8 Şubat 2013

Ocak Ayı Bitenler..

Ohh, nihayet Ocak ayı bitenler yazısına sıra gelebildi. Resimleri çekeli 10 gün olacak ama araya o kadar çok yazı konusu girdi ki (özellikle alışveriş yazıları) bir türlü yazamadım yazısını. Şimdi sırayla bitenlere bakalım, bu ay yine bol ürün bitirdim çünkü.



Ürünlerin toplu görünüşü.. Aseton, şampuan ve deneme boyu ürünler bol miktarda. Bu ay uzun süredir ilk defa bazı ürünlerimi de çöpe atmak zorunda kaldım.

 En kıymetli ürünlerim asetonlar ve pamuklar her ay düzenli 2-3 bitiyor. Kullandığım bütün asetonlardan memnunum genel olarak ama FlorMar'ı ayrı tutarım bunlardan, bir gömlek üstündür kendisi. Yves Rocher Serum Vegetal göz çevresi bakım serumu, çok memnun kalmadım, nemlendirmesi gece ürününe göre biraz az geldi bana denemelerim devam edecek. Colgate ağız suyu sürekli ürünlerden. Avon'un bu dudaklar ve gözler için çift taraflı bakım ürünü kokusu bir tuhaf olduğundan çöpü boyladı. Zaten çok da bayılmamıştım.

 Çöpe giden ikinci ürün Dermokil Kil Saç Bakım Maskesi, yapısı ve kokusu ağırlaşmış ve zaten kullandığım süre içinde de bir faydasını görmemiştim. Watson vücut şampuanı ve Giovanni kızıl boyalı saçlar için şampuan. İkisi de fena değil ama şampuan Toni&Guy'ın kızıl saçlılar için koruma şampuanının yerini tutamaz. Zaten kızıl saç da ne yaparsan yap en fazla 2 hafta sonra akıyor.
Muhtelif kutulardan gelen testerlar, sağdaki şampuanlardan memnun kalmadım, soldaki yağlı ciltler için salatalık özlü temizleme kremi iyi ancak losyonun içinde alkol olduğu için yağlı ciltte bile biraz kuruma yapıyor.

 En en favori Maybelline fondötenlerim nihayet bitti, biri Affinitone, diğeri Dream Satin. İkisi de güzel fondötendir ve elimde 2 yeni fondötenim olmasa yeniden alırdım. Mac pudra, elimdeki 1500 pudra biterse yeniden alacağım. Golden Rose easy make-up seti direk çöpe gitti uğraşamıyacağım mıncık mıncık onunla. Yine bir sürü ıvır zıvır tester, kullandım ama yorum yapamıyorum. Watsons deodorant kokusu fena değil. 

 Yine çöpe giden Lilerac peel-off maske, kullanamıyorum kokusu da fena olmuş attım direk. Dior nem maskesi, kötü tarafı fiyatı bir daha almam. Muhtelif lip balmlar her daim bitenler arasında. Avon argan yağlı saç bakım maskesi, bunu beğendim ve en kısa sürede yeniden alacağım. Bioderma Sebium yüz yıkama jeli, güzel temizleyen, hafif jel kıvamında bir ürün, yenisini aldım.

Essence Get Big Lashes mascara, çok memnun değildim ama çok da kötü değil. Pek dolgunluk vermiyor ama topaklanma fala da yapmıyor. Ama elimdeki 2-3 mascara bitince yine Maybelline'e döneceğim. Clinique gece kremi, bu deluxe boy ve çekilişten kazanmıştım. Maalesef Clinique ürünlerinin bana pek yaramadığı bir kere daha çıktı ortaya ve ürün bende hafif bir sivilcelenme yaptı, ama nemlendirmesi falan fena değil.

Ocak ayı yine tavan yaptığım aylardan biri oldu ve bu bakımdan çok memnunum, darısı önümüzdeki aylara artık.
Sevgiler..

7 yorum:

  1. gerçekten tavan yapmışsın canım:))) ne kadar çok ürün bitmiş öyle. darısı başıma artık:)))

    YanıtlaSil
  2. ooo ne çok ürün bitirmişsin ne güzel.Bende birşeyler bitirdim ama seninki kadar değil.

    YanıtlaSil
  3. @makyajlıkareler.. umarım sen de bol bol ürün bitirirsin..

    @makyaj kelebeği.. olsun bitsin de az çok önemli değil artık..

    YanıtlaSil
  4. fLORMAR aseton benimde popüler asetonum. Avon argan maske ve serumunu bende beğendim. Colgate plaxı severek kullanmıştım ama Listerineyi denediğim bu günlerde ona geri döner miyim bilemiyorum :)
    Ne güzel bir sürü ürün bitirmişsin, darısı diğerlerinin dolaplarına =D

    YanıtlaSil
  5. bir sürü bitirmişssin ne güzel
    avon saç serumdan memnun kalmana sevindim.bende saç uçlarımın kuruması yüzünden onu almayı düşünüyordum :)

    YanıtlaSil
  6. ne çok şey bitmiş böyle..gözlerime inanamadım..bu arada tebrik ederim deep beauty çekilişini kazanmışsın şekercim..

    YanıtlaSil
  7. @ilkeizmirli.. teşekkür ederim.. bu ay da düzenli kullanmaya devam ediyorum..
    @cfusun. evet ben de ilk fırsatta yenileyeceğim onu..
    @demettokgöz.. düzenli kullandığım şeyler çoğu zaten.. teşekkür ederim valla sen söyleyince baktım ben de..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...