1 Kasım 2016

CHLOE SIGNATURE EDP..

Koku Chloé kadınının bağımsızlığını, yaratıcılığını ve güvenini temsil ediyor. Taze ve feminen parfüm; tamamen natürel olan bir şıklıkla, özgür ruhlara uygun. Chloé modası; oyunbaz ve beklenmedik fikirleri dişiliğe dönüştürürken, koku da aynı etkiyi yaratıyor. Klasik gül kokusunu, ustalıkla çarpıcı bir parfüme dönüştürüyor. Yarı saydam, oyunbaz, sıcak ve baştan çıkarıcı…  

Chloe Signature parfume

ÜRÜN İÇERİĞİ
EDP 75 ML.
 Body Lotion 100 ML. 
 EDP 5 ML.
 ÜRÜN FİYATI: 550 T.L YERİNE 440 TL.

ÜRÜN İÇERİĞİ
 EDP 75 ML.
 Body Lotion 100 ML.
 EDP 5 ML.
Roller Ball 10 ML. 
ÜRÜN FİYATI: 650 TL. YERİNE 445 TL.


Chloe Love Story Parfume


CHLOE LOVE STORY EDP Erkek, kadını bir bakışta fark ediyor. Gözleri buluşuyor. Erkek, Chloé kadınının feminenliğiyle, doğal zarafetiyle, özgürlük ve incelikle dolu ışıltısıyla büyüleniyor. Kadının boynunda bir tılsım gizli. Neroli aromasının ferahlığı onu aydınlatıyor, kalabalık içinde ışıldamasını sağlıyor. Erkek ondan başkasını görmüyor. Portakal çiçeği, erkeği kadına daha da çekerken, mutluluğun çiçeği olan Madagascar yasemini devreye giriyor ve Chloé kadınını her zamankinden de daha karşı konulmaz yapıyor. Son olarak, tenindeki sandal ağacı esintileri havaya karışıyor... Floral bir aşk hikayesi, taptaze ve seksi. Cazibenin unutulmaz esansı.

ÜRÜN İÇERİĞİ
 EDP 75 ML.
 Body Lotion 100 ML.
 EDP 7.5 ML.
 ÜRÜN FİYATI: 550 TL. YERİNE 440 TL.

*Basın Bültenidir.


14 yorum:

  1. Chloe Love Story en sevdiğim parfümlerden! Fakat o üstteki setin kutulanış biçimi bir harikaymış resmen! Hele roller ball olayı çantaya atmak için harika... keşke duty free'de uygun bir fiyata bulabilsem :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ben de bayıldım yılbaşına bakacağım ben de kokuya bayılırım zaten :-))

      Sil
  2. Bu kokuya bayılıyorum. :) Yurt dışından ya da Başak'ın dediği gibi duty free'den uygun fiyata bulsam süper olur :) Öpüyorum İrem Hanımcım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog :-))bulanlar haber versin Blanacığım sevgiler..

      Sil
  3. İrem hanımcım bu parfüm önerileri bir harika. Bu markanın parfüm kokusunu bilmiyordum. Yurt dışından veya Duty Freeden almak gerek :) Sizi mimledim bugün ki yazımda :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. @neşelisüsevim çok güzeldir bu parfüm temiz temiz kokar :-)) teşekkürler bakıyorum yapabileceğim gibiyse yaparım tabi..

    YanıtlaSil
  5. Chole love story'e daha yeni duty freede bakmıştım ve kokusunu çok beğendim. Şu sıralar bir sürü parfümüm oldu o yüzden almamıştım ama aklımda tutuyor kendisini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider ben de yılbaşına kadar 1-2 parfüm bitirebilirsem bakacağım kendisine :-))

      Sil
  6. Kokuyu hiç bilmiyorum, ama o çekmeceli kutuya bayıldım, inanılmaz cazip görünüyor. 5m'lik şişeler de inanılmaz sevimli, keşke normalde de satılsa. Ben bir koklayayım, sonra duty free/yurt dışında ava çıkan olursa bana da haber versin :)
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight 5 ml. harika fikir gerçekten koca şişeyi yanımda taşıyacağıma onlardan alır kullanırım hem de çabucak biter :-))

      Sil
  7. Içinde yasemin varsa tamamdir. Bana çok yakisiyor yaseminli kokular.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya :-)) ben de bayılırım yasemin kokusuna ..

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi evet bütün parfümler öyle maalesef..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...