27 Kasım 2013

#syafroditevent blogger etkinliği..

Pazar günü  sevgili Yasemin ve sevgili Sevinç'in organizasyonu ile ile Bakırköy Deja Vu Cafe'de  toplandık. 20 tane blogger oradaydık ve her şey gerçekten çok güzeldi. 

Toplantı salonuna girer girmez hemen bizi karşılayan çok güzel paketlenmiş ve sıraya dizilmiş bir sürü hediye oldu. Tam 41 tane sponsorumuz varmış ve hepsi de birbirinden güzel hediyeler yollamışlar. Bazıları da bizi yalnız bırakmadılar ve bizzat gelip hem sohbetimize katıldılar hem de ürünler hakkında bilgi verdiler. 

Ayrıca o gün sevgili Yasemin'in blogunun 2. yaş günüydü. ByIvan pastanesi bize böyle güzel bir pasta ve üzerinde isimlerimizin baş harfleri olan çok lezzetli cupcakeler hazırlayarak incelikte bulunmuş.  Ayrıca yine Pembe Köpük  blogunun sahibesi de çok tatlı, rengarenk keçe anahtarlıklar hazırlamış bize hediye etmek için.
Ceres Kozmetik'de aramıza katılıp ürünleri hakkında bilgi verdi.

 
ByIvan Pastanesi sahipleri pasta ve cupcakeleri bizzat getirip, bizlerle resim çektirmeyi de ihmal etmediler. Bu arada pastanenin hikayesini de sende incel'in buradaki yazısından okuyabilirsiniz.

Sponsor firmaların hediyelerini şu anda tek tek göstermem mümkün olamadı, yalnız çok harika şeyler var ve hepsini de tek tek denemek için sabırsızlanıyorum. Bütün bu ürünlerle ilgili detaylı bir post haftaya gelecek, ayrıca ürünlerin yorumlarını da kullandıkça yapacağım. Bu güzelliklerden sizin için de bir paket hazırlamayı düşünüyorum tabi ki.

Bütün sponsor firmalarımızı burada saymak ve kendilerine teşekkür etmek istiyorum.

Eose, Turuncu Kasa, Kozmopoli, Cyrene, Ceres Kozmetik, Dr. Oetker, Filiz Makarna, Koi Tokyo, The Body Shop, Match Cosmetics, Pastel, Becel, Eczacıbaşı, Fulser-Krauterhoff, Fulser-M.Asam, Doa Kozmetik, Dore Çorap, Alix Avien, Mihera, Kotex, Molped, Africology, Hunca Life, City beauty Güzellik Merkezi,Anne-Bebek dergisi, Eyüp Sabri Tuncer,Harangvolgyi,İnanır Grup, Nestle Nesfit, Panel Kırtasiye, Ixora, Saatini yarat ve Ross Pharma bu güzel günde bizi yalnız bırakmadılar.

 Ayrıca #syafroditevent lokal basında da kendine yer bulmuş, buradan ve buradan görebilirsiniz. Sözün kısası çok güzel bir gün geçirdik ve ayrıca da yazılarını çok zevkle takip ettiğim blogger arkadaşlarımı da tanıma , bazıları ile ise yeniden görüşme fırsatı buldum. En kısa zamanda tekrar bir araya gelmeyi de çok isterim. Sevgili Yasemin ve Sevinç'e böyle güzel bir gün organize edip, bizleri bir araya getirdikleri için tekrar teşekkür ediyorum, elinize sağlık kızlar..
Sevgiler..


18 yorum:

  1. Gelmene ben çok ama çok memnun oldum inşallah yakın zamanda tekrarlayalım canım :)

    YanıtlaSil
  2. @sendeincel.. evet ben de güzel bir sohbet için bir araya gelmeyi çok istiyorum kısa zamanda yapalım bunu :-))

    YanıtlaSil
  3. Tanıştığımıza memnun oldum.Tekrar görüşmek dileğiyle...

    YanıtlaSil
  4. @G... ben de çok memnun oldum en kısa zamanda yeniden bir araya geliriz umarım.. sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  5. Canim buarada anahtarliklari gozdenin masal adasi hazirladi:)

    YanıtlaSil
  6. gerçekten de hayli eğlenceli ve dolu dolu bir event olmuşa benziyor :) bütün ürünlerini güle güle kullan ;)
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. @selinsyln... nasıl şimdi sevinç mail atıp pembe köpük tasarım hazırladı demiş bana ben de şaşırdım şimdi...:-(((

    YanıtlaSil
  8. @tanuraysha.. çok teşekkürler hakikaten çok güzel keyifli bir event oldu..:-))

    YanıtlaSil
  9. tanıstığımıza cok mutlu oldum canım yine gorusuruz umarım, ayağına sağlık gelmene cok sevindim inanki pek sohbet edemedik ama cok tatlısın:) sevgilerimi gonderiyorum en kısa zamanda kahve icelim :)

    YanıtlaSil
  10. @bricitconsungünlüğü.. ben de çok sevindim görüştüğümüze haberleşip kahve içelim hakikaten çok iyi olur :-))

    YanıtlaSil
  11. Tanıştığıma çok memnun oldum, merak ediyordum seni :') Anahtarlıkları ben hazırladım pembe köpük tasarım da gözdenin masal adası da benim bloglarım o yüzden farketmez hangisini yazdığınız :) ayrıca yazı da yer verdiğin için de teşekkür ederim, güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  12. iki blogu var zaten canım aynı kişi ikiside :)

    YanıtlaSil
  13. @gözdeya.. İki blog da seninmi süper o zaman ben de tereddütte kalmıştım.. Tekrar teşekkürler ve ben de tanıştığıma çok sevindim sevgiler :))

    YanıtlaSil
  14. @selinsyln.. Tamam karışıklık çözüldü o zaman :))

    YanıtlaSil
  15. Süper bir etkinlikti.Hediyelerini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  16. Canim cok memnun oldum tanistigima Ankaraya bekliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  17. @büşrakahveci.. bence de çok güzel oldu teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  18. @gülsendoğan.. ben de çok memnun oldum bir aksilik olmazsa mutlaka gelmeye çalışacağım :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...