4 Kasım 2013

Yves Rocher Lansmanından Hediyeler..

Geçtiğimiz hafta Yves Rocher'in Bağdat caddesi şubesinde bir lansmana gittiğimizi burada anlatmıştım. Şimdi de o lansmanda hediye edilen Yves Rocher ürünlerine biraz daha detaylı bakmak istiyorum.

Öncelikle Yves Rocher'in yeni çıkan parfümü Evidence Intense lansmanda tanıtıldı ve sonrasında da hediye edildi. Parfüm çok hoş bir çiçek kokusuna sahip, detaylı olarak buradan inceleyebilir veya alabilirsiniz. Yves Rocher parfüm için şöyle demiş:
Comme une Evidence Intense
Tatlı, çiçeksi ve hafif odunsu...
Isparta Gülü esansının ballı ve meyvemsi kokusunun sıcak ve başdöndürücü Hint Yasemini ile buluşması...
Ben gül kokusunu çok baskın alamıyorum, daha çok meyvemsi gibi gibi algılıyorum. 
Kalıcılığı iyi olmakla birlikte, gün ortasında bir tazeleme yapıyorum. Günlük hoş bir koku çok beğendim,  arkadaşlarım sorup duruyor ne sürdün diye, ben de çok seviyorum ama Vanille Noir da hala aklımda..

Yine yeni çıkan bir ürün, bu sefer mascara Volume Vertige de o akşam tanıtıldı, tabi makyajlı gittiğim için deneme fırsatım olmamıştı mağazada ama sonradan hediye edilince 3-4 gün üst üste sürüp denedim. 
Yve Rocher mascara için şunları söylemiş..

Baş döndüren bir bakış için yoğun hacimli kirpikler.
Brezilya Palmiyesinden elde edilen balmumuyla yaratılmış özel formülü kirpikleri tek tek yakalar ve Akasya Reçinesi ile onlara 12 saat kalıcı sıradışı bir hacim verir.
Kirpikleri Badem Proteini ile besler, onları ağırlaştırmaz ve dökülmelerini önler.
Yves Rocher’ye patentli röşarjlı özel fırçası ile daha ilk uygulamada kirpiklere maksimum hacim verir. Fırçasında bulunan deposu sayesinde fırça tüpten ilk çıkarıldığı anda maksimum hacim için gerekli ürün dozunun fırçada bulundurulmasını sağlar.

Fırçası yine değişik, ortasına doğru bombelenen bir yapıda, sanırım Yves Rocher'e patentliymiş mascaranın bu formu..
Ürünü buradan inceleyebilirsiniz. 

Daha yakından görelim fırçayı, biraz sert yapıda, ama uygulamada sorun yaşamadım.



Ve uygulanmış hali, resimde sağ tarafta maskarasız, sol tarafta maskaralı görülüyor. Uzatması  güzel, hacimi de fena değil ama kıvırmadı  belki bir kıvırıcı kullansaydım öncesine daha iyi olabilirdi. Rengi çok kapkara değil, mascaranın siyah haricinde başka renkleri de var. Bir de beğendiğim yanı üst üste uygulamada hiç ağırlık yapmadı, burada 2 kat uygulanmış hali var. Gün içinde topaklanma ve akma yapmıyor. 

Yves Rocher'e güzel davetinden ve hediyelerinden ötürü tekrar teşekkür ediyorum.
Sevgiler..




6 yorum:

  1. Çiçek kokularını seven biri olarak parfüm aklımda kaldı en kısa zamanda denenmeli :) Fotoğrafta maskaranın ne kadar etkili olduğunu süper anlatmışsın teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. @sendeincel.. çok sevindim beğendiğne canım :-))) sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. @seraptan.. teşekkürler canım :-)))

    YanıtlaSil
  4. heyy super hedıyeler bunlar....:)

    YanıtlaSil
  5. @kokoşkelebek.. Evet çok beğendim :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...