19 Şubat 2013

Günün Ojesi.. Afrodit Paris no 59..

Günaydın.. Hafta sonu aldığım Afrodit Paris serisini sürmeye devam ediyorum. Bu gün de şahane bir kırmızı olan 59 numara tırnaklarımda. Ojenin sürümü çok kolay, hemen kapatıyor ama duruşu daha net olsun diye 3 kat sürdüm ama kuruması beni şaşırttı inanılmaz kısa sürede kurudu. Dün yazmayı unutmuşum, en kötü yanı çok fena kokması. Onun da kolayını buldum, iyice kuruduktan sonra ellerimi güzelce yıkıyorum ve koku falan kalmıyor. Yalnız sürerken ojeyi kendinizden biraz uzak tutmakta fayda var.


Tam bir kırmızı-nar çiçeği, görüntüsüne bayıldım. Fiyatının da 1 TL. olması ayrıca güzel tabi.

 Yine dayanamayıp, Derya'cığımdan aldığım minik tırnak bantları ile süsleme yaptım. Bantları dün akşam yaptım, sabah kalktığımda milim oynama yoktu ve üzerine ayrıca bir topcoat falan da sürmüş değilim.

Günlük yüzüklerim..

Bu Afrodit serini çok sevdim, kokusu hariç beni fiyat/performans açısından çok memnun etti. Bir yerlerde gözünüze çarparsa denemek için mutlaka alın derim ama tabi kokudan çok rahatsız olanlara tavsiye etmiyorum.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. malesef yaşadığım ülkede 1 tl ye oje bulmak mümkün değil :( en a 3 tl den başlıyor. Çok da kaliteli falan değiller malesef.. Türkiye'ye dönmeyi bekliyorum oje almak için :)

    Bu arada çekilişim var, mutlaka herkesi bekliyorum :)

    http://beyazkedivekozmetik.blogspot.com/2013/02/ve-cekilisim-baslyor.html

    YanıtlaSil
  2. @beyazkedim..tr'de arada kalmış parfümeri ve mağazalarda hala daha çok ucuza oje bulmak mümkün.. çekilişine de bakacağım tabi..

    @naslı.. teşekkürler canım..:-))

    YanıtlaSil
  3. İlk kez duydum bu markayı ama rengi cidden çok hoş:)

    YanıtlaSil
  4. İlk kez duydum bu markayı ama rengi cidden çok hoş:)

    YanıtlaSil
  5. @7-24makyaj.. Ben de ilk defa görüp aldım renkler çok hoş..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...