21 Kasım 2016

Flormar Comfort Zone Koleksiyonu İlk İzlenimler..

Flormar son zamanlarda üst üste çıkardığı koleksiyonlar ile biz makyajseverleri gerçekten çok mutlu etti. Bunlardan Back to School koleksiyonundan ve mat etki serisinden daha önce bahsetmiştim. Şimdi de Flormar Comfort Zone koleksiyonuna ilişkin bir ön izlenim yazısı yazacağım. Koleksiyondaki ürünlerin yazıları ayrı ayrı gelecek tabi.
Flormar Comfort Zone Koleksiyonu
Comfort Zone koleksiyonunda 4'er adet 4'lü göz farı, 4 adet kadifemsi kompakt allık, kompakt pudra, 6 adet oversize yani jumbo kalem ruj ve 4 adet oje seti bulunuyor.  Ojelerin bendeki rengi Breeze, burada resmini çekmeyi unutmuşum ama hafta sonu ayrı bir post olarak hazırlayacağım onu.

Flormar Comfort Zone Koleksiyonu

Koleksiyonda ayrıca oversize kalemi açmak için yine büyük bir kalemtraş ve bir de karıştırma fırçası bulunuyor. Fırça oldukça yumuşak ve kesinlikle kullanılabilir bence.

Flormar Comfort Zone Koleksiyonu

Bendeki far paleti 01 Nude Peaches rengi, tam benim zevkime uygun 4 renkten oluşuyor. Özellikle paletteki turuncu çok güzel bir geçiş rengi olarak hemen göze çarpıyor. Bundan başka bir de dikkatimi çeken Nude Plums rengi var, bunu da bir indirime denk getirip alabilirim. Far paletleri 24.90 TL.

Flormar Comfort Zone Koleksiyonu

Compakt pudrayı da ilk izlenim olarak fena bulmadım diyebilirim. Yapısı çok kalın değil daha koyu renkleri tek başına kullanılabilir hatta sanki. Kompakt pudraların fiyatı 29.90 TL.

Flormar Comfort Zone Koleksiyonu

Koleksiyonun en dikkat çeken ürünlerinden biri de kadifemsi kompakt allıklar. bendeki coral peach rengi zaten sevdiğim bir ton ve yapısı da yumuşacık. Hakikaten söylendiği gibi kadifemsi bir dokusu var. Fiyatı 24.90 TL.

Flormar Comfort Zone Koleksiyonu

Gelelim bu yazıda biraz daha detaylı bahsetmek istediğim oversize kalem ruja. Bunların da 6 değişik rengi var. Bendeki rengi Silent Pink, oldukça pigmentli ve pek ismi gibi olmayan kesinlikle dudakta kendini belli eden bir pembe tonuna sahip.

Flormar Comfort Zone Koleksiyonu

Kolay sürümü, soft havası ve dudakları yumuşak tutması ile günlük olarak koleksiyonun adı gibi komforla kullanılabilecek bir kalem ruj. Bir mat ruj gibi kalıcı değil, ancak hiç dokunulmazsa bir kaç saat kalıcı olur. Bir şey yeyip içtiğimde ise bütünüyle çıkıyor. Neyse ki kolayca yeniden uygulanabiliyor. Tek eleştirdiğim tarafı alttan çevirmeli değil de kalemtraş ile açılabiliyor olması. Fiyatı 24. 90 TL. olan bu rujların bir sonraki alacağım rengi ise Quite Bordeaux olacak. 

Flormar Comfort Zone serisine mağazalardan ve Flormar online satış sitesinden ulaşabilirsiniz. Bu koleksiyon hakkında fikriniz nedir, beğendiniz mi?
Sevgiler..

40 yorum:

  1. Flormar yine koleksiyonlarla coştu gerçekten. Far paletine bende bayıldım alınacak listesinde. Silent Pink içinse sessizden korkucaksın diyebiliyorum anca :D Yoğun pembesi bana göre değil diğer renklerine odaklanmayı düşünüyorum , yüzden ayrı inceleme yazını merakla bekliyorum ablacım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisaistanbullu evet bu ara gerçekten bizi hem şaşırttı hem de mutlu etti Flormar :-))diğer renkler de çok güzel bence kesinlikle alınır .. en kısa zamanda yazacağım canım..

      Sil
  2. Far paleti ve Over size rujlara bayıldım ben.Sende mutlulukla kullan canım ♥️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet ayrıca ojeler de harika :-))) teşekkürler Filizcim sen de öyle..<3

      Sil
  3. güzel bir koleksiyon olmuş, bende de tombul kalemlerinden var bir tane =) güle güle kullanın <3

    YanıtlaSil
  4. Benim de aklımda rujların Rose Coffee ve Quite Bordeaux renkleri var İrem'cim! Ve o Nude Peaches da ilk indirimde speette olacak. Güle güle kullanalım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik Quite bordeaux kesinlikle alınacaklar listesinde Başakcım :-)) teşekkürler canım sevgiler :-))

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. @ebrubayrak çok hoş bir koleksiyon bence .-))

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi teşekkür ederim .-))

      Sil
  7. Flormar koleksiyon olayında kendini aştı, güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aycan evet gerçekten de öyle teşekkür ederim :-))

      Sil
  8. hepsini güle güle kullan o ruju kapacağım ben de en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
  9. Geçenlerde yaptığım flormar alışverişimde bir çok ürün almıştım.Bu koleksiyondanda kalem ruj ve özel kalemtraşını almıştım.Çok sevdim bende..Koleksiyonun diğer parçalarını bir dahaki alışverişe sakladım.Sende güle güle kullan tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım Şerife'cim memnun kalmana çok sevindim teşekkürler canım sen de güle güle kullan hepsini .-))

      Sil
  10. Flormar'ın patronlar çıldırdı adeta, çok güzel koleksiyonlar çıkartıyorlar! Bu far paletine bayıldım ama far kullanmayan biri olarak kendime kısıtlama getirdim palet konusunda fakat rujlardan Rose Coffee renginde gözüm var!
    Ama asıl asıl Future Historical koleksiyonu gözlerimi kamaştırdı, gözüme bir çok şey kestirdim bile! Pr paketleri geldiğinde yorumları beklemek üzere pusuya kuruldum şimdilik :)
    Güle güle kullan İremcim,
    Öpüyorum!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight Zeynepcim çok teşekkürler :-)) rose coffee hakikaten güzel bir renk sana da çok yakışır bence.. future historical koleksiyonunu hafta sonu incelemek için cadde mağazasına gittim ama gelmemişti henüz ay başında gelecekmiş neyse bu hafta sonu Kadıköy'e gidip bakarım diyorum ojeleri direk gözüme kestim zaten :-)))

      Sil
  11. Far paleti ve ruj enfes gerçekten, güle güle kullan. Renkler nasıl güzel...

    YanıtlaSil
  12. Bu koleksiyonu bende çok merak ediyorum güle güle kullanmanız dileğiyle..

    YanıtlaSil
  13. Nude Peaches paleti ilk indirimde ben de alacağım İrem Hanımcım, gördüğümden beri aklım onda. Bir de sanırım snooze gibi bir ismi vardı, hardalımsı bir oje var seride, o da çok güzeldi. Özellikle far paletiyle ilgili yorumlarınızı merakla bekleyeceğim. Mutlulukla kullanın, sevgilerimle... <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog Teşekkür ederim canım :-)) paleti ayrı olarak en kısa sürede yazacağım.. bu arada hem bu koleksiyondaki hem de yeni çıkan koleksiyondaki bütün ojeleri istiyorum hepsi de şahane renkler bence..

      Sil
  14. Flormar coştu bu ara:)
    Oversize kalem rujun rengide güzelmiş.
    Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @morhastası gerçekten öyle son koleksiyonlar birbirinden güzel teşekkürler :-)

      Sil
  15. Çok sicak renklwr güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  16. çok güzel tonları var....

    YanıtlaSil
  17. Genel olarak çok güzel bir koleksiyon ama ben en çok allık ve rujları beğendim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @busrakkus evet rujlar benim de favorim :-))

      Sil
  18. Bu seride allık ilgimi çok çekti.Hepsini güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra evet allık renkleri çok hoş teşekkür ederim .-))

      Sil
  19. Güle güle kullan İrem'cim, allığa bayıldım. Ruj ve far konusunda kendimi tutmaya çalışıyorum artık ama o paletteki turuncu renk hakikaten çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler canım :-)) ne kadar kendimi tutacağım tutayım desem de olmuyor olamıyor :-))))

      Sil
  20. Bu seriyi merak ediyordum. Mutlulukla kullan Iremcim😘

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...