5 Kasım 2013

Rimmel London Wake Me Up Fondöten...

Geçtiğimiz haftalarda çok sıkı alışveriş yaptım, ne instagramı kaldı ne TR siteleri ne de yabancı siteler. Arkadaşımın yurt dışından getirdikleri de cabası. Hepsi de peş peşe gelince de neyi deneyeceğimi ve yazacağımı şaşırdım. Neyse sırayla yazmaya, tanıtmaya başlıyorum. Geçen hafta yazdığım alışveriş yazısında en çok isteği Rimmel London'ın wake me up isimli fondöteni aldı. 

Şimdi arkadaşlar diyebilirim ki hayatımın fondötenini bulmuş olabilirim.  Gerçekten uygun fiyatlı  fondötenler içinde kullandıklarımın en iyilerinden biri diyebilirim. Cildim yağlıya dönük karma, fondöten  cildimle bütünleşiyor, öğleden sonra burun üzerinde bir parlama yaşıyorum ama çok da önemli değil çünkü ne sürersem süreyim olan bir şey bu.

Vaatleri arasında sağlıklı bir ışıltı ve nemlendirme de var.  Glowy bir bitişi var, tamamen mat bitişli bir fondöten arıyorsanız size uygun olmayabilir.  Nemlendirme özelliği hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü zaten nemlendirici ve baz üzerine kullanıyorum bütün ürünlerimi.

Turuncu ambalajına bayıldım. Pompası böyle plastik bir ürün için çok iyi, ürünü az az veriyor, ne kadar istersen o kadar yani. Ayrıca fondötenin çok hoş ama pek de hafif olmayan bir çiçek kokusu var, sürene kadar baya baya hissediliyor o koku, daha sonra uçup gidiyor tabi, ben seviyorum kokudan rahatsız olmam ama ürünlerde kokudan hoşlanmayanlar rahatsız edici bulabilir.

Netten alına  bütün ürünler gibi rengi göz kararı seçtim ama cildime tam uydu. Soft Beige isimli rengini aldım, genelde buğday tenlilere uyumlu bir renk. Bunun dışında Ivory ve Classic Beige olmak üzere iki rengi daha var.

Kapatıcılığı da ortanın üzerinde bence, elimin üzerindeki dövmelerde gözüküyor nasıl kapattığı.

Şimdi yurt dışı alışverişler her zaman bir risk taşımakla birlikte, genelde yüksek fiyatlı ve büyük hacimli olmadığı sürece gümrüğe takılmadan geliyorlar. Şimdiye kadar bütün alışverişlerim, bazıları geç de olsa geldiler. Çok az kişiden duydum gelmediğini, zaten güvenli ve iletişimi de kuvvetli sitelerden alındığında da paket kaybolursa veya geri giderse yardımcı oluyorlar. Ben alışverişimi buradan yaptım. Fiyatı 7.99 pound, toplamda 24 TL. ve kargo bedava olarak 2 haftada geldi. Rimmel London'ın en iyi fondötenlerinden biri olduğunu düşünüyorum ve acilen TR'ye de gelmesini istiyorum. Gerçekten hem uygun fiyatlı hem de başarılı bir fondöten arıyorsanız ve alma imkanınız da varsa deneyin derim.
Sevgiler..

24 yorum:

  1. Sevilmeyecek gibi değil ki. Sayesinde yeni bir fondötene ihtiyaç duymuyorum. Aklımda Lancome teint idoleyi almak vardı. Testerını kullandım ve buna çok benzettim. Lancome 119 bu ise 20 küsür :) Bitirene kadar devam:)

    YanıtlaSil
  2. @zuhalgündoğdu.. aynen bayıldım hiç bu kadar iyi beklemiyordum.. bitene kadar tr ye gelir umarım.. :-))

    YanıtlaSil
  3. Harikaa güle güle kullan dayanamiciim galiba aklıma soktun aliyim kurtuliyim en iyisi ((:

    YanıtlaSil
  4. @sherfinka.. teşekkürler.. bence de en iyisi tatlım al aklında kalacağına evinde kalsın :-)))

    YanıtlaSil
  5. Ben en kısa sürede almayı düşünüyorum bunu ya :)

    YanıtlaSil
  6. @cerenesin.. TR ye gelse de rahat rahat alsak dimi çok iyi olur..

    YanıtlaSil
  7. Valla evet ya. Bu arada senin M.A.C rengin ne canım benim NC20 bu rengi bana uyar mı?

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar şanslısın renk konusunda uymazsa ben çok üzülürüm :)

    YanıtlaSil
  9. @cerenesin.. mac rengim nc 30 gibi, bir ton açığı da var bunun ama o da gözüme çok açık geldi bu uyabilir sana ..

    YanıtlaSil
  10. Bende istiyoruuum bunu yabancı vlogger ve bloggerlar öve öve bitirememişti bide sen çok güzel dedin iştahım kabardı neden hep güzel ürünler TR' ye gelmiyor sanki :( Güle güle kullan ^,^

    YanıtlaSil
  11. Coook merak ediyorum bu fondöteni en kısa zamanda denemek kısmet olur insallah :)

    YanıtlaSil
  12. @hazelçelik.. evet bu sefer şansım iyi gitti ama açık da olsa koyu da olsa bir şekilde karıştırıp uygulardım ben onu boşa gitmez yani.. ama buğday tenli olmanın da avantajı var :-))

    YanıtlaSil
  13. @ceydabyjade.. teşekkürler canım umarım watsons en kısa zamanda getirir bunu tr'ye de alırız rahat rahat..

    YanıtlaSil
  14. @sabihayılmaz.. inşallah canım en kısa zamanda alır kullanırsın güzel günlerde :-))

    YanıtlaSil
  15. canım cok merak ettıımmm bak ne guzl hayatının fondotenını bulmusun benım gıbı yuzune allıktan baska bısı surmeyen bırının bıle dıkkatını cektı :) sevgıler

    YanıtlaSil
  16. @kokoşkelebek.. Beğenmene çok sevindim şekerim :))

    YanıtlaSil
  17. Çok merak ediyorum bunu. Ama hem elimde zibilyon tane fondoten var,hem de rengi yanılmıyorsam pembe alt tonlu. Ama yine de çok güzel olduğunu duydum.

    YanıtlaSil
  18. @luna.. Dayanamadım aldım ben çok pembelik yok aslında ..

    YanıtlaSil
  19. Bu fondötenin ilk yorumunu okuduğumda cildime uygun olmadığını düşünmüştüm. Ama her yazan o kadar övüyor ki senin yazın da son damla oldu artık. Evet, istiyorum bu fondöteni, buralara da gelsin bir an evvel. :))

    YanıtlaSil
  20. @ecz.imis...inşallah gelir bir an önce bence de.. gelsin de rahat rahat deneyip alalım dimi :-))

    YanıtlaSil
  21. kuru ciltli bir hatun kişisi olarak çok çokk sevdim :)

    YanıtlaSil
  22. @ojeperisi.. İşin tuhafı benim karma cildimde bile iyi oldu ilginç bir fondöten :))

    YanıtlaSil
  23. Bu fondöteni cok begeniyorum ince yapili ve ıslak bitisli blogunuzu takibe aldim yazilariniz samimi ve guzel, bende beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlailgili teşekkürler hemen takibe aldım...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...