23 Ekim 2018

NYX Away We Glow Aydınlatıcı ve Baz İncelemesi..

NYX ürünlerini özellikle aydınlatıcılarını çok severek kullanıyorum. Bundan bir süre önce NYX Kozmetik'den aldığım paket içinde şansıma sıvı bir aydınlatıcı ve bir de baz olarak da kullanılabilecek Mac Strobe cream benzeri bir aydınlatıcı krem çıktı. Bu ikisini hemen kullanmaya başladım ve hatta baya bir de kullandım. Artık yorumlarımı  paylaşabilirim. 

Nyx aydınlatıcı


İki ürünün de yapısı oldukça farklı. 

Nyx aydınlatıcı

Away we glow strobing cream aşina olanlar  için Mac'in aynı adlı kremi ile aynı mantığı taşıyor. İster baz olarak uygulayabilirsiniz, ister fondötene karıştırabilirsiniz.  Her iki şekilde de yüze hafif parlak ve canlı bir görüntü veriyor. Hatta NYX'in bu tarz aydınlatıcı özellikli ama Mac kadar parlak ve canlı durmayan bir de makyaj bazı bulunuyor.  Bu ikisini de özellikle çok mat yapılı fondötenlerin altına kesinlikle önerebilirim. Cildiniz çok yağlı değilse gün içerisinde hafif dokunuşlar ile günü parlamadan ve yağlanmadan atlatırsınız. Çünkü ürün tek başına bende ekstra bir yağlanmaya sebep olmadı. Aydınlatıcı olarak tek başına kullanmaya pek yeterli değil bence. Tabi bu benim zevkim ama üzerine toz bir aydınlatıcı geçme şansı her zaman var. 


Nyx aydınlatıcı

Ürün aynı zamanda nemlendirici görevi de görüyormuş, bu şekilde de yine benim için yeterli değil, altına normal bir nemlendirici sürüp üzerine uygulamayı tercih ederim.  

Nyx aydınlatıcı

Pompalı olduğu için çok rahat ve kontrollü alınıp kullanılabiliyor. Fırça ve nemli süngerle uygulamak mümkün ama ben en iyi uygulamanın el ile olduğunu düşünüyorum bu ürün için.

Nyx aydınlatıcı

Verdiği aydınlık görüntü bu şekilde, evet parlak değil aydınlık görüntü veriyor ve cildin doğal ışıltısını kuvvetlendiriyor. 


Nyx aydınlatıcı

NYX Away we glow likit booster'a gelirsek, temel olarak aydınlatıcının etkisini arttırmaya yarayan bir ürün bu, yapısı diğerine göre daha yoğun. Bütün yüze fondöten altına uygulamak imkansız bence. Yine diğerine göre yapısı daha yağlı, parmakla veya süngerle çekerek uygularsanız alttaki fondöteni kaldırabilir. Pıt pıt hareketlerle uygulama yapıp üzerine toz aydınlatıcı sürmeden bir makyaj sabitleme spreyi ile sabitlemekte fayda var. 

Nyx aydınlatıcı

Damlalığı oldukça pratik, elimin üzerine aldığım ürünü rahatça parmağımla ya da sünger yardımı ile uygulayabiliyorum bu şekilde. 


Nyx aydınlatıcı

Yapısı ne kadar yoğun ve metalik değil mi, içinde de minicik simler var ama anca güneş ışığında belli oluyorlar.  Ben o simlerin metalik yansıma ile birlikte görünmesini çok seviyorum.

Nyx aydınlatıcı

Dağıtılınca o yoğun yapısı gidiyor. Gerçekten yapısı yağlı ve kremsi olduğu için tek başına kullanacaksanız üzerine makyaj sabitleyici uygulanmazsa çok kalıcı değil, benim için en iyi kullanımı üzerine toz aydınlatıcı geçmek oldu. Bu arada fondöten altına değil ama içine çok az miktarda katarak da uygulayabilirsiniz. Mat bir fondötenin hem yapısını daha ıslak hale getirecek hem de yüzünüzü daha aydınlık gösterecektir. Bu arada bendeki rengi pembe alt tonlu glazed donuts.


Genel olarak aydınlatıcı ve NYX aydınlatıcıları da özellikle sevdiğim için bu ikisini de severek kullanıyorum. Özellikle Away we glow bright star son zamanlarda yani havalar serinledikten sonra baz olarak kullandığım tek ürün oldu diyebilirim. Ürünler NYX mağazalarında, seçili bir kaç Watsons'da ve online olarak NYXTürkiye  sitesinde satılıyor.
Sevgiler..

22 yorum:

  1. Makyaj işi zor valla. Seni okudukça düşünüyorum da cidden benim harcım değil bu denli ince detaylar....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu sevene göre bir şey zaten ilgin yoksa çekilmez dediğin gibi :-))

      Sil
  2. baya aydınlık gözüküyor netice de nyx :) güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi çok teşekkürler .-)))

      Sil
  3. NYX aydınlatıcıları merak ediyorum ve iki ürün de çook güzele benziyor ♥ Özellikle liquid booster'ın rengini çok sevdim, aklımda olacak!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız evet o güzel bir de çok amaçlı da kullanıyorum onu harika oluyor..

      Sil
  4. o bazı merak ediyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer mat fondötenler altına harika oluyor canım .-))

      Sil
  5. hiç bu tarz aydınlatıcı denemedim, toz kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım bunların üzerine toz sürdün mü akşama kadar parlarsın :-)))

      Sil
  6. Very interesting products!I should try for sure ))

    YanıtlaSil
  7. Daha hiç baz kullanmadım desem...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak bir yerden başlamak lazım ama .-))))

      Sil
  8. Nyx aydinlaticinin rengini cok begendim 😊

    YanıtlaSil
  9. NYX Away we glow likit booster bayağı yoğun gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet yapısı güzel yoğun ve bol pigmentli :-))

      Sil
  10. Away we glow baz çok ilgimi çekti. Işıltılı makyaj bazı istiyorum daha aydınlık görünüme ulaşmak için ancak mesela tek başına da yüzüme sürebilmeliyim, yüzümü daha canlı ve sağlıklı göstermekte bana yardımcı olur mu sizce, içinde hiç sim, kendini belli eden ışıltı olmamalı sadece aydınlık göstermeli :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minimalbakım evet tüpte olan ve strobe cream benzeri tek başına sürülebilir içinde sim yok cilde aydınlık bir hava veriyor..

      Sil
  11. NYX marka ürünlerini hiç kullanmadım sayenizde biraz daha meraklandım. Teşekkürler paylaşım için bu arada takipteyim bana da bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melcisblog teşekkürler bakıyorum şimdi bloga .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...