23 Kasım 2013

Benefit Benetint...

Primping with the Stars setinde yer alan ürünlerden biri de Benefit'in çok sevilen ürünlerinden biri olan sıvı allık Benetint. Adı üzerinde sadece hafif bir renk vermeyi yani "tinted" görünümü amaçlayan, sanki koşmuşsunuz da yanaklarınız kızarmış etkisi vermeyi amaçlayan bir ürün Benetint. Tabi isterseniz dudakta da kullanılabiliyor ama ben tercih etmiyorum hem tadı kötü hem de verdiği renk o kadar hafif ki sürdüğüme değmiyor.
Normal boyundan çok daha ufacık bir şişede geliyor ki zaten bu şişeyi bile bitirmenin imkanı yok, zaten istenilen etkiyi her yanağa konduracağınız 2-3 micro damla ile veriyor.

4 ml.'miş ama bunun bile biteceğinden gerçekten şüpheliyim.

Tek kusuru varsa damlatır damlatmaz hemen emilmeye ve sabitlenmeye başlıyor. O nedenle her bir yanağa tek tek ve ayrı ayrı uygulama yapmak daha iyi olur. Sabitlenmeden parmakla dağıtılması en iyisi.

Emildikçe elle dağıtmasanız bile rengi azalıyor..

En son tamamen emilmiş ve dağıtılmış olarak böyle oluyor. Hafifçe ıslak ama çok da parlak olmayan bir görüntü oluyor yanakta. ister tek başına ister kullandığınız allığın altına hafif ıslak bir görüntü katmak için kullanabilirsiniz.

Bu ürünün benzeri yani bilinen tabiri ile dupe'u The Balm'da ve çok çok uygun fiyatlı olarak Essence'de bulunabiliyor. Benetint'in fiyatını tam bilemiyorum ama 70-80 TL. gibi hatırlıyorum. Böyle set içinde alınıp kullanılır ve zaten bitmez, büyük boyunu almaya değer mi bence değmez.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Merak ettiğim ürün grubundan ama palyaçoya dönerim diye cesaret edemiyorum. :) Çok güzel anlatmışın, teşekkürler. ^.^

    YanıtlaSil
  2. @ecz.imis.. Palyaçoya dönme tehlikesi ancak 4-5 damla kullanırsan olur hafif doğal bir görüntü için 1-2 damla yetiyor :)) beğendiğine çok sevindim :))

    YanıtlaSil
  3. Çok övülen bir benefit ürünü daha. Sık sık duyuyorum ama benim ilgimi hiç çekmiyor. Sen de orjinal boyu almaya gerek bulmadığına göre çok da harika bir ürün değil:/

    YanıtlaSil
  4. ya benimde merak ettiğim bir üründü ve hiç beğenmedim kullanımı çok zor ben bunu dağıtacağım diye bütün makyajımı bozarım birde üstüne ruj sürmüş gibi durur yanaklarıma :(( emeğine sağlık iyiki yazdın :)

    YanıtlaSil
  5. @begum sarluvan.. Çok istersem essence deneyebilirsin aynı işi yapacaktır

    YanıtlaSil
  6. @zuhalgündoğdu..çok kullanışlı değil hergüne lazım olmaz alınmasa da ya da uygun fiyatlı muafili de alınsa olur..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...