26 Ekim 2013

Revlon Lip Butter..

Geçtiğimiz haftalarda blog sayesinde tanıştığım  ChicScience blogunun sahibesi sevgili Ebru Amerika'dan Türkiye'ye gelirken çok güzel bir blog satışı yaptı. Normalde blog satışlarından pek bir şey almıyorum. Ama çok merak ettiğim Revlon rujları böyle bir fırsatla deneme şansı doğunca değerlendirmeden yapamadım. Ebru'da sağolsun, beni kırmadı ve Revlon istiyorum deyince gitti ve istediğim renkleri aldı getirdi bana. Bayramdan önce de caddede kendisi ile sevgili Serap'ın organizasyonu ile buluştuk, hem de tanışıp görüşme fırsatımız oldu. 


Revlon'un Colorburst Lip Butter'ları yabancı bloggerlar arasında pek revaçta, ülkemizde olmadığı için deneyip kendimiz karar verme şansımız olamıyor tabi. Halbuki şu Revlon gelse ülkemize harika olacak.


Rujların ambalajlarına öncelikle bayıldım, üst kapaklar da şeffaf ve zaten ambalaj da rujun bire bir rengini yansıtıyor. O nedenle istenilen rengi seçip almak çok kolay.

Ve içinden çıkan renkler..Tam lip Butter nasıl olur onu gösteriyor.

Benim seçtiğim renkler 015 numara Tutti Frutti, ki son zamanlarda turuncu renge bayılıyorum o nedenle aldım. Diğeri de 030 numara Fig Jam, harika bir kahve tonu.

İki rengin de içinde altın rengi yansımalar var. Oldukça pigmentliler ama özellikle Fig Jam dudakta kutuda görüldüğü kadar net bir koyu renk durmuyor. O nedenle kullanması çok kolay.


015 numaraTutti Frutti Çok hoş, parlak bir turuncu rengi, dudakta çok hafif renk alıyor, nemlendirmesi güzel ama kalıcı değil. Dudakta yağ gibi kayıyor ama taşma yapmıyor. 

Günlük kullanım için ideal, bu ara favorim oldu.


         
030 Fig Jam.. Dudakta kabındaki gibi koyu durmayan ve güzel nemlendiren bir ruj. Kalıcılığı yine yok, renge bir kaç defa üstünden geçerek yoğunluk verilebiliyor. 

İki rujun da çok hafifçe bir kremsi ruj kokusu var ama dikkate bile almaya değmez çünkü gerçekten çok hafif. Dudakta duruşları da harika oldu bence, her zaman rahatça kullanabileceğim iki adet ruj almış oldum böylece.
Sevgiler..


8 yorum:

  1. İkiside harika görünüyor canım.Dudağında harika durmuşlar.
    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. 015 Tutti Frutti harika! Bunları sürekli görüyorum keşke Türkiye'ye de gelse.. Kıskandım şuan :)) Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  3. @makyajkelebeği.. Çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  4. @tuğçedemir.. Gelse keşke de güzel güzel talan etsek :)) teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  5. Onun sayesinde ben de tanıştım bu güzelliklerle. Çok güzeller gerçekten severek kullanıyorum. Güle güle kullan sen de:)

    YanıtlaSil
  6. @zuhalgündoğdu.. Çok güzeller bence de :)) teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  7. Dediğin gibi çok fazla renk vermiyor görünüyorlar lip balm gibiler ruja bakarken o turunculuğu hayal etmiştim :))
    Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  8. @morhastası.. Teşekkürler rengi çok yoğun olmasa da çok sevdim ben ..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...