19 Kasım 2013

First Time Krem Far..

Uzunca bir süre tek krem farım Maybelline permanent taupe idi ve rengini çok sevmekle birlikte parmakla sürmek zor geldiği için hiç kullanmıyor ve diğer krem farlara da bakmıyordum bile. Ama ne zaman Ecotool airbrush concealer fırçasını keşfettim, işte o zaman krem farlar ile aramız düzeldi. Artık her fırsatta ve sevdiğim her renkte krem far edinmeye bakıyorum.Yenilenen Maltepe Park AVM içindeki bütün mağazalar da yenilenmiş ve büyümüş. Watsons'da bunlardan biri. Son gidişimde her zamanki gibi bir şey almasam bile bakmak için bir uğradım ve bu güzelliği buldum. İndirim sepetindeydi sanırım ama bu marka ya ilk defa gördüm ya da vardı benim hiç dikkatimi çekmemişti.
Minicik plastik bir ambalajda ama ambalaj oldukça sağlam duruyor.

Asıl alt kısmı hoşuma gitti, güzel bir çiçek deseni var.

Ren ise harika bir siyah alt tonlu mor, zaten görünce inanamadım. İçinde minik ışıltılar da var ama çok göze batar gibi değil.

Duruşunun biraz daha koyu olmasını bekliyordum ama bence bu da fena değil.  Sürümü fena değil, pigmentasyonu bir Maybelline kadar değilse bile idare eder.

Tek üzüntüm diğer renkleri de almamış olmam, ama hep açık renkler vardı kullanabileceğimi düşünemedim. Ama baz renk olarak çok işe yararlardı. İlk gidişte yine bulabilirsem alacağım. Siz de herhangi bir Watsons'da görürseniz mutlaka bir şans verin, fiyatı da 3-3.5 TL. gibi olması lazım.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Bu marka yıllaaaaar önce aldığım ilk krem farımdı :) Ambalajı değilmiş ama.. Bir maybelline değil ama pigmentasyonu yüksek olmasından dolayı alınabilir bir ürün :) Güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
  2. @ceydabyjade.. teşekkürler bence de gayet kullanılabilir yani..

    YanıtlaSil
  3. Aaa ben cok seviyorum krem farlari. Su an istanbulda olup almak istedim . Acik renklii farlar kullaniyorim surekli umarim ben gidene kadar hala kalmis olurlar :)

    YanıtlaSil
  4. @balböceğiilekozmetik... umarım kalır canım zaten pek kimse farkında değil böyle bir şey olduğunu..

    YanıtlaSil
  5. far kullanamıyorum ama yıne de cok tesekkurler fıstıgım

    YanıtlaSil
  6. ben de snein gibi uzun süredir krem far kullanmayanlardanım. Ama bunun rengini ve duruşunu çok sevdim güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  7. @kokoşkelebek... :-))) öpüyorum çok...

    YanıtlaSil
  8. @melonunojeleri.. görüldüğü yerde alınası bunlar...:-))

    YanıtlaSil
  9. @melislicious.. ecotools concealer brush ile rahat ettim dene seveceksin.. teşekkürler :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...