15 Ağustos 2019

MyraGold Tasarım..

Bütün kadınlar takıya, altın takılara, değerli veya yarı değerli mücevherlerle süslü değişik altın veya gümüş takılara bayılırlar. Ben kendimden örnek vermem gerekirse yarı değerli taşlara bayılıyorum. Bunları gümüş veya altın montürlerde kullanmayı çok seviyorum.

Takılarımı çok değişik yerlerden alıyorum tabi, son zamanlarda keşfettiğim sitelerden biri de MYRAGOLD Tasarım oldu. Sitede son zamanların moda takılarından harfli kolyelerden, altının inci ile birleştiği zarif tasarımlara, değişik erkek bileklik ve yüzüklerine kadar pek çok değişik tasarım bulmak mümkün.  Benim favori takılarım ise altın ve yarı değerli taşların birlikte kullanıldığı ve mümkünse büyük montürlü değişik takılar ise bu sitede bol bol var.  Akik taşının altın ile birleştiği bu tasarım ise kesinlikle favorim.

Ayrıca sitede diğer bir favori takım olan küpeler de bol miktarda mevcut. Benim özellikle bu bilezikte de kullanmayı çok sevdiğim "charm" takılı küpeler dikkatimi çekti. Bence oldukça güzel ve hem günlük kullanıma uygun hem de bir yere giderken kulağınızda dikkat çekecek kadar güzeller bence.
 BBR1603 9,38 GRAM 6,79 Ct. Pırlanta Su Yolu Bileklik


Ayrıca değişik tasarımlarda pek çok pırlanta bileklik de bulmak mümkün sitede. Bunları hem günlük yaşamınızda hem de herhangi bir gece daveti esnasında kullanmanız mümkün. Ben özellikle su yolu tarzı bilekliklerden oldukça hoşlandım.  

Sitede ücretsiz kargo,  indirime ek olarak sepette ayrıca %15 indirim ve kapıda ödeme seçenekleri de bulunuyor. Değil internetten mağazadan bile altın veya mücevher takı alırken dikkatli olmamız gereken bir dönemde güvenle alışveriş yapılacak Myragold gibi sitelerin olması da ayrıca mutluluk sebebi.
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Harika tasarımlar 😊 özellikle yüzüğe bayıldım 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @camdandüşler çok güzel değil mi büyük taş çok yakışıyor..

      Sil
  2. Küpeler kesinlikle güzel. Çok seviyorum takıları ama imitasyonu zaten takamıyorum kulaklarım hemn yara oluyor. Altın, gümüş de günlük, ara ara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi hem imitasyon hem de altın ve gümüş takı çok sever ve takarım.. :-))

      Sil
  3. very beautiful!

    Xx, Angela
    http://www.angelaah91.blogspot.nl

    YanıtlaSil
  4. Bileklikleri çok beğendim ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajkelebeği evet çok hoş modeller var...

      Sil
  5. Takı sevilmez mi hiç hepsi de çok güzel 😊

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...