5 Aralık 2012

Günün Ojesi Alix Avien 238 Numara..

Tünaydın. Bugünün ojesini yine koyu renk seçtim, gerçi hava da açtı ama benim aklım hala koyu renklerde. Alix Avien uygun fiyatlı ojeleri olan markalardan biri, renk skalası da oldukça geniş ve buna ek olarak simli, ışıltılı ojeleri de gayet güzel. Oje neredeyse bütün parfümerilerde, Watson's mağazalarında bulunuyor. Sanırım dağıtım sorunu olmayan tek marka bu FlorMar haricinde ki onun da kendi mağazaları var. Hoş Golden Rose yılbaşı ojelerini hala kendi standlarına gönderebilmiş veya personelini bilgilendirebilmiş değil.

Alix Avien'in bu ojesi iki katta opak olan bir oje. İçinde minik ışıltılar da var ama rengin koyuluğundan çok anlaşılamıyor.


Üzerine de uzun zaman önce aldığım KleanColor 236 numaralı Chunky Holo Black ojeyi sürdüm. Kırmızı yeşil ışıltıları ile yılbaşına çok uygun bir renk bence.

Bugünkü yüzük kombinasyonum eldivenli oldu. Havaların soğuması ile şimdilik parmaksız eldivenlerimi hizmete soktum. Bunları geçen sene Forever New'dan almıştım. Sanırım bu sene de benzerleri vardır.

Bu ara yine sürmem gereken çok oje birikti, bir süre çok çok ama çok beğendiğim bir renk olmadığı sürece oje almayı düşünmüyorum. Bakalım ne kadar dayanabileceği buna..
Sevgiler..

3 yorum:

  1. ayy ne kadar yakışmış.üzerine sürdüğün ojenin simlerine bayıldım <3

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. @ojelerimiseviyorum..teşekkürler..

    @piamia.. sağol canım..:-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...