21 Şubat 2013

Inglot Far Paleti..

Inglot indiriminden aldığım ikinci far paletini göstermeye bir türlü vakit bulamadım. Paleti bir süredir de güzelce kullandığım için, artık yazayım dedim. Biliyorsunuz Iglot indiriminden almalara doyamadık, hatta hiç de ihtiyacımız olmayan milyon tane şeyi stoklamış bile olabiliriz. Ama şimdi aşağıda göreceğiniz renklerde hiç fara sahip olmayan ben, uzun düşünmelerden sonra seçilebilecek en canhıraş renkleri seçip almış durumdayım.

 Öncelikle belirteyim ki Inglot paletler yani paletin kendisi oldukça kaliteli, mıknatıslı kapaklı ve içinde aynası da bulunuyor. Bu aldığım yuvarlak farların da gramajları kare olanlara göre daha fazla, hoş fazla gramajlı farı da ne yapacaksam o da ayrı bir konu, zaten bitmiyorlar bunlar hiç bitmeyecek. Renk seçimim gerçekten uzun düşüncelerden sonra oldu, ilk aldığım daha doğal, kare formlu farların yanına bir de bu parıldakları ekleyeyim tam olsun dedim. Gündüz makyajına uygun değilmiş gibi gelse de diğer doğal renkli farların arasına karıştırıp karıştırıp kullanıyorum hepsini. Özellikle de alt resimde, sağ alttaki turuncu far bütün renklerle çok güzel uyum sağlıyor.

Farlar azıcık tozutmakla birlikte, dikkatli kullanımda sorun yaşamadım. Pigmentasyonları tabi gayet güzel ve yoğun. Üst sıradakiler ve sağ alttaki 3 far hafif ışıltılı, diğer ikisi mat yapıdalar. Özellikle yazın çok daha rahat, bütün gündüz ve gece makyajlarında kullanacağım bunları. Bunları indirimden 55 TL. gibi çok uygun bir fiyata aldım ki paletin kendisi de bu fiyatın içinde.
Daha önce swatchlari ekleyememiştim. Ama sevgili Tannesi ve Bveç'in isteği üzerine renk swatclarını da ekliyorum.


Sevgiler..

9 yorum:

  1. Renkler müthiş!!! Keşke swatchları da eleseydin, çok merak ettim tende nasıl durduklarınıa :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. @bveç.. seni mi kıracağım.. en kısa zamanda yapıp editlemeye çalışacağım yazıyı..:-)) teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. ben teşekkür ederiiim :)) Süper!

    YanıtlaSil
  4. Renkler çok güzelmiş örnek makyaj fotoları koyacak mısın?
    :))

    YanıtlaSil
  5. hah..şöyle cıvıl cıvıl far paleti falan paylaş audreyciğim..Tırnaklarını görünce kıskançlıktan öleceğim yoksa :)))

    YanıtlaSil
  6. Evet evet ben de swatchları çok merak ettim. Renkler süper görünüyor. Güle güle kullan Audrey. :)

    YanıtlaSil
  7. @sihirlimavi..yapıp koymaya çalışacağım ama bir türlü güzel resim çekemedim önce yaptıklarımda..

    @demettokgöz..:-))))

    @tannesi.. en kısa zamanda swatchları da eklemeye çalışacağım canım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. bunlar hangi seri ki kare farlarda daha fazla gramaja sahip? ne zaman aldınız bunları ben hiçbir mağazada karelerden daha büyük gramajlı freedom system farı göremedim?

    YanıtlaSil
  9. @denizderin.. Seriyi bilemeyeceğim Ocak ortası gibi İstanbul Optimum avmdeki Inglotdan aldım. Satış elemanının söylediği bu ayrıca gözüme de fazla geldi benim de..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...