6 Şubat 2013

Yeni ELF Açılı Allık Fırçası..

Aslında bunu daha çok kontür yaparım diye düşünerek aldım ama allık da sürülebiliyor çok rahat. Fırçayı yine cumartesi ziyaretim sırasında DBMSKozmetik'den aldım. Bu arada kendisi yeni Real Techniques fırçaları getiriyor, bu nedenle de beklemedeyim.
Öncelikle bu benim ilk ELF ürünüm. Daha önce bloglarda gerek makyaj ürünlerinin, gerekse de makyaj fırçalarının ününü duydum. Böyle karşımda bir sürü fırça görünce de hemen bir tane alıp, denemek istedim. O nedenle bu çok amaçlı diye düşündüğüm açılı kontör fırçasını aldım.


Fırçanın kılları baya bir yumuşak ve kılları çok aşırı yoğun değil.  Ürünü çok güzel tutuyor ve ziyan etmeden yüzüme gerek allık, gerekse bronzer uygulaması yapabiliyorum. Boyu da gayet iyi bir uzunlukta, gerekirse normal boyda bir makyaj çantasının içine de konulabilir. Aslında yavaş yavaş, böyle uygun fiyatlı fırçalardan sürekli yanımda taşımak üzere bir set oluşturmayı düşünüyordum. Bu fırça ile de bu işleme başlamış oldum. Zaten yakında yanımda minik bir bavulla gezeceğim ya bakalım..
Yeni fırça alım hedeflerim içinde Real Techniques olmasaydı ELF fırçalardan bir kaç tane daha almayı düşünüyordum ama şu anda bütün enerjimi ve imkanlarımı  Real Techniques fırçalar için ayırmış durumdayım.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. O kadar çok kılları dökülüyor ki bunun... Tam nefretlik!!!

    YanıtlaSil
  2. @ışık.. aa sahimi?? daha hiç yıkamadım veya kullanırken de olmadı öyle bir şey ama birkaç gün daha kullanayım sürekli duruma göre editlerim yazıyı..

    YanıtlaSil
  3. Real Techniques fırça alırken nooolur bana da haber veer ? :))

    YanıtlaSil
  4. @naslı.. tatlım Derya'dan alacağım zaten mutlaka haberin olur senin de...

    YanıtlaSil
  5. Geçen hafta başında Amazon.com'dan real tecniques fırça sipariş ettim baya bi hemde :D yoldalar şuan :D kıskandırıyım dedim :P

    YanıtlaSil
  6. @shewgy.. Ayyhakikaten kıskandımm gelir gelmez yorumlarını bekliyorum güle güle kullan şimdiden :))

    YanıtlaSil
  7. Tabisi yazacagim, dusundukce heycanlaniyorum :D 25 subatta gelecek insallah :D

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan cnm keşke bundan da alsaymışım :(

    YanıtlaSil
  9. @kozmetikdelisi.. teşekkürler.. sende mi aldın elf fırça??

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...