15 Nisan 2016

Nubia Cilt Bakımı Deneyimi..

Şubat ayında katıldığım Ayşegül'ün düzenlediği #sevgipaylasincacogalir etkinliğinde Nubia tarafından hediye edilen cilt bakımını Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da yer alan Nubia şubesinde kullandım.
Nubia Cilt Bakımı
Cilt bakımını, masajı kısaca kendimi şımartmayı çok severim. Genelde eskiden ayda bir cilt bakımına, haftada bir de masaja giderdim ancak şimdi yoğunluktan bu rutini çok sağlayamıyorum. Yine fırsat buldukça cilt bakımına gidiyorum ama masaj için yer bulamıyorum artık maalesef. 

Nubia Cilt Bakımı

Neyse Bağdat Caddesi'ndeki Nubia şubesi sadece Nubia değil, Sothys, Thalgo, Krayolan ürünlerinden oluşan minik bir cennet şeklinde. Ben arada girip Krayolan makyaj ürünlerini incelediğim için yeri de çok iyi biliyordum.

Nubia Cilt Bakımı

Sıra sıra cilt bakım ürünleri, her cilt tipine ve her ihtiyaca göre bulmak mümkün.

Nubia Cilt Bakımı

Asıl ilgi alanım işte bu rengarenk stand oluyor. Gerçekten de Krayolan makyaj ürünleri konusunda çok iyi bir marka bence. Özellikle kapatıcı ve fondötenlerinin sinema ve tiyatro makyajlarında da kullanıldığı düşünülürse kaliteleri daha iyi anlaşılır.

Nubia Cilt Bakımı

Bu mağazanın iç tarafında mini bir cilt bakım odası var. Önceden randevu aldığınız zaman direk cilt bakım uzmanı eşliğinde oraya yönlendiriliyorsunuz. Cilt bakım seansları 1-1.5 saat arasında sürüyor ve buhar için verilen 5 dakika dışında uzman sizi kesinlikle yalnız bırakmıyor. O gün benin bakımım için Sothys ürünleri seçilmişti, özel bir nem terapisi ve peşinden de anti-aging maske uygulandı. Bütün bu uygulamalar da mini bir rahatlatıcı masaj ile de birleşince inanılmaz dinlendirici oldu benim için. 

Nubia'da cilt bakım fiyatları 180-800 TL. arasında değişiyor. 800 TL.'lik bakım tabi bir kür halinde uygulanıyor ve tamamen cildi toparlayıp sıkılaştırmayı hedefliyor. Ben de bundan sonra vakit bulduğum her ay cilt bakımına gitmeye karar verdim, gerçekten cildime çok iyi geldi, onun ötesinde kendim için iyi bir şey yapmak istiyorum gerçekten ve cilt bakımı bana çok iyi geliyor. Hatta iyi ve uygun bir yer bulursam masaja da gideceğim düzenli olarak. Siz de kendini ara ara şımartın bence böyle çok iyi geliyor.
Sevgiler..

16 yorum:

  1. Cilt bakımını bilmem de masaj süper rahatlatıcı olurdu aslında...

    YanıtlaSil
  2. hiç denemediğim bir marka ,ilk fırsatta bakmalıyım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ahudemirli bak canım beğenirsin diye düşünüyorum :-))

      Sil
  3. 1-1,5 saat sürdüğüne göre kapsamlı bir bakım demek ki. Uzun zamandır ihmal ediyorum benim de bir bakım yaptırmam gerek...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet baya kapsamlı masajından serumuna kadar her şey vardı :-))

      Sil
  4. Ev iş çocuklar derken kendimi çok fazla ihmal ediyorum.
    Kendime zaman ayırdığımı söylersem yalan olur.
    En iyisini yapmışsın oooh mis gibi ışıl ışıl olmuştur cildin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esmanur kesinlikle kendimize vakit ayırmak lazım ara sıra..:-))

      Sil
  5. Markayı duymadım bakacağım güzele benziyor:)

    YanıtlaSil
  6. Insanin kendini zaman zaman simartmasi gercekten harika geliyor. Sefan olsun :)

    YanıtlaSil
  7. cilt bakımı yaptırmak kendimize yapabileceğimiz en güzel yatırım bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hülyabeşli değil mi cildimiz en değerli giysimiz :-))

      Sil
  8. Kendimle ilgili ihmal ettiğim bir konu daha, üstelik yakın bir arkadaşım cilt bakım uzmanı, çağurmaktan yoruldu artık beni. Dediğin gibi ayda bir gitmek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı yerinde olsam hiç durmam :-)) ihmal etme şımart kendini..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...