13 Aralık 2012

Günün Ojesi.. Rimmel London 540 Numara Chocolate Fountain..

Günaydın.. Koyu renk ve hafif ışıltılı ojeleri ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Bugün yine bir süre önce aldığım ve bir türlü sıra gelemeyen Rimmel London'ın 60 Seconds koleksiyonundan, içinde sarı metalik ışıltılar olan ve bordo-kahve arası bir renk Chocolate Fountain'ı (çukulata çeşmesi) sürdüm. İki gün üst üste kahverengi tesadüf oldu aslında ama bu renk tam bir kahve değil, içindeki bordoluk daha fazla bana göre. Bütün Rimmel ojeler gibi büyük fırçası ile hemen sürüldü, 2 katta opak oldu ve çabucak da kurudu.

Sarı ışıltılar sağ alttaki resimde net gözükmüş, ama tırnakta düşündüğüm gibi durmadı. Ama renk çok güzel ve net sevdiğim bir renk oldu.

 Üzerine dün bahsettiğim jel yapıdaki Klean Kolor 232 numara Chunky Holo Clover sürdüm. Işıltısı çok olsun diye de kalın kalın 3 kat sürdüm ve tahmin ettiğim ve görüldüğü gibi yüzük parmağım bozuldu. Neyse ki elimle itiştirerek ojeyi yerine oturtabildim. Jel kıvamlı bu ojelerde tuhaf bir şey de bu,ojenin jel yapısı o kadar kıvamlı ki, kalın kat sürdüğünüz zaman o katları hafifçe parmağınızla bastırıp ittirebiliyorsunuz. Ama bu son oldu bir daha bu ojeleri tek kattan fazla sürmeyeceğim. Renklerine de hayran olduğum için bol bol kullanmak da istiyorum. Ayrıca çıkarması da diğer simli, pütürlü ojeler gibi zor değil, normal şekilde çıkıyor.

Yüzük kombinasyonum. Biliyorum bu kuru kafalardan sıkıldınız ama o kadar seviyorum ki bu modayı, her gün en az bir kuru kafalı aksesuar kullanmadan da yapamıyorum.

Sevgiler..


12 yorum:

  1. ojenin rengi çok güzelmiş simler de ona uygun olmuş çok yakıştırdım.ayrıca bende bir yüzük hastası olarak bayılıyorum yüzüklerinize.kurukafalı olan ayrı güzel modası filan önemli değil takmaya devam edin :) diğer yüzükleri nereden aldınız onları çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  2. @basakz.. teşekkür ederim güzel yorumun için.. bugün taktığım bütün yüzükler kadıköy'de uzak ışıklar aksesuardan alınma.. hem de fiyatları çok uygun..

    YanıtlaSil
  3. evet uzak ışıkları kadıköy üzerinden her gün geçiyorum neredeyse ama hiç görmemiştim bunları.takı severler için bir nimet orası :D ayrıca teşekkür ederim bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
  4. Rimmel ojelere bayılıyorum zaten ama simlerle çok güzel yakıştırmışsın:)

    YanıtlaSil
  5. rimmelin ojelerini cok seviyorum.senin güzel tırnaklarında da ayrı güzel durmus :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. @basakz..rica ederim..:-))
    @kozmetikperisi..teşekkürler canım..
    @piamia.. rimmel ojeler çok güzel evet.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. yesıllı yanardonerlı harıkaa ya süper keske buna benzeyen uygun fıyatta urunlerde çiksaa yaW...

    YanıtlaSil
  8. @matruşka..evet bence de iyi olur ..

    YanıtlaSil
  9. Yanar dönerli ojeye bayıldım, çok güzel olmuş.
    Tek kat sürünce belli olmuyor mu ışıltıları?

    YanıtlaSil
  10. @tannesi.. Belli oluyor tabi ama bana yetmiyor her seferinde aynı hatayı yapıyorum çok katta mutlaka bozulma oluyor..

    YanıtlaSil
  11. Ojeler harika yüzüklerinizle birlikte çok güzel uyum sağlamış, çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  12. @elifnur.. teşekkürler..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...