28 Kasım 2013

Günün Ojesi.. Dior Chrome Red...

Günaydın. Hafta sonu instagram hesabımdan gösterdiğim Çilek Sokak, kozmetik tezgahından aldığım Dior 621 numara Chrome Red isimli oje var günün ojesi olarak. Bunları tezgahta görür görmez telefondan bir araştırma faslına giriştim, ürünleri kontrol ettim, zaten üzerinde de "demostration not for sale" yazıyor. Tezgah sahibi ile de konuştuğumda bunları Dougles, Tekin Acar gibi mağazalardan topladığını söyledi. Süreleri geçmiş olabilir diye düşündüm ama ojenin süresinden ne olacak yani deyip aldım gitti. Geçen sezonun ojesi olduğu için satıştan da kaldırmış olabilirler, o nedenle testerına da ihtiyaç kalmamıştır tabi.

Çok çok güzel bir kiremit kırmızısı, görür görmez tezgahta direk bunu aldım ve bırakamadım elimden zaten. Dior ojeler Boyner'de, Sevil Parfümeri ve Tekin Acar'da satılıyor. Fiyatları konusunda tam bilgim yok ama şimdi baktım da Sevil'de 65 TL.'ymış. Ben 20 TL.'ye aldım. Kokusunda ve yapısında hiç bir bozukluk yok. Baya kullanırım ben bunu diye düşünüyorum.

İlk Dior ojem, parlaklığını, kuruma hızını falan sevdim, fırçası biraz ince daha kalınca olsa iyi olurmuş, benimkiler gibi uzun tırnaklara kesinlikle daha kalın fırçalar gerekiyor. Artık o tezgahın başından ayrılmam diye düşünüyorum.
Sevgiler..

24 yorum:

  1. Dün akşam gittim, kapattık abla dedi, ben de çıktım :) Bugün ya da yarın resmi açılışlarını yapacaklarmış :) Pazartesi tekrar gideceğim bakalım neler bulacağım, teşekkür ederim bu güzel yer için :)) Normalde parfümcü diye girmezdim sen söylemeseydin :)

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzel bir renk,güzel bir şişe bu böyleee :) fiyatı da aşırı ekonomik olmuş valla güle güle kullan ;)
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. çok feminen bir renk, tırnakta harika duruyor.. sevgiler=)

    YanıtlaSil
  4. @ezgierdoğan.. ben de cumartesi uğrarım yeniden dedim ya ayrılmam başından artık ben oranın :-)) umarım güzel şeyler bulursun sevgiler :-))

    YanıtlaSil
  5. @tanuraysha.. çok teşekkürler bu güzel renk bu kadar iyi fiyat olunca dayanamadım..:-)))

    YanıtlaSil
  6. Renk çok gûzel.Sadece ambalajı için bile alınır bu oje :) Gûle gûle kullanın..

    YanıtlaSil
  7. @didemşimşek.. teşekkürler canım sevgiler :-)))

    YanıtlaSil
  8. @@buralıolmayan... çok teşekkürler canım :-)))

    YanıtlaSil
  9. Renk güzel şişesi ayrı bi güzel ;)
    Ben de bi uğrayım o tezgaha bakim neler varmış ;)

    YanıtlaSil
  10. @G.. uğra bak mutlaka sadece krem falan alacaksan son kullanma tarihlerini bir kontrol edip öyle al..

    YanıtlaSil
  11. sırf şişesi için bile alınır:)) çok beğendim benim de o kadar ojem var buna benzer bir renkte ojem yokmuş meğerse:((( en kısa zamanda telefi edeyim bari:)) güzel günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
  12. @begumsalurvan.. teşekkürler canım evet ben de şişesini çok beğendim :-))

    YanıtlaSil
  13. birde yeni markaları denemenin verdiği heyecan mutluluk vs hislerde çok etkili oluyor oje alırken:)) mesela şuan senin ojelerinin arasında bu tonlarda en az 3 oje daha vardır diye düşünüyorum :) yanlış mı bilemiyorum ama almanda büyük etken şişesi ve markası olsa gerek :) kendimden biliyorum:)

    YanıtlaSil
  14. @begumsalurvan.. :-)) tabi ki çok benzer renklerim var ama farklı markalardan da siyah oje almıyormuyuz halbuki siyah siyah işte fark yok.. ama bana hepsi değişik geliyor tabi ki şişesini de çok sevdim o ayrı :-)))

    YanıtlaSil
  15. Kırmızı renge bayılıyorum ama bu ojenın kırmızısına daha hoş duruyor.Güle güle kullanın Bu arada tırnaklarınızın uzaması için yaptığınız ayrı bir bakım var mı ? Bu ara başım fena dertte tırnaklarımla

    YanıtlaSil
  16. @neslihanaltunel.. çok teşekkürler.. bu soru çok soruluyor gerçekten özel bir şeyim yok tamamen yapısal ama tırnak bakımım hakkında yeni bir yazı hazırlamak istiyorum bu durumda artık.:-)) hafta sonuna hazırlarım ..

    YanıtlaSil
  17. Ayy ne güzel 41 kere maşallah diyeyeim o zaman :) Sabırsızlıkla bekliyorum teşekkür ederimm

    YanıtlaSil
  18. @neslihanaltunel.. rica ederim uzun zamandır aklımdaydı bu zaten iyi oldu :-))

    YanıtlaSil
  19. harikulade bir renk ve cok yakısmıs canım iyi gunlerde kullan:) en sevdiğim oje renklerinden kırmızıdır zaten renk tonu da cok guzelmıs

    YanıtlaSil
  20. tırnakların çook güzel !!!!

    YanıtlaSil
  21. One o :) o..nasıl güzel bir kırmızıdır ! güle güle şürüştür abloşcum ..Bende bu saatlerde bordo(landım) yine,:))

    YanıtlaSil
  22. @biricitcons.. çok teeşkkürler benim de favori rengin kırmızı tonları tabi çok severim :-))

    YanıtlaSil
  23. @elcinufuk.. çok teşekkürler canım :-))

    YanıtlaSil
  24. @madmekokoş.. çok teşekkürler :-)) iyi yapmışsın sür tabi..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...