.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. bu tarz yüz temizleme cihazlarını çok gerekli buluyorum. el yada diğer sünger fırça vb temizleme araçlarından çok çok daha iyi temizliyor. Bendede Xiaomi nin cihazı var çok severek kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedoşunblogu evet ben de etkisinin bu kadar iyi olacağını bilseydim daha önce alırdım..:-))

      Sil
  2. Bu bana tamamen yabancı bir konu. Ama gözeneklerin temizlenmesi de çok önemli. Her ne kadar makyajla aram olmasa da yüz temizliğe dikkat etmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi yüz temizliğinin makyajla ilgisi olmaması gerekiyor kesinlikle :-)) dışarının kiri pası yetiyor zaten..

      Sil
  3. Selamlar, yüz temizleme cihazının özellikleri (mesela su geçirmiyor) hoşuma gitti. Gözeneklerdeki etkisini ise çok merak ettim. Miniso'nun sitesine de uğrayıp fiyat bilgisi aldım.
    Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi evet etkisini ben de kullanıncaya kadar net anlamamıştım konjac yeter diye düşünüyordum ya da fırça ama bu daha iyi kesinlikle.. :-))

      Sil
  4. miniso seviyoom bakarıım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone sevilmez mi çok tatlı ürünleri var ...:-))

      Sil
  5. xioami kullanıyorum bende, kesinlikle temizlemesi harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senazeyrek kullanmadım ama o da iyiymiş diye duydum .-))

      Sil
  6. Ben de bu tarz bir temizleme cihazı arıyorum , ama henüz hangisini alacağıma karar veremedim 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımona :-)) fiyat olarak en iyisi ama yorumlara bakmak lazım tabi..

      Sil
  7. Masaj yapması da iyiymis ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet o bakımdan da iyi krem sürerken masaj da oluyor :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...