26 Mayıs 2015

GÜNEŞTEN KURUYAN CİLTLERE İLK YARDIM: SECALIA ULTRA ...

GÜNEŞTEN KURUYAN CİLTLERE İLK YARDIM:  SECALIA ULTRA 






Çok kuru ve atopik duruma yatkın ciltlere, uzun süre güneşle temas edip kurumuş ciltlere hızlı ve uzun süren rahatlık kazandırır. İçeriğindeki % 15 Gliserin ve % 8 Petrolatum cildin üst tabakalarında suyun tutulumunu artırarak cildin ihtiyacı olan nemi kazandırır. Gliserin ise ayrıca ciltteki kabuklanmanın hızlıca giderilmesine yardımcı olur. Paraben ve parfüm içermediğinden hassas ciltlerde çok iyi tolore edilir. Hafif yapısı ile ciltten kolayca emilir. El ve vücut için kullanılması önerilir.


Ürün Fiyatı: 80 TL

*Basın Bültenidir..

8 yorum:

  1. Benim alerjik cildimde de rahatlamaya yol açar mı acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şeplalişaplali Isıs pharma iyi bir marka güzellik salonlarında falan kullanılıyor ben de şimdi anti-reddness bir kremini kullanıyorum alerjik cilt için de bu olmasa da mutlaka iyi gelecek biri ürün vardır diye düşünüyorum..

      Sil
  2. hımm yağlı ciltler için bir öneriniz varmı? yüksek güneş koruma faktörlü örneğin..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @öznurkorkut benim cildim de yağlı bu sene 3 ayrı renkli güneş koruma kremi deneyip yazacağım ama onun dışında arkadaşımdan alıp bir kaç defa kullandığım ve o sürede memnun kaldığım bir krem var La roche posay anti-helio yağlı cilt için olanı onu deneyebilirsin fiyatı da 40-45 gibi bir şey sanırım..

      Sil
  3. Benim cildim atopik değil seboreik olduğundan bana uygun değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kızsalşeyler evet değişik oluyor o kremler değil mi..

      Sil
    2. ben de seboreik dermatit (yağlı egzama) olduğundan zaman zaman doktor tavsiyesiyle kortizonlu kremler kullanıyorum maalesef o da cildi inceltiyor :(

      Sil
    3. @kızsalşeyler etkisini hiç bilmiyordum geçmiş olsun :-(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...