15 Şubat 2013

Yeni Mim Makyaj Çantam...

Sevgili Tannesi geçen gün beni çok sevdiğim bir konu ile mimlemiş, makyaj çantamı göstermek zaten bayıldığım bir konudur. Hemen resimleri hazırladım ve gösteriyorum..

Şu sıralar sürekli yanımda olan minik makyaj çantam kutulardan birinden gelen (hangisi hatırlayamadım) Calvin Klein çanta. Hem çantada taşınacak kadar küçük hem de içinde istediğim şeyleri taşımaya yetecek kadar büyük.  Tek kötü yanı beyaz olması ve çabuk kirlenmesi. Bir süre sonra değiştirmem gerekecek.

Şu sıralar yanımda taşıdıklarımın toplu görünüşü bu şekilde. 

Sol üstte allık olarak The Balm Staniac, bu ürün hem dudaklara hem de yanaklara renk vermek için iyi oluyor. Hem de yanımda taşımak için çok pratik. Kendisi Benefit Benetintlerin de dupe'u olarak geçiyor. Hemen yanında Claire's'den aldığım kabuki fırça ve kırılan veya azalan pudralarımı koyduğum eski bir krem kutusu var. Sağ üstte Diorshow Iconic çanta boyu mascara, Mac NC20 kapatıcı ve Colleen parlatıcı görülüyor. Sol altta aynam ve sağ altta da Mac ve Avon göz kalemleri, Dior dudak kalemi ve Essence blender fırçası var.

Sürekli yanımda olan ve her şeye uyabilen Essence Marble serisinden 01 Seriously Mixed Up far ve altta da yardımcılarım kurtarıcılarım minik cımbız, törpü ve kalemtraş görülüyor.

Benim makyaj çantam şu aralar böyle, sevgili Tannesi'nin çantasına da bakmak isterseniz buradan  bakabilirsiniz. Bu mimi de yapmak isteyen herkese yolluyorum.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. TIRNAK TÖRPÜSÜ ÇOK ORİJİNALMIŞ ;))

    YanıtlaSil
  2. Amanın o ayna nasıl bir güzellik öyle!! Kedi dedin mi biterim ben...
    Essence'in o farını da ilk kez sende gördüm

    YanıtlaSil
  3. @pinkyfashion.. bayılıyorum simlerine bunun ama nerden aldım hatırlayamadım şu anda claires olabilir..

    @luna.. aynayı bir arkadaşım hediye etmişti sanırım nereden bilmiyorum.. Essence'in o marble koleksiyonu hiç dikkat çekmedi zaten ilk günlerde gelmişti hemen de kalktı.. birkaç ürün daha almıştım..

    YanıtlaSil
  4. Ayna çok şirin gerçekten.Claries kabukide hiç dikkatimi çekmemişti.

    YanıtlaSil
  5. @makyajkelebeği.. Claires'de daha çok çeşidi var bu kabukilerin.. fiyatı da 19 tl gibiydi sanırım..

    YanıtlaSil
  6. @nilgün.. Teşekkürler yazdığımdan beri düşünüyorum nereden aldım diye biri hediye etti kesin

    YanıtlaSil
  7. Audrey çok teşekkür ediyorum mimi yaptığın için. :)
    O beyaz çantaya bitmmiştim zaten kutulardan herkese çıktığında. Bende de Oriflame'in eski beyaz bir çantası var, sık sık cif'le ovalamak zorunda kalıyorum ama ilk alındığı günkü gibi olunca seviniyorum. Beyaz çanta güzel ama zor işte...
    O krem kutuna, aynana, törpüne bayıldım. Bir de başka bir yazındaki Essence pigmentini çok beğenmişti. :)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  8. @tannesi.. Bayılarak yaptım canım teşekkürler sevgiler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...